Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

За членовете на Уиз дискаунт клуб лятното разписание е факт от няколко седмици. Аз дори се възползвах вече.

Ако искаш да проверя нещо конкретно, дай знак.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз нямам все още дискаунт,🙄 ,въпреки десетките ми вече полети с wizzair. Но ме вълнува какви са цените на полетите от Будапеща до Москва за дати около 6,7,8 май/отиване/ и 10, 11,12 май/връщане/. Сърдечно благодаря за съдействието.👍

Публикувано: (редактирано)

Това с лятното разписание е много странно. Аз виждам цените от 3 седмици, с включената отстъпка и без опция за нормални цени, а нямах членство. Закупих си билети и членство на 10.09, че ми изтичаше един кредит. За мобилното приложение иде реч.😕 И при мен Будапеща- Москва садо края на март 2019.

Редактирано от bibi
Публикувано:

Дано да си прав. Защото има линии останали без разписание и от България и се надявам да е въпрос на маршрутизация, а не на спиране на линиите окончателно.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , bibi каза:

Това с лятното разписание е много странно. Аз виждам цените от 3 седмици, с включената отстъпка и без опция за нормални цени, а нямах членство. Закупих си билети и членство на 10.09, че ми изтичаше един кредит. За мобилното приложение иде реч.😕 И при мен Будапеща- Москва садо края на март 2019.

Аз имах предвид точно това. Аз нямам дискаунт, но цените на билетите ми излизат до края на март на всички дестинации, тоест това е зимното разписание. За това попитах за цените СЛЕД март 2019.

Публикувано:

Миналата седмица си купих билети за юни 2019 година има си реално пуснато лятно разписание, но не знам някой дали може да каже дали е качено цялото.

Публикувано:
На 13.09.2018 г. в 16:17, Jorro каза:

Аз обаче пробвах да мина после на секюрити  с мобилната и си работеше, така че не знам каква им беше идеята на хартиената карта . 

То през секюритито няма проблем да покажеш каквото искаш. Хартиената е трябвала за гейта накрая, за да видят стикера, залепен на листа. Няма как да ти го залепят на телефона.  Докато им свикнем на новите правила, догодина ще измислят още по-нови

• Харесвам 1
преди 2 часа, Eti* каза:

Може би ще спират Будапеща-Москва и Будапеща-Петербург, защото не излизат полети.

хехе, няма да ги спират. Просто НЕ ИЗЛИЗАТ още полетите от лятното разписание, които не са свързани с България. Засега са видими САМО полетите от лято 2018 , които имат връзка със София, Бургас и Варна.  То разпознава регистрацията (човек нали влиза с username) и ... явно на румънци им дава само румънските връзки, на нас само българските. Аз пробвах от Баку да видя полетите Баку-Будапеща за след март 2019 дали са два пъти седмично пак (защото в зимното са веднъж седмично), но не излизат, въпреки, че ми разпознава Location и ми дава най-близко летище Баку и след това Кутаиси и Ларнака...  Не ми показва опциите за лятното разписание за тези летища, а само за трите български, от които излита и каца Wizzair, профилът ми е Bulgarian  😄 Но въпросът е ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА? Кога ще пуснат лятното разписание да е видимо за всички полети?

Редактирано от montepinar

То в момента дори и полетите от/до БГ за тотално разбъзикани. Много дестинации изцяло им изчезна лятното разписание дори за членове на дискаунт клуба, а за други излизат само по няколко дати през април. Примерно за Базел ми излизат общо две дати в посока за цялото разписание, за Рим, малко повече, но пак само априлски. Очевидно нещо сега се променя по сайта, така че просто трябва да се изчака.

Edit: Явно беше кратък бъг. Сега вече си виждам всички цени с дискаунт от/до БГ.

Редактирано от master_of_germs
Публикувано:
преди 2 минути , montepinar каза:

хехе, няма да ги спират. Просто НЕ ИЗЛИЗАТ още полетите от лятното разписание, които не са свързани с България. Засега са видими САМО полетите от лято 2018 , които имат връзка със София, Бургас и Варна.  То разпознава регистрацията и ... явно на румънци им дава само румънските връзки, на нас само българските. Аз пробвах от Баку да видя полетите Баку-Будапеща за след март 2019, но не излизат, въпреки, че ми разпознава Location и ми дава най-близко летище Баку и след това Кутаиси и Ларнака...  Не ми показва опциите за лятното разписание за тези летища, а само за трите български, от които излита и каца Wizzair, профилът ми е Bulgarian  😄 Но въпросът е ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА? Кога ще пуснат лятното разписание да е видимо за всички полети?

