Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , AlexandraKo каза:

Да задам и аз лаишки въпрос, моля, не ме бийте.

За какви кредити говорите?

За резерваций в букинг правени през Уиз линк

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 34 минути , Ivko каза:

За резерваций в букинг правени през Уиз линк

Благодаря, а къде да прочета подробно?

В сайта  на Уиз ли?

Редактирано от AlexandraKo

Имат заложени полети за лято'19. Възобновяват LIS , CTA, AGP, BSL, NAP . На зор са  :sarcastic:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 8
  • Браво 5

Дали няма да е по-добре (и по-удобно както за ползващите кредитите, така и за останалите, които не ползват) мненията, срързани с Уиз-кредитите да се отделят в собствена тема?
Имам чувството че 3 от 5 мнения в тази тема са свързани с кредитите: " (не)дойдоха кредитите за еди-кой-си месец", "чакаме кредите от ...", получихте ли си кредитите за ..."  и пр. ... и става леко досадно :rolleyes:
Предполагам, че е трудно (ако не невъзможно) да се отделят ретроспективно, понеже сигурно е хамалогия, но поне отсега нататък, ако може да са отделени? 
Пускам доклад до администрацията. 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 16
  • Благодаря 1
  • Браво 5
Публикувано:
преди 42 минути , AlexandraKo каза:

Благодаря, а къде да прочета подробно?

В сайта  на Уиз ли?

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/partnyorski-uslugi/hoteli/usloviya-na-booking-com#/

преди 30 минути , Hollywood каза:

Имат заложени полети за лято'19. Възобновяват LIS , CTA, AGP, BSL, NAP . На зор са  :sarcastic:

Спазват си обещанието, браво

преди 47 минути , Hollywood каза:

NUE също. TLV и BGY също ги връщат от Варна през лятото. 

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 47 минути , Hollywood каза:

А къде ги гледате тези неща?При резервация не ми излизат след ноември

Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

За какви кредити говорите?

Когато резервираш нощувки в Booking.com като минеш през линка на Wizz, ти дават 10% от цената на нощувките като Wizz кредит - зареждат ти ги в акаунта и можеш да си купуваш билети с тях.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Ако гледаш от мобилното приложение - там не излизат.

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, Jorro каза:

Ама София -Варна липсва....

Липсва, за съжаление, но в момента полети от лятното разписание могат да се букват само с Уиз дискаунт членство, а при вътрешни полети то не важи..., та остава ми някаква надежда, че на по-късен етап и София-Варна може да се върне.  🤞

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 13 минути , Ivko каза:

На интернет страницата. Гледай от април 2019.

Публикувано:
преди 22 минути , yordanov каза:

NUE също. TLV и BGY също ги връщат от Варна през лятото. 

За София обаче нищо не виждам, имам предвид Варна-София...

преди 3 минути , tch каза:

За София обаче нищо не виждам, имам предвид Варна-София...

Надявам се, че това е поради факта, че полетите от лято 2019 могат да се резервират само с Уиз дискаунт в момента, а той при вътрешните нали не важи... та това ми е надеждата, евентуално да се появи на по-късен етап. Но няма и да е кой знае каква изненада, ако не ги върнат, вече сме го виждали това.

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 1
преди 1 час, Фичо каза:

Дали няма да е по-добре (и по-удобно както за ползващите кредитите, така и за останалите, които не ползват) мненията, срързани с Уиз-кредитите да се отделят в собствена тема?
Имам чувството че 3 от 5 мнения в тази тема са свързани с кредитите: " (не)дойдоха кредитите за еди-кой-си месец", "чакаме кредите от ...", получихте ли си кредитите за ..."  и пр. ... и става леко досадно :rolleyes:
Предполагам, че е трудно (ако не невъзможно) да се отделят ретроспективно, понеже сигурно е хамалогия, но поне отсега нататък, ако може да са отделени? 
Пускам доклад до администрацията. 

Ако някой се заеме да направи един пост тип "Често задавани въпроси" за кредитите, ще го сложи в препоръчаните, евентуално би редуцирало повтарящите се въпроси по темата. На този етап нова няма да отваряме, не че е голям проблем да се отвори, но става проблем, когато подобни постове продължат да се пускат в тази и се почва едно местене и информиране на автори, което е три пъти повече работа за нас постфактум. А когато някой отговори с мултицитат на едно мнение за кредит и на друго например за ръчния багаж става съвсем филм. Повярвай, дори разделението промоции/новини и до ден днешен създава проблеми. 

Редактирано от Георги

Здравейте, ще пътуваме до Меминген и оттам до Мюнхен. Полетът пристига в 20.05. Трансферът до Мюнхен мога да го букна през сайта на Wizz, като  цената е 20 евро, мога и директно онлайн през превозвача - цената е 15 евро. Та имам няколко въпроса:

1. Има трансфер до  Мюнхен в 21 часа и в 22 часа. Дали ще смогнем с този в 21 - мисля да букна него? Летището е малко, но ще сме с чекиран багаж (евентуално можем да останем и само с ръчен) - споделете, ако имате опит?

