Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 4 минути , Alexander каза:

Доста странно, обикновено канселират 1 до 2 седмици по-рано, а от сега за август, когато уж всичко ще е отворено е повече от интересно.

Да не би да си местят самолетите по новите маршрути?

Или отписват конкретно Катовице за лятото заради огнището на вируса там.Знам ли, но хубавият ми маршрут заминава и не знам дали да не отписвам Полша и това лято.Ти кога мислеше да ходиш натам? 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , Мари Николова каза:

Или отписват конкретно Катовице за лятото заради огнището на вируса там.Знам ли, но хубавият ми маршрут заминава и не знам дали да не отписвам Полша и това лято.Ти кога мислеше да ходиш натам? 🙂

Аз имам свързващи полети с Уиз в края на август Лисабон-Варшава-Тенерифе

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , Alexander каза:

Аз имам свързващи полети с Уиз в края на август Лисабон-Варшава-Тенерифе

И твоя маршрут си го бива 🙃

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 час, Мари Николова каза:

Отменили са ни полета Катовице Бургас за август!Ама аз исках да летя бе Уиииииз!🤧

Дайте ми идея, какво да правя с резервацията.Направена е с флекс, което е най ценното, но с този от 1 евро.Нямам интерес да ми върнат 120%, защото билетите са от най-евтините, а искам да запазя флекса.Мога ли в момента да направя нова резервация, използвайки този флекс?Уиз ми дават възможност да сменя полета до 14 дни преди и 60 дни след датата, но е еднократно.А и щом още от сега са започнали да отменят за август, сигурно още ще режат.

Имай предвид, че ако тръгнеш да променяш полети чрез сайта системата почти със сигурност ще поиска да доплатиш 10 евро разлика за флекса (до непромоционалната му стандартна цена). Процесът е автоматичен.

Най-хитро е чрез кол центъра да си смениш датите - по този начин ще избегнеш каквото и да е доплащане и същевременно ще запазиш флекса.

Между другото малко ме учудва смелостта, с която правите такива засукани планове за август. Аз лично много бих внимавал, шансовете за засечка някъде по трасето са значителни, особено с тази постоянно променяща се обстановка. Маршрути като преди кризата в стил 5 държави за 1 седмица в момента са нож с няколко остриета.

• Харесвам 11
  • Благодаря 1
Публикувано:

преди 2 часа, Alexander каза:

Доста странно, обикновено канселират 1 до 2 седмици по-рано, а от сега за август, когато уж всичко ще е отворено е повече от интересно.

Да не би да си местят самолетите по новите маршрути?

Вчера ми анулираха полети в първата седмица на юли до Испания. Датите, на които бяха вече ги няма. Дали причините са новите случаи на заразени в България или на това, че Испания не потвърждава отварянето на границите си от първи юли както бяха обявили преди две седмици не е ясно, но определено започват разреждане на полетите.

Направи ми впечатление, че полети до Барселона са на добри цени в събота и неделя в двете посоки, а през седмицата са на по-високи, което е прецедент. Бих допуснал с висока вероятност да се случи, че ще опитат да пълнят тези полети, а другите поетапно ще отпадат.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 32 минути , Георги Матеев каза:

Имай предвид, че ако тръгнеш да променяш полети чрез сайта системата почти със сигурност ще поиска да доплатиш 10 евро разлика за флекса (до непромоционалната му стандартна цена). Процесът е автоматичен.

Най-хитро е чрез кол центъра да си смениш датите - по този начин ще избегнеш каквото и да е доплащане и същевременно ще запазиш флекса.

Между другото малко ме учудва смелостта, с която правите такива засукани планове за август. Аз лично много бих внимавал, шансовете за засечка някъде по трасето са значителни, особено с тази постоянно променяща се обстановка. Маршрути като преди кризата в стил 5 държави за 1 седмица в момента са нож с няколко остриета.

На мен също това ми прави впечатление. Аз лично съм отписал цялата година. Нямам намерение да се занимавам да конструирам каквито и да е маршрути преди 2021. Ситуацията е прекалено несигурна. Най-доволен от това е банковата ми карта, която използвам само за пътувания. Голяма почивка получи. 

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 10 минути , Таньо каза:

Вчера ми анулираха полети в първата седмица на юли до Испания. Датите, на които бяха вече ги няма. Дали причините са новите случаи на заразени в България или на това, че Испания не потвърждава отварянето на границите си от първи юли както бяха обявили преди две седмици не е ясно, но определено започват разреждане на полетите, които са в разписанието.

Направи ми впечатление, че полети до Барселона са на добри цени в събота и неделя в двете посоки, а през седмицата са на по-високи, което е прецедент. Бих допуснал с висока вероятност да се случи, че ще опитат да пълнят тези полети, а другите поетапно ще отпадат.

Повечето хора проявяват разум. Не правят планове за пътуване със самолет. слабото затоварване води до анулации.

• Харесвам 3
Публикувано:

Миналата седмица си резервира един приятел билет от София до Валенсия за 02 юли, но снощи му го анулираха. 