Изказах предположение, което очевидно не е релевантно.

Не е необходимо да си пишем с главни букви(във виртуалното пространство това е символ на агресия).

Благодаря за разбирането и се надявам да се придържаме към добрия тон.

Публикувано:
преди 2 часа, bibi каза:

Това с лятното разписание е много странно. Аз виждам цените от 3 седмици, с включената отстъпка и без опция за нормални цени, а нямах членство.

Цените с дискаунт се виждат със или без членство със или без да си логнат даже в профила. Просто на търсачката през уеб, като избирате конкретна дестинация слагате отметка на “цени с дискаунт” и излизат за лято 2019

• Харесвам 1
преди 30 минути , Eti* каза:

Изказах предположение, което очевидно не е релевантно.

Не е необходимо да си пишем с главни букви(във виртуалното пространство това е символ на агресия).

Благодаря за разбирането и се надявам да се придържаме към добрия тон.

хехе, то е насочено не към вас, а към авиокомпанията, защото и аз се ядосвам, че вече  2-3 седмици не мога да видя никакви полети. В крайна сметка от България няма преки полети до  Канарските, до Прибалтийските, до Исландия, до Казахстан, до Мароко, исках да си видя разни връзки как ще станат, но няма тази опция. Дано да не се проточи още дълго.... Те в рекламата, на банера изписват: Планирайте преди всички своите летни пътувания за 2019. Е как да стане, като не ми показва връзките? хаха...

преди 28 минути , Ivko каза:

Цените с дискаунт се виждат със или без членство със или без да си логнат даже в профила. Просто на търсачката през уеб, като избирате конкретна дестинация слагате отметка на “цени с дискаунт” и излизат за лято 2019

аз търся предимно през уеб, точно по този начин. Не излиза нищо, ако не е свързано с България.  Кажете какво ви излиза от Будапеща за лято 2019 (с изкл. на полетите до БГ)?

преди 30 минути , Eti* каза:

На никаква агресия не е символ. Не можете да знаете дали е агресия или не, в прекрасно настроение съм. Просто исках да подчертая някои думи и вместо да ги маркирам и BOLD-вам, ми е по-лесно да ги напиша като главни, защото те са по-съществените от целия текст. Един вид, подчертавам ги. На вас няма как да викам. На едно мнение сме

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , master_of_germs каза:

То в момента дори и полетите от/до БГ за тотално разбъзикани. Много дестинации изцяло им изчезна лятното разписание дори за членове на дискаунт клуба, а за други излизат само по няколко дати през април. Примерно за Базел ми излизат общо две дати в посока за цялото разписание, за Рим, малко повече, но пак само априлски. Очевидно нещо сега се променя по сайта, така че просто трябва да се изчака.

А мога да си представя какъв хаос ще настъпи когато всяка от 28-те държави си избере дали да остане само на лятно или само на зимно часово време. От  Европейския парламент ще приемат закотвянето на времето, но всяка страна можела да си избере дали да остане на лятно или на зимно. И смятайте колко ще е забавно. Ние сме свикнали до Испания вкл. всичко да е с час назад, а само Португалия, Великобритания и Ирландия да са на минус 2. От догодина голяма част от държавите на CET може да останат на лятно постоянно часово време и да се изравнят с българското (ако пък ние останем на зимно), хаха. Честито на тези, дето ще правят разписанията. 

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 минута , montepinar каза:

хехе, то е насочено не към вас, а към авиокомпанията, защото и аз се ядосвам, че вече  2-3 седмици не мога да видя никакви полети. В крайна сметка от България няма преки полети до  Канарските, до Прибалтийските, до Исландия, до Казахстан, до Мароко, исках да си видя разни връзки как ще станат, но няма тази опция. Дано да не се проточи още дълго.... Те в рекламата, на банера изписват: Планирайте преди всички своите летни пътувания за 2019. Е как да стане? хаха...

Да, не съм предполагала, че само от/до страната на потребителя излизат полети.

Доста подвеждащо и некоректно от тяхна страна.

