Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
На 30.08.2018 г. в 12:33, yordanov каза:

Само дето Атина я няма в лятното разписание. 

Здравейте, някаква идея защо Атина още я няма?

Извинявам се, ако вече е дискутирано, но не открих инфо никъде.

Публикувано:
преди 6 минути , Калоян каза:

Здравейте, някаква идея защо Атина още я няма?

Извинявам се, ако вече е дискутирано, но не открих инфо никъде.

Атина я спряха без планове за възстановяване (уж) през лятото, както някои от другите дестинации, така че  по-добре не чакай да се появи, а гледай другите а/к, които летят до там.

Публикувано:

Имам един въпрос. Теоретично ако сега си купя към резервацията багаж 10 кг чекиран, не приорити, то нали няма размери за този куфар? Той си отива в багажното отделение на самолета? Размерите са валидни само ако е приорити и куфарът идва с теб в кабината?

Публикувано:
2 hours ago, t_petkov said:

Имам един въпрос. Теоретично ако сега си купя към резервацията багаж 10 кг чекиран, не приорити, то нали няма размери за този куфар? Той си отива в багажното отделение на самолета? Размерите са валидни само ако е приорити и куфарът идва с теб в кабината?

Не. За чекираните куфари също има размери и лимити. Гледат най-вече килограми, когато ги пускаш. Понякога съм минавала с 2-3кг отгоре без проблем, но съм виждала и как връщат хора да плащат за един (един) кг свръхтегло на куфара на летището. 

От сайта на Уиз:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/travel-information/baggage#/

CHECKED-IN BAGGAGE

Size and weight

Your checked-in baggage cannot be larger than:

• Width: 149 cm
  • Height: 119 cm
  • Length: 171 cm

Checked-in bag types:

• 10 kg checked-in bag
  • 20 kg checked-in bag
  • 32 kg checked-in bag

You can check in up to 3 pieces of checked-in luggage. Wizz Air is introducing a new type of checked-in bag with a weight allowance of 10 kg, besides the available 20 and 32 kg options.You can check in a maximum 1 bag of 10 kg, 2 bags of 20 kg, or 3 bags of 32 kg. Other combination of checked-in bags is not possible to purchase online.

Тук инфо за цените. Имат висок и нисък сезон, имай го предвид

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/all-services-fees#/

Публикувано:
преди 11 часа, t_petkov каза:

Предполагам, че питаш за конкретния размер 55/40 см, да, той важи само за кабинен багаж. 

Публикувано: (редактирано)
7 minutes ago, muchachote said:

От вчера се опитвам да вляза в сайта на wizzair но ми излиза няма резултати. Само при мен ли е така?

Току що пробвах, но мобилното приложение и при мен работи. Даже имат и следната промоция в момента.

Screenshot_20181210-095147_Wizz Air.jpg

Редактирано от BlackArt77
Публикувано:

Привет! Вчера след голямо натискане от Wizz се съгласиха да ни изплатят 250 Е за един отменен полет. Предлагат ни парите по банкова сметка или Wizz credit за 300 Е. Въпросът ми е, ако изберем кредит има ли някакъв срок, в който да трябва да летим или е за цял живот? Благодаря! 

Публикувано:
преди 11 минути , Пътувко каза:

Привет! Вчера след голямо натискане от Wizz се съгласиха да ни изплатят 250 Е за един отменен полет. Предлагат ни парите по банкова сметка или Wizz credit за 300 Е. Въпросът ми е, ако изберем кредит има ли някакъв срок, в който да трябва да летим или е за цял живот? Благодаря! 

Когато връщат пари от отменен или променен полет, с която промяна не си съгласен(120% от цената на билета) , тогава кредита е безсрочен. Когато е от букинг( примерно) е със срок 6 месеца. Най -добре искай да ти потвърдят писмено как ще  е в твоя случай.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
34 minutes ago, Пътувко said:

Искай си кеш по-добре....така сам ще си решиш кога да ги ползваш и няма да си обвързан с тях.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , aleksandrina каза:

The amount refunded to your WIZZ Account will be available for 90 days to be used for the purchase of Wizz Air flights and services.

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/refunds-and-compensations#/

Благодаря, това го намерих и аз, но то по-скоро е за Wizz flex, а не за отменен полет поради друга причина.

• Харесвам 1
Публикувано:

Абе щом ти предлагат повече, отколкото в действителност ти дължат, значи има някакъв капан. Не са прости те. Не бъди и ти.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)

По скоро трик, като по този начин тези пари ще си останат пак в системата им понеже се задължаваш после ако искаш да ги ползваш да вземеш от тях пак и за това ти дават отгоре да се изкушиш

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 7
Публикувано:

Имам въпрос, ако ми изтича членството януари месец, а сега купя билет примерно За март, трябва ли да има отстъпка? Че нещо ми се струва, че не ми дава отстъпката, а все пак сега да купувам пак членство при положение, че още имам, е тъпо. 

Публикувано:
преди 36 минути , EliDion каза:

От кога ще е това

Новите маршрути на Wizz Air от Варна ще стартират от юли 2019 г. Те ще свържат морската столица с 3 вълнуващи дестинации в Германия – красивия пристанищен град Хамбург, готическото съкровище Кьолн и културния центърБерлин. Клиентите от Варна ще могат да се възползват от изключително изгодните тарифи на Wizz Air също, за да посетят романтичния Париж, вълнуващия Ливърпул и колоритния Копенхаген.

Билетите за новите маршрути са вече в продажба и могат да бъдат резервирани на цени, стартиращи от 39.99 лв.***

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:
преди 5 часа, antony2001 каза:

готическото съкровище Кьолн

Много странно, до сега и в момента летяха до Дортмунд и е вече добре разработена дестинация, запазиха я и зимата.

Кьолн е буквално "зад ъгъла"...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Георги
    • Hakkâri Spor
    • menki
    • GlobeRider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.