Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 21.11.2018 г. в 11:51, Topfly каза:

Ако искаш да купиш билети за 10 души цената скача на близо 500 лева в една посока

Затова, ако времето не ни притиска, се купуват 4-5 билета, след това се изчаква няколко дена да паднат цените и  се купуват следващите 4-5. През лятото така купих 30 билета за едни и същи дати, като средната цена за двупосочен билет излезе само  55 евро. 

• Харесвам 2
Публикувано:

а тези кога изобщо ще пуснат полетите от април нататък за купуване без членство? тази година се бавят прекалено много, на миналия черен петък масово купувахме септемврийски билети

Публикувано:

Малко напред във времето, но 70-80лв. ОК ли е като цена до Париж за края на м.Май - около 24 например! Нямам опит с Франция, а и трябва да водя едни приятели 😉

Публикувано: (редактирано)

Здравейте,

и на мен ми нужен опитът на ветераните магеланци...

Купих билети за 10.07.2019 г. 49 лв за Париж, като ми подариха и по 1 куфар от 10 кг. Днес гледам на връщане 17.07.2019 по 98 лева и им се чудя....
Дали ще падат, или това е добра цена?
Може ли някой с наблюдения за цените за Париж да каже!

Благодаря предварително!

Редактирано от Jenny
Публикувано:
преди 13 минути , Дидко каза:

Малко напред във времето, но 70-80лв. ОК ли е като цена до Париж за края на м.Май - около 24 например! Нямам опит с Франция, а и трябва да водя едни приятели 😉

Супер е

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте,

Някой може ли да каже защо за полет София - Ница не ми дава никаква отстъпка въпреки, че имам членство?

screenshot преди да се логна в сайта на wizz ...

42.png.c03997c3565304ca12fd1cbd731b1af6.png

... и след като съм се логнал:

41.png.2c69a664717cd05aaf3e371526ebca81.png

Очевидно е, че и в двата случая цената си остава непроменена.

Публикувано:
преди 1 минута , Костов каза:

Здравейте,

Някой може ли да каже защо за полет София - Ница не ми дава никаква отстъпка въпреки, че имам членство?

screenshot преди да се логна в сайта на wizz ...

42.png.c03997c3565304ca12fd1cbd731b1af6.png

... и след като съм се логнал:

41.png.2c69a664717cd05aaf3e371526ebca81.png

Очевидно е, че и в двата случая цената си остава непроменена.

Полетите за октомври са видими само за членове, така че и преди, и след логването ти показва цена с дискаунт. 

• Благодаря 1
преди 58 минути , chandni каза:

Полетите за октомври са видими само за членове, така че и преди, и след логването ти показва цена с дискаунт. 

Това въобще не го съобразих. Така и така съм на тази тема, да попитам: Добре ли е това като цена до Ница - 77.90 за човек на посока? Осъзнавайки, че до октомври има мнооого време.

Редактирано от Костов
Преди 1 час, Костов каза:

Добре ли е това като цена до Ница? Осъзнавайки, че до октомври има мнооого време.

Има някакъв минимален шанс цената да падне с 5-10 % , но струва ли си риска да се чака за евентуално такова намаление? Ница е бутиково летище. Не вярвам да се появят цени в диапазона 20-25 евро.

Редактирано от epetkov
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 минути , epetkov каза:

Има някакъв минимален шанс цената да падне с 5-10 % , но струва ли си риска да се чака за евентуално такова намаление? Ница е бутиково летище. Не вярвам да се появят цени в диапазона 20-25 евро.

Не искам да наливам масло в огъня, но миналия месец летях до Ница за €25 отиване и връщане. Билет купуван директно от Уиз без никакви врътки, даже и с 10 кг багаж. Билетът е купуван 11 месеца преди полета. Сега подобна цена ми се струва меко казано трудно постижима до тази дестинация, но е факт. Предполагам съм го купувал, когато откриха тази дестинация и са засилили някакви промо цени да промотират новата линия. Още веднъж - не очаквам, че подобна цена може да се постигне към днешна дата, но знае ли човек ..

• Харесвам 6
Публикувано:
На 23.11.2018 г. в 8:31, Аmélie каза:

Moга ли да купя приорити с кредит, примерно месец след като съм купила билети?

Можеш, аз съм го правила.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Двуцветко каза:

Не искам да наливам масло в огъня, но миналия месец летях до Ница за €25 отиване и връщане. Билет купуван директно от Уиз без никакви врътки, даже и с 10 кг багаж. Билетът е купуван 11 месеца преди полета. Сега подобна цена ми се струва меко казано трудно постижима до тази дестинация, но е факт. Предполагам съм го купувал, когато откриха тази дестинация и са засилили някакви промо цени да промотират новата линия. Още веднъж - не очаквам, че подобна цена може да се постигне към днешна дата, но знае ли човек ..

Честно казано, такава цена не очаквам. За мен цена от около 50 лв. на човек на посока би била добра. Не че ще се обидя на цената, която споменаваш. Все пак до октомври има много време, така че ще се оглеждам и ослушвам. 🙂

Публикувано:
преди 3 минути , bad kid каза:

какъв е процентът, че е размазано?

С поне 40% намаление и удължено време за резервиране, Черният петък в Booking.com току-що стана още по-голям.

Резервирайте престой в някои от нашите участващи хотели, апартаменти, пансиони със закуска, ваканционни къщи или вили в периода от сега до 27 ноември, за да откриете спестявания навсякъде по света!

Спестяванията се прилагат към престои между декември 2018 г. и март 2019 г..
Публикувано:
32 minutes ago, bad kid said:

какъв е процентът, че е размазано?

40%

Публикувано:
преди 5 часа, Двуцветко каза:

Не искам да наливам масло в огъня, но миналия месец летях до Ница за €25 отиване и връщане. Предполагам съм го купувал, когато откриха тази дестинация и са засилили някакви промо цени да промотират новата линия.

Това ще да е както с всяка нова дестинация. Така беше и с Бари, Братислава и Лисабон по мой наблюдения. 

Публикувано:
преди 2 часа, EliDion каза:

Не съм гледала ези дни но преди месец гледах София -Ница за февруари имаше по 19.99лв.

Все още има отиване за 19.99 и връщане за 48.99. 

• Харесвам 2

Това е любимото ми място по цялото Средиземноморие от местата където съм бил,  но февруари бих отишъл единствено заради фестивала в Ментон.

Програмата за 2019 :

https://www.fete-du-citron.com/?lang=en

За мен Ница и региона са лятна дестинация въпреки "премиум"  цената,  която се плаща заради сезона. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 5
Публикувано:
преди 11 часа, Ivko каза:

Това ще да е както с всяка нова дестинация. Така беше и с Бари, Братислава и Лисабон по мой наблюдения. 

Да, така е. Когато откриха линията София- Братислава, аз може би съм бил един от най- първите купили билет. Купих го на 31 септември 2017 за..........юни 2018. Цената в двете посоки беше 54 лв.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.