Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Кратка сводка във връзка с багажа от последните дни - летищата в София и Малта. И на двете си оставихме ръчния багаж на лентите за чекиране, който после излезе учудващо бързо и на двете летища. Тук си почакахме на check in-а, но там нямаше никой. Останахме с по една малка чанта/раничка. Не е имало проблем с тях, предполагам никой не очаква да си носим насипни портфейли, паспорти, очила и т.н. Всъщност ми се стори добра идея да имаш свободата да си чекираш багажа, предвид ограниченията на кабинния.

На изходите пак събираха на тези без Priority, които не са ги оставили и не ми се видя да има драма. На връщане ми направи впечатление, че багажника над мен беше празен, така че явно се престарават, за да склонят хората да си купуват Priority.

Публикувано: (редактирано)

Аз независимо дали имам или не приорити с един или два багажа винаги си нося за кръста чанта и не е имало проблеми до сега в която си нося всичко ценно

Untitled.jpg

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Vincent каза:

На изходите пак събираха на тези без Priority, които не са ги оставили и не ми се видя да има драма.

И раници ли събираха? 

Публикувано:

Вчера в Атина си оставихме ръчния багаж на check in гишето, което отвори точно 2ч. преди полета. Странното беше, че ми принтираха хартиена бордна карта, на която сложиха стикет за чекиран ръчен багаж и стандартния стикер за багажа като изрично ми казаха да ползвам нея , а не мобилната ми такава. Аз обаче пробвах да мина после на секюрити  с мобилната и си работеше, така че не знам каква им беше идеята на хартиената карта . Освен да не допускат да оставя и още 1 голям ръчен багаж на гейта , друга причина не виждам.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 32 минути , Jorro каза:

Освен да не допускат да оставя и още 1 голям ръчен багаж на гейта

Именно за това... 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 36 минути , Фичо каза:

И раници ли събираха? 

По зрителен спомен само куфари имаше на количката и до вратата, но не съм 100% сигурен, защото не обърнах специално внимание на раниците.

• Харесвам 1
Публикувано:
На 11.09.2018 г. в 19:23, gini каза:

И на мен ми го взеха, беше с размер между размерите на двата ръчни багажа, без да плащам ... даже си взех неща от багажа в друга чантичка с мен, но това се случи на чекин-а.

Да, но ако се побира под седалката не го взимат, нали?

Имам полет Рим-София за 13-ти октомври, но сега си влизам в резервацията случайно през уеб и виждам,че ми е сменен на 14-ти, а не съм получил имейл нито от приложението нещо се вижда като влезна. И както влизам от дъжд на вятър през уеб нямаше и да разбера

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Добър вечер!
Като ми изтича членството на 15.09., значи ли че на 15.09. включително мога да си купя билети?
За юли 2019 полет Сф-Копенхаген ми дава цена 58 лв. За първи път разглеждам това направление (изобщо, не само през Wizz)...та...цената ок ли е или сте виждали и по-ниски (за юли и август конкретно ме интересува).

Публикувано:

Колко време след получаване на известие за промяна на полет и преди самия полет мога да извърша промени /да приема или откажа новия полет/. Има ли някакъв срок? Предполагам, че ако чакам до последно е възможно да няма места за полета, който ми предлагат, но освен това друга опасност има ли?

Публикувано:
преди 30 минути , Ivko каза:

Колко време след получаване на известие за промяна на полет и преди самия полет мога да извърша промени /да приема или откажа новия полет/. Има ли някакъв срок? Предполагам, че ако чакам до последно е възможно да няма места за полета, който ми предлагат, но освен това друга опасност има ли?

Докато затвори онлайн-чекирането

• Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, tch каза:

Докато затвори онлайн-чекирането

Че имах полет Рим-София с тях и ми го изместиха от 13-ти на 14-ти октомври и взех на 13-ти с Раян ама като ги знам и те колко са...та ако нещо ми го променят и те да имам резерва. Иначе и двете имат полет на 14-ти, но този на раян е в 8:00, а Уиз в 14:00 та ако ще се наложи връщане на 14-ти да имам избор при останали места 

Публикувано:
преди 32 минути , Ivko каза:

Че имах полет Рим-София с тях и ми го изместиха от 13-ти на 14-ти октомври и взех на 13-ти с Раян ама като ги знам и те колко са...та ако нещо ми го променят и те да имам резерва. Иначе и двете имат полет на 14-ти, но този на раян е в 8:00, а Уиз в 14:00 та ако ще се наложи връщане на 14-ти да имам избор при останали места 

Леле,до къде ни докараха - да взимаме по 2 билета на различни АК за една дата,че и да не е сигурно дали ще летим въобще.Егати нискотарифният модел:wacko:  

Съчувствам и успех:smile:                                                                                                                                                                          

@Ivko

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Имам сменена дата за полет София-Атина, който май няма да мога да използвам. Мога ли да го заменя с друга дестинация? Когато ми промениха полетите до Болоня имах право да избирам между 3 града.

преди 24 минути , Мари Николова каза:

Леле,до къде ни докараха - да взимаме по 2 билета на различни АК за една дата,че и да не е сигурно дали ще летим въобще.Егати нискотарифният модел:wacko:  

Съчувствам и успех:smile:                                                                                                                                                                          

@Ivko

Ами късмет хаха от цял октомври и полети в събота точно моята събота премахнали..

viber image.jpg

преди 8 минути , bad kid каза:

ми питай ги 🙂

почнаха ли оплакванията за августовските кредити? 😁

аа аз чакам още от 20-ти и 24-ти никакви ги няма 

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 38 минути , bad kid каза:

ми питай ги 🙂

Не ми се иска да чакам на импулсния им телефон. Последния път прекарах 15-на мин. Даже след 10-та минута ми прекъсна и трябваше пак да чакам.

Публикувано:
В момента, Stryper каза:

Не ми се иска да чакам на импулсния им телефон. Последния път прекарах 15-на мин. Даже след 10-та минута ми прекъсна и трябваше пак да чакам.

Пиши на мейла Customerrelations1@wizzair.com, отговарят до няколко дни

Публикувано:

Дали е задължително да си отменя резервирани билети на кол центъра, без да съм се чекирала.Чета в сайта им някакви такси при неявяване??

Публикувано:
преди 5 часа, Stryper каза:

Имам сменена дата за полет София-Атина, който май няма да мога да използвам. Мога ли да го заменя с друга дестинация? Когато ми промениха полетите до Болоня имах право да избирам между 3 града.

Не, нямат алтернативен маршрут за София-Атина.

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Taliana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.