Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

В духа на добрите традиции на компанията и осигуряването на реална конкурентна среда Уизеър /следвайки примера на Райънеър/

въвеждат гъвкавост в цените на багажа за различните дестинациите като оптимизират нивата им в зависимост от сезона.

https://vandrouki.by/2019/wizz-air-novyie-tarifyi-na-prioritetnuyu-posadku-i-bagazh/#more-52147

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Ако имаш Wizz Discount Club за двама (standard membership), а пътувате трима, как се процедира с резервацията? Не искаме ъпгрейд към group membership, а по-скоро да се ползва намалението за двама, а третият да си плати на нормална цена. Може ли да мине през една резервация, или трябва да е на две?

Публикувано:

Трянва да направите две резервации защото ако изберете трима, а имате членство за двама няма да Ви даде цени с отстъпка и на трита билета.

• Харесвам 2

Ъпгрейдването е 40 лв и ако полетите са над 40 лв всеки дава по 20 лв в посока, т.е. не ви оскъпява ъпгрейда Единствено ако са останали два билета на ниска цена, а вие искате да купите три, ви ги дава и трите на по-високата. Или ако полетите са под 40 лева в посока.

Редактирано от Blushy
  • Харесвам 2
Публикувано:

Права си, променили са го от 100 на 120 лв., така си оскъпява полета,макар и минимално.

Някой има ли идея дали на Валенсия се минава само с мобилна бордна карта? На сайтът на летището пише,че може, включително и с Уиз Еър, а на сайта на Уиз пише,че летище Валенсия не поддържа мобилни бордни карти.

Публикувано:

Беше, имам резервация от май 2016 точно като питането по-горе, в пътния план се вижда,че съм платила 40 лв. за ъпгрейда заради третия човек по-горе. Ето това е разбивката на цената, копирана от пътния план: 

Fare price 23.99   BGN
Fare price 23.99   BGN
Fare price 23.99   BGN
Discount -4.80   BGN
Discount -4.80   BGN
Discount -4.80   BGN
Fare price 83.99   BGN
Fare price 83.99   BGN
Fare price 83.99   BGN
Discount -16.80   BGN
Discount -16.80   BGN
Discount -16.80   BGN
Administration Fee 96.00   BGN
Групов WIZZ Discount Club 40.00   BGN
Чекиран багаж 23 кг 116.00   BGN
Обща сума 511.14  BGN
Публикувано:
преди 13 часа, Blushy каза:

Някой има ли идея дали на Валенсия се минава само с мобилна бордна карта? На сайтът на летището пише,че може, включително и с Уиз Еър, а на сайта на Уиз пише,че летище Валенсия не поддържа мобилни бордни карти.

Минава се с PDF на телефона, т.е. не ти генерира QR код, а само баркод. Поне миналият април беше така 😊

Това вярно ли е (извадка от правилата):

"Ако не извършите процедурите по чекирането до крайния срок за това или по каквато и да е причина не се явите навреме на гишето за чекиране или на изхода за качване в самолета, ще отменим резервацията ви, ще ви откажем качване на борда и ще върнем сумата на общата цена, след като приспаднем съответните такси, включително таксата за запазване на място."

Редактирано от rdd
  • Замислям се 2
Публикувано:

Защо да не е вярно? Не съм го пробвал с Уиз, а с Райън. Приспадат си онези такси, които се цитират за отказ от летене, които бяха доста големи. Съответно не въщат пари за запазени места, приоритет и багаж. Мисля, че трябва сам да си поискаш обаче

• Харесвам 1
преди 4 минути , neuromancer каза:

Защо да не е вярно? Не съм го пробвал с Уиз, а с Райън. Приспадат си онези такси, които се цитират за отказ от летене, които бяха доста големи. Съответно не въщат пари за запазени места, приоритет и багаж. Мисля, че трябва сам да си поискаш обаче

Аз имам сега два билета барселона-софия за 25-ти, които няма да позлвам и какво следа да направя в случая да не се чекирам ли? Също имам и софия-барселона утре, които също няма да позлвам хахах

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
Публикувано:

ако няма да си искаш парите, няма нужда нищо да правиш

ако искаш да ти връщат парите им се обаждаш, те си приспадат въпросноте такси и връщат каквото е останало

• Харесвам 2

В случая с Раян билетите са вземани от посредник така,че там няма какво да се занимавам, но при Уиз да разбирам,че ще върнат 3.98 eвро?

412B2E83-8B7B-414B-BA69-3D06D30B2C5B.jpeg.52a8c7703093d7b8b6dde692555aac85.jpg

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Ами не, виж в таксите им колко е таксата за неявяване, първо се удържа тя и тогава връщат каквото остане. 

• Харесвам 2
  • Смея се 3

Оо не я по-добре да си се чекирам, че то повече възможност има да взема някой лев от закъснял/отменен полет

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 1
преди 8 минути , Ivko каза:

Оо не я по-добре да си се чекирам, че то повече възможност има да взема някой лев от закъснял/отменен полет

Таксата за неявяване е много по-висока. Нищо няма да получиш. Ако решиш да се чекираш за полета на 25-ти - кажи кои места са ти дали. Засега мисля да пътувам с този полет и ако ми дадат по-нежелани мога да използвам твоите. 🙂 

Редактирано от koliob
  • Смея се 2

Вероятно е това :

Такса за изпуснат полет - 70€ 

Wizz  имат хора, които отдавна са помислили за твоя казус и дори им се плаща за да мислят по подобни неща.  За нас са оставили лесното - само да четем условията. 

Редактирано от stanimir
  • Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 21 минути , koliob каза:

Таксата за неявяване е много по-висока. Нищо няма да получиш. Ако решиш да се чекираш за полета на 25-ти - кажи кои места са ти дали. Засега мисля да пътувам с този полет и ако ми дадат по-нежелани мога да използвам твоите. 🙂 

Нямаш грижи аз обикновенно изчаквам до последно да дадът гадните места и ако видя, че все още са останали едно до друго места /обикновенно широките ако не са купени/, чекирам.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 47 минути , stanimir каза:

Вероятно е това :

Такса за изпуснат полет - 70€ 

Wizz  имат хора, които отдавна са помислили за твоя казус и дори им се плаща за да мислят по подобни неща.  За нас са оставили лесното - само да четем условията. 

Да бяха го написали в същото изречение, тези 70 евро. Направили са си труда да напишат такса за запазено място, която не е толкова голяма.

Публикувано:
преди 4 часа, rdd каза:

Това вярно ли е (извадка от правилата):

"Ако не извършите процедурите по чекирането до крайния срок за това или по каквато и да е причина не се явите навреме на гишето за чекиране или на изхода за качване в самолета, ще отменим резервацията ви, ще ви откажем качване на борда и ще върнем сумата на общата цена, след като приспаднем съответните такси, включително таксата за запазване на място."

Такса за отмяна - 60 евро.

Такса за запазване на място - 80 евро.

Това са таксите, с които биха могли да ви таксуват, преди да върнат нещо от заплатената сума за полет.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 40 минути , Mary каза:

...

Такса за запазване на място - 80 евро.

...

не що не мога да схвана какво представлява тази такса :scratch_one-s_head:

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.