Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
В момента, Aleksander каза:

Значи е трябвало да взема двата билета заедно нищо че имаше само едно място на по-ниска цена в едната посока. Правилно ли разсъждавам?

Просто проиграваш  вариантите и виждаш кой ще ти излезе по-евтин.  

• Харесвам 1
Публикувано:

Е то обикновенно ако пише едно място примерно на 19.90лв следващото място ще струва 23лв не е голяма разликата

Публикувано:
преди 3 минути , Фичо каза:

Просто проиграваш  вариантите и виждаш кой ще ти излезе по-евтин.  

Ясно. Мерси много. Малко съм се прецакал значи.

Публикувано:
В момента, Aleksander каза:

Малко съм се прецакал значи.

На всеки се случва, поне ще знаеш отсега нататък :wink:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Е то обикновенно ако пише едно място примерно на 19.90лв следващото място ще струва 23лв не е голяма разликата

Е да ама аз исках да взема моят билет на 19,90 а вторият на 23 лв., а не двата на 23 лв. Не знаех че няма да ми начисли после отстъпка тъй като и аз пътувам в същият самолет.

преди 8 минути , Фичо каза:

На всеки се случва, поне ще знаеш отсега нататък :wink:

Да вече ще разигравам различните варианти 

Публикувано:
преди 15 минути , Aleksander каза:

Е да ама аз исках да взема моят билет на 19,90 а вторият на 23 лв., а не двата на 23 лв. Не знаех че няма да ми начисли после отстъпка тъй като и аз пътувам в същият самолет

Ако е писало едно място на 19.90, а ти вземеш два билета няма да ти ги продаде и двата на 23лв, а ще разпредели средна цена и за двата

Публикувано:
1 minute ago, Ivko said:

Ако е писало едно място на 19.90, а ти вземеш два билета няма да ти ги продаде и двата на 23лв, а ще разпредели средна цена и за двата

Мисля, че не така. Продава двете места на по-високата цена

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 минути , Ivko каза:

Мисля че не е така ама не съм сигурен

Публикувано:

Уиз ер са се подготвили за фалит на Alitalia, Tarom и Лот, докато те показват рекордна печалба..

Wizz Air Ramps Up Growth Plans as European Rivals Wilt

https://finance.yahoo.com/news/wizz-air-ramps-growth-plans-150056364.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAHbrYkD2lDx-BpCrnMde45sDLjhHPKHf4u5hiT1IguOQ4V0Ns7zKQv25NNN8Ge8UUXPXO9eyvE6VndBiw_uS0j01A1YRQ9k4nPelMIxnR8WKJTXY4ZkFzacxH7f4ohGp1-GNUiXg6fxpZCSQTliUz_BsHeHoZ8_xIg9S_EVH_ZEu

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , ДиянаВ каза:

Мисля, че не така. Продава двете места на по-високата цена

Не съм обръщал внимания, но гоояма глупост ако е така. От къде на къде ще ми такаува двата на по-високата цена при положение,че единия го дава на по-ниска. Това нещо е небивалица и измама.

Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Не съм обръщал внимания, но гоояма глупост ако е така. От къде на къде ще ми такаува двата на по-високата цена при положение,че единия го дава на по-ниска. Това нещо е небивалица и измама. Реално цена 19.90 се постига с или без членство.

Е аз точно затова се полакомих ама на края се набутах

Ако се обадя на телефона дали няма да могат да ми обединят двете резервации и да ми върнат разликата като кредит?

Публикувано:
8 minutes ago, Ivko said:

Не съм обръщал внимания, но гоояма глупост ако е така. От къде на къде ще ми такаува двата на по-високата цена при положение,че единия го дава на по-ниска. Това нещо е небивалица и измама.

То още като зададеш търсенето за двама или повече души, дава по-високата цена🙂 Няма да се минат я.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 30 минути , Ivko каза:

Не, ще ти ги хване и двата на по-високата цена, проверено многократно :wink:

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 34 минути , Aleksander каза:

Ако се обадя на телефона дали няма да могат да ми обединят двете резервации и да ми върнат разликата като кредит?

Силно се съмнявам. 

Публикувано:
3 hours ago, Таньо said:

Мисля, че таксата е на човек, т.е 3 х 121,00 лв.

Най-сигурно е обаждане по телефона, включително че могат да анулират старите билети и издадат нови, като върнат някаква сума ...

Обадих се на кол центъра и потвърдиха, че таксата за анулиране е на пътник. Не могат да преизчислят цената към днешна дата. Така, че си оставам с тази резервация :).

Публикувано:
преди 53 минути , Фичо каза:

Силно се съмнявам. 

Ще пробвам да звънна на безплатният номер в Малта да видим какво ще стане.

Публикувано:
преди 12 минути , Aleksander каза:

Ще пробвам да звънна на безплатният номер в Малта да видим какво ще стане.

Не съм сигурен, че този телефон е "безплатен", по-скоро не е импулсен и мисля, че само ще си изгубиш времето, но щом искаш - пробвай :wink:

Публикувано:

Преди време обсъждахме варианта, ако едно и също лице има две резервации за една и съща дата/и. Каза се, че чрез позвъняване в кол центъра отменят едната, тъй като се счита, че е направена погрешка, което не е анулиране и респективно е без такса и връщат парите за едната резервация. По правило втората резервация, но някой каза, че са му дали право да избере коя се отменя. 

Не съм сигурна обаче дали обсъждането беше за Уиз или Раян или и при двете има тази опция. 

Лино аз не съм го правила.

Публикувано:
преди 16 минути , Фичо каза:

Не съм сигурен, че този телефон е "безплатен", по-скоро не е импулсен и мисля, че само ще си изгубиш времето, но щом искаш - пробвай :wink:

Исках да кажа че имам минути към ЕС и затово го нареках безплатен😉

• Харесвам 1
Публикувано:

Извинявам се, закупила съм билети за 5 човека, но единият човек няма да лети. Има ли някаква такса, ако не лети или просто да не чекирам нелетящия? Видях, че евентуално може да се канселира (https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/prices-discounts/refunds-and-compensations#faq-how-can-i-submit-a-claim) с такса от 60 евро, но то полетите струваха 78 лв на човек, така че предполагам няма смисъл? Всички 5 човека вкл. нелетящия са на една резервация

Публикувано:

Няма проблем. Дори може да го чекирате, така ще имате още едно място, просто не се явява за полета. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Здравейте, 

Снощи пътувахме със столче за кола за новородено и не се побра в седалката. Накараха ни да го свалим в багажното и да държим малката на ръце. Разбирам, че отговорността за инсталирането на car seat е моя,  ама аджаба какъв е този кар сайт, който ще влезе при положение, че нашият е супер малък. Освен това на сайта им никъде няма размери. Мислите ли, че има шанс да ми върнат парите за билета на столчето и как точно да процедирам. Също,  знаете ли някоя марка, която се побира, защото навръщане пак ще имаме същия проблем. 

Публикувано:

Сигурно е коментирано някъде в темата, но с оглед наближаващия полет, въпросът ми е следния: пътникът има включен стандартен ръчен багаж (40 х 30 х 20), а се оказа, че размерите на куфарчето тип "ролер" са 45 х 27 х 17. Има ли смисъл да купуваме priority (позволява багаж до 55 х 40 х 23) ? Кое е важно в случая, размертите на всяка страна на куфара или сбора от трите им страни?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.