Преди 2 часа си пусна за възстановяване на средствата и за 5 мин. парите му бяха в акаунта (120 %).

Брей, тези много бързи са станали с връщането на парите.... 😉

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 4 минути , Иван Попов каза:

5 мин. парите му бяха в акаунта (120 %).

Брей, тези много бързи са станали с връщането на парите....

не са точно пари..... 🙂

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 5 минути , Иван Попов каза:

Миналата седмица си резервира един приятел билет от София до Валенсия за 02 юли, но снощи му го анулираха. 

Преди 2 часа си пусна за възстановяване на средствата и за 5 мин. парите му бяха в акаунта (120 %).

Брей, тези много бързи са станали с връщането на парите.... 😉

Даже са се забавили...обикновенно след искането за рефънд на момента се зарежда кредите

• Замислям се 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 7 минути , Tim каза:

не са точно пари..... 🙂

Каквито полетите такива и парите :grin:

• Харесвам 3
  • Смея се 16
Публикувано:
На 12.06.2020 г. в 23:21, Hollywood каза:

Дали да не таковаме...

Направо ме сърбят ръцете/точките в профила 🙂

Ето още една златна мина:

A) LWSK
B) 20/06/13 21:10 C) 20/07/13 21:59
E) COVID-19: INTERNATIONAL AIRPORT SKOPJE - LWSK IS CLOSED DUE TO COVID-19 INFECTION PREVENTION.

Или пък това:

WOH A0305/20 COVID-19: AIRPORT ST. PAUL THE APOSTLE OHRID CLOSED
    DUE TO COVID-19 INFECTION PREVENTION. 13 JUN 21:33 2020 UNTIL
    13 JUL 21:59 2020 ESTIMATED. CREATED: 13 JUN 21:41 2020

И за двете летища за следващата седмица не излизат възможности, но за полети след 22/06 има билети в продажба

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте. Колка трябва да чакам да ми върнат едни 96 лв. от билети до Братислава? Полетът  трябваше да е на 29.03 Анулираха го края на февруари. Някъду през март попълних формуляра за връщане на парите по сметка и от тогава нищо.

Георги Матеев
Публикувано:

Последно приятелско предупреждение.

Вече знам за 4 баннати български Уиз акаунта заради 'инвестирането'. Теч на данни тук няма, баннатите хора не са от форума, но са факт и малко разумна предпазливост хич няма да е излишна.

Ако още не сте разбрали - тази тема се следи от Уиз. И това е 100%.

Бъдете дискретни и ако искате да правите нещо - обсъждайте на прайвет, а не публично. Накрая да не ревем всички.

Моля след час-два някой модератор да позачисти последните мнения (включително и моето). Мисля, че няма какво да се каже или обсъжда повече.

• Харесвам 9
Публикувано:

Това е като с грешките, постоянно се пише, че не трябва да се обажда никой на АК-та, но винаги се намират хора да звънят и проверяват.

Та с Уиз сега е същото, каза го няколко пъти в прав и в крив текст, но не всички слушат. Няма да се учудя много, ако ни орежат в един момент, човек трябва да има мярка, поне според мен.

• Харесвам 5
Публикувано:

@Георги Матеев Извинявай, ако задълбавам, но можеш ли да кажеш какво имаш предвид под баннати акаунти? Не могат да купуват билети ли? А какво се случва, ако имат вече купени билети за полети, независимо дали полетите са скоро и има опасност да се отменят или например за другата година?

Публикувано:

Някой може ли да ми каже като какъв багаж може да се вземе китара на борда, не намерих инфо в сайта и каква е таксата ако има. 

Публикувано:
преди 6 минути , EliDion каза:

Някой може ли да ми каже като какъв багаж може да се вземе китара на борда, не намерих инфо в сайта и каква е таксата ако има. 

Мисля, че се купува допълнително място  и стои на седалкта до теб ( е, освен ако не ви разделят 🙂 ). Най-добре звънни на кол центъра.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 58 минути , EliDion каза:

image.png.d83c1cee5898b795b3bbc5c8d6c7fedf.png

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
На 13.06.2020 г. в 16:21, Tim каза:

не са точно пари..... 🙂

Ами аз ги виждам като полети 😀

На 13.06.2020 г. в 16:22, Ivko каза:

Даже са се забавили...обикновенно след искането за рефънд на момента се зарежда кредите

Аха 😇 

Значи са си оправили системата за връщането на кредити. 😉

• Смея се 1
Публикувано:

Тези полети до ОАЕ още не мога да разбера последно къде ще кацат. Гледам има две цени различни и този до Абу Даби е ясно, че каца там и са го уточнили значи би следвало и до Дубай да е така и ще е с извозване.

Untitled.jpg

п.с. Ако си взема сега билет и после реша още един човек да идва с мен и направя нова резервация за същите дати заради остъпката, мога ли да канселирам първата или трябва да се обаждам през кол центъра да го направят или няма опция

• Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.