Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Още от два дни излизаха за резервация за до август полети. Пак закъсняват с новините 🙄 ,но снощи гледах едни и същи дати и днес разлика 30лв отгоре

Редактирано от Ivko
преди 21 минути , antony2001 каза:

Официално!!!!!

30 август 2018 г., СофияWizz Air обяви, че графикът за лято 2019 г. за България и местата за полетите са вече в продажба.

Wizz Air ще продължи да обслужва своите популярни маршрути от трите български летища София, Варна и Бургас, предоставяйки на клиентите ниски цени до вълнуващи дестинации като Лондон, Париж, Атина, Лисабон и Дубай. След тазгодишното присъединяване на Ница, Малага, Атина, Лисабон и Ейлат към софийската си мрежа и новия маршрут Варна Виена, към днешна дата Wizz Air предлага общо 46 нискотарифни маршрута от България.

Местата за нискотарифните български полети на Wizz Air за лято 2019 г. вече са в продажба и могат да бъдат резервирани от членовете на Wizz Discount Club на wizzair.com. Всички останали пътници ще имат възможност да закупят своите билети от 13 септември 2018 г.

Само дето Атина я няма в лятното разписание. 

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

а Ейлат е само до края на март. 

Може би защото ще ги прехвърлят на новто летище си мисля,че до сега ги дава на старото още

• Харесвам 2

Ейлат мисля е обявен като сезонен. Всъщност, кой ще лети лятото до там, струва ми се безумно. Всички полети на Wizz до Овда са сезонни.

Редактирано от randi
преди 2 минути , bibi каза:

Май пуснаха лятното разписание ?! 😎

Да още вчера официлано за дискаунт мембъри,а иначе беше налично през уеб само преди два дни, когато бяха по-ниски, следях полет до Малта юли месец и бе 28лв, а вчера вече е на 58лв и ме е яд

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Има ли според вас начин да си открия бордни карти за полет от месец март? Като си вляза в профила се вижда фактурата, плащане, пътници, но не и бордните карти. А те са за доказване на командировка.

преди 9 минути , lesy каза:

Има ли според вас начин да си открия бордни карти за полет от месец март? Като си вляза в профила се вижда фактурата, плащане, пътници, но не и бордните карти. А те са за доказване на командировка.

Като влезеш в приложението, отиваш на бордни карти и там са минали поне аз си виждам до юли месец 2017

viber image.jpg

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1

Аз винаги, като се чекирам и си ги адвам в Wallet-а за айфон това при другите не знам има ли тази опция, че при Раян изобщо не знам къде се намират старите и дали имаш достъп до тях

Редактирано от Ivko
Публикувано:
преди 6 минути , lesy каза:

Няма ги точно тези в приложението, за съжаление. Виждам от май и юни.

Не би трябвало да ги няма, а ти за тази или миналата година търсиш?

Публикувано:
На 28.08.2018 г. в 21:41, vinidj каза:

УизЕър имат нов лек номер.Добавили са приоритет безплатно , дотук добре , но го правят 1 ден преди полета и пак трябва да се разпечатват бордните карти от летище, което не поддържа мобилни...ако не видиш или не ги принтираш и 30Евро да отхапят на летището...

Здравейте,

Имаме подарък за Вас: Услугата WIZZ Priority е добавена към резервацията Ви безплатно!

Насладете се на многобройните предимства на нашата услуга WIZZ Priority:
• Ръчен багаж гарантирано в салона (55 x 40 x 23 cm, макс.10 kg)
• Носете +1 малка чанта (40 x 30 x 18 cm, трябва да се побира под седалката пред вас)
• Бъдете сред първите на борда

Ако вече сте се чекирали и разпечатали бордната си карта, моля, разпечатайте я отново, за да се възползвате от тези предимства

И аз получих същия е маил за утрешен полет от Мадрид но в него пише че бордните карти се актулизират автоматично в мобилното приложение

• Харесвам 1

Здравейте, въпросът сигурно е глупав, но за първи път виждам това съобщение - "Не можем да гарантираме, че ръчният ви багаж ще бъде в салона"??? Не мога да разбера, ако багажът ми е 40х30х18 със сигурност ли ще е при мен в салона или не? Като правя резервацията не виждам никъде опция, че ще пътувам само с такъв, а иска задължително да отметна 55х40х23.