2. Ако резервирам трансфера през сайта на Wizz - по-голям ли е шанса, ако например закъснее полета да бъдем прехвърлени към по-късния час или да получим съдействие с превоза. За мен е по-изгодно да резервирам директно през сайта на превозвача.

3. И за връщането -колко време по-рано ще ни оправи на летището - притеснява ме, че ще пътуваме късния следобед от Фюсен в деня на заминаването и се чудя дали ще смогнем да сме на летището 2 часа преди полета

Редактирано от Natalida
Публикувано:
преди 8 часа, chandni каза:

Когато резервираш нощувки в Booking.com като минеш през линка на Wizz, ти дават 10% от цената на нощувките като Wizz кредит - зареждат ти ги в акаунта и можеш да си купуваш билети с тях.

Аха, благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 часа, Natalida каза:

Здравейте, ще пътуваме до Меминген и оттам до Мюнхен. Полетът пристига в 20.05. Трансферът до Мюнхен мога да го букна през сайта на Wizz, като  цената е 20 евро, мога и директно онлайн през превозвача - цената е 15 евро. Та имам няколко въпроса:

1. Има трансфер до  Мюнхен в 21 часа и в 22 часа. Дали ще смогнем с този в 21 - мисля да букна него? Летището е малко, но ще сме с чекиран багаж (евентуално можем да останем и само с ръчен) - споделете, ако имате опит?

2. Ако резервирам трансфера през сайта на Wizz - по-голям ли е шанса, ако например закъснее полета да бъдем прехвърлени към по-късния час или да получим съдействие с превоза. За мен е по-изгодно да резервирам директно през сайта на превозвача.

3. И за връщането -колко време по-рано ще ни оправи на летището - притеснява ме, че ще пътуваме късния следобед от Фюсен в деня на заминаването и се чудя дали ще смогнем да сме на летището 2 часа преди полета

1. Повечето фирми за трансфери позволяват при закъснял полет да вземеш следващ автобус, стига да има места в него. Може да прегледаш условията конкретно на фирмата. Евентуален риск е този от 22 да е изцяло пълен, но си мисля че е малко вероятно. 

2. Не, същият е шанса. Уиз просто препродават другата услуга, дори няма и да си мръднат пръста при някакъв проблем. 

3. Прегледай като цяло какъв е графикът на летището около твоя час. Ако има много полети, може да очакваш опашки и трябва да си по-рано. 2 часа са добра препоръка за да няма излишни нерви, но това е с доста буфер, в общия случай и за час ще се справиш, дори да имаш куфари за чекиране. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz кога зареждат полетите за април 2019, някой знае ли? Че букнах нощувки на сляпо. Между другото букинг преди 2 дни даваше възможност за кешбека при директно резервиране, а не през сайта на Уиз. За пръв път ми се случи.

Публикувано:

И аз си получих юлските кредити като единият е с 3 евро повече, отколкото трябва. Обаче юнският все още го няма. Пак им писах.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 22 минути , cloud каза:

Здравейте, 

Може ли в Уиз акаунта да се смени e-mail ?  При Ryanair го направих, но в сайта на Уиз не виждам такава възможност.

Може да си смениш основния на който да получаваш известия, информация потвръждения и всичко останало през кол център, но този с който се логваш не може. И аз исках преди време и ми казаха, че не е възможно.

преди 14 минути , Емика каза:

Wizz кога зареждат полетите за април 2019, някой знае ли? Че букнах нощувки на сляпо. Между другото букинг преди 2 дни даваше възможност за кешбека при директно резервиране, а не през сайта на Уиз. За пръв път ми се случи.

Вече има до август полети, но само през уеб се виждат и са само за дискаунт членове в момента

• Харесвам 1
Публикувано:

Официално!!!!!

30 август 2018 г., СофияWizz Air обяви, че графикът за лято 2019 г. за България и местата за полетите са вече в продажба.

Wizz Air ще продължи да обслужва своите популярни маршрути от трите български летища София, Варна и Бургас, предоставяйки на клиентите ниски цени до вълнуващи дестинации като Лондон, Париж, Атина, Лисабон и Дубай. След тазгодишното присъединяване на Ница, Малага, Атина, Лисабон и Ейлат към софийската си мрежа и новия маршрут Варна Виена, към днешна дата Wizz Air предлага общо 46 нискотарифни маршрута от България.

Местата за нискотарифните български полети на Wizz Air за лято 2019 г. вече са в продажба и могат да бъдат резервирани от членовете на Wizz Discount Club на wizzair.com. Всички останали пътници ще имат възможност да закупят своите билети от 13 септември 2018 г.

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Julian999
    • jorrro
    • Дани Магелани
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.