В неделя ударих "кьоравото" и успях да купя два двупосочни билета до Лисабон. От известно време следя дестинацията и това е най-изгодната оферта, която съм виждала за тази дестинация с директен полет от София. Очевидно, ако бях планирала връщане от Порто с прекачвания, щях да остана неприятно изненадана.

Публикувано:
преди 14 минути , montepinar каза:

хехе, няма да ги спират. Просто НЕ ИЗЛИЗАТ още полетите от лятното разписание, които не са свързани с България. 

И това не е съвсем точно. 

Примерно Виена - Кутаиси вече са налични до края на юни.  Има дестинации които са видими до края на септември. 

Гледам за ориентация.  Обикновенно залагат високи цени и ще падат догодина.  С Wizz вече не мога да планирам дългосрочно. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Eti* каза:

Да, не съм предполагала, че само от/до страната на потребителя излизат полети.

Доста подвеждащо и некоректно от тяхна страна.

В неделя ударих "кьоравото" и успях да купя два двупосочни билета до Лисабон. От известно време следя дестинацията и това е най-изгодната оферта, която съм виждала за тази дестинация с директен полет от София. Очевидно, ако бях планирала връщане от Порто с прекачвания, щях да остана неприятно изненадана.

хмм, до Лисабон уизеър извиват ръчички. И ако и двата полета са сутрешни... е прецакващо за на връщане. Ако и двата са вечерни, е прецакващо за отиване, защото се губи първият ден. Аз пътувах с Луфтханза (на промоционална цена, на Black Friday)  и ми излезе точно двойно по-евтино от уизеър... и така си нагласих полетите, че сутрин отиване... вечер връщане 😉 

• Харесвам 1
преди 3 минути , Eti* каза:

В неделя ударих "кьоравото" и успях да купя два двупосочни билета до Лисабон. От известно време следя дестинацията и това е най-изгодната оферта, която съм виждала за тази дестинация с директен полет от София. 

В първия ден, в който разписанието се появи, имаше полети до/от Лисабон за по 40 лв в посока. Още на следващия ден скочиха двойно (за полетите във вторник) и тройно (за съботните)

Редактирано от master_of_germs
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , master_of_germs каза:

В първият ден, в който разписанието се появи, имаше полети до/от Лисабон за по 40 лв в посока. Още на следващия ден скочиха двойно (за полетите във вторник) и тройно (за съботните)

Аз съм от по-късно усетилите се, че има лятно разписание в обращение, но не съжалявам и за по-високо платената цена, два двупосочни за под 300 лева си е добра сделка, по мое мнение 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , stanimir каза:

И това не е съвсем точно. 

Примерно Виена - Кутаиси вече са налични до края на юни.  Има дестинации които са видими до края на септември. 

а, те частично... върхът.. хаха.  Егати и мениджърските решения имат... Но е важно, че банерът те провокира да си планираш преди всички лятната почивка за 2019 😄

преди 2 минути , Eti* каза:

Аз съм от по-късно усетилите се, че има лятно разписание в обращение, но не съжалявам и за по-високо платената цена, два двупосочни за под 300 лева си е добра сделка, по мое мнение 🙂

Добра сделка е като цена, разбира се.  Но ако полетите са сутрешни, губите последния ден. Хотелите в Лисабон са доста скъпи и човек да става в 5 сутринта, за да тича за летището и да си изгуби последния ден (но да си е платил нощувката)  също не е окей.  В случая.. да се радваме, че изобщо имаме директни полети дотам. Преди години и това нямаше. Градът е страхотен и мисля, че ... всеки отишъл там иска да се върне пак и пак

Публикувано:
преди 27 минути , montepinar каза:

а, те частично... върхът.. хаха.  Егати и мениджърските решения имат... Но е важно, че банерът те провокира да си планираш преди всички лятната почивка за 2019 😄

Добра сделка е като цена, разбира се.  Но ако полетите са сутрешни, губите последния ден. Хотелите в Лисабон са доста скъпи и човек да става в 5 сутринта, за да тича за летището и да си изгуби последния ден (но да си е платил нощувката)  също не е окей.  В случая.. да се радваме, че изобщо имаме директни полети дотам. Преди години и това нямаше. Градът е страхотен и мисля, че ... всеки отишъл там иска да се върне пак и пак

В 4 следобед е обратният полет, но до юни 15 пъти сигурно ще сменят разписанието...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.