Редактирано от Peps
Публикувано:

Да предупредя за една измама с ваучери на УизЕър.

Ако се свързват с вас по ОЛХ, групи на българи в чужбина по Фейсбук и т.н. и продават ваучери на УизЕър от 50Евро за 10-25Евро или колкото и да е по-надолу си е пълен скам. Полетите с тези ваучери ще ги отменят до 5 дена, защото по правилата на авиокомпанията не се преотстъпват , а са за лично ползване.

Хубавото което също научих е, че ако платиш 50Евро с ваучер - цената се запазва за няколко дена и може да платиш остатъка после.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 часа, Peps каза:

Здравейте, въпросът сигурно е глупав, но за първи път виждам това съобщение - "Не можем да гарантираме, че ръчният ви багаж ще бъде в салона"??? Не мога да разбера, ако багажът ми е 40х30х18 със сигурност ли ще е при мен в салона или не? Като правя резервацията не виждам никъде опция, че ще пътувам само с такъв, а иска задължително да отметна 55х40х23.

Това вероятно си е автоматично съобщение. Ако багажът (40*30*18) е раница, която може да се пъхне под седалката, няма да го свалят в багажника.

Публикувано:
На 28.08.2018 г. в 22:41, vinidj каза:

УизЕър имат нов лек номер.Добавили са приоритет безплатно , дотук добре , но го правят 1 ден преди полета и пак трябва да се разпечатват бордните карти от летище, което не поддържа мобилни...ако не видиш или не ги принтираш и 30Евро да отхапят на летището...

Здравейте,

Имаме подарък за Вас: Услугата WIZZ Priority е добавена към резервацията Ви безплатно!

Насладете се на многобройните предимства на нашата услуга WIZZ Priority:
• Ръчен багаж гарантирано в салона (55 x 40 x 23 cm, макс.10 kg)
• Носете +1 малка чанта (40 x 30 x 18 cm, трябва да се побира под седалката пред вас)
• Бъдете сред първите на борда

Ако вече сте се чекирали и разпечатали бордната си карта, моля, разпечатайте я отново, за да се възползвате от тези предимства

Какъв е смисъла да подаряват приорити,и после пак всички ще си носят багажа в самолета и ще се забавя полета?😀

Публикувано:
Преди 1 час, dimitrov6 каза:

Какъв е смисъла да подаряват приорити,и после пак всички ще си носят багажа в самолета и ще се забавя полета?😀

Реклама, зарибявка - още 5кг. малка чанта. Да, реално ако не си принтираш новата бордна карта - остава без приоритет.

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

някой има ли опит с неплатените банкови трансфери с Уиз?
Кога изчезват от акаунта?
Не ми позволява да избера плащане с банков трансфер - защото имам висящ билет с такова плащане - билета би следвало вече да не е валиден, тъй като не е платен в рамките на 24 часа. 

Публикувано:

Някой пробвал ли е да разгледа билети от Букурещ до Париж в "търсене на цени". Когато търся там ме връща в началото, а като търся по дата излиза, че има полети( до края на март). А и знаете ли защо няма цени за лятното разписание?

Публикувано:
Преди 1 час, EliDion каза:

Някой пробвал ли е да разгледа билети от Букурещ до Париж в "търсене на цени". Когато търся там ме връща в началото, а като търся по дата излиза, че има полети( до края на март). А и знаете ли защо няма цени за лятното разписание?

Сложете отметка на дискаунт клуб и ще се появят летните полети

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• КолЮ
    • Taliana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.