Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Русия я отрязаха до средата на юли. Голяма сеч падна снощи и то в голямата част, както само Wizz  си го могат -  подло в последната минута, продавайки билети до последно, с ясното съзнание че няма да летят. 

Мисля, че настроиха против себе си половината албанска,  украинска и руска мафия.

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:

Ще спрат с тези отмени само когато отменят извънредните положения и влязат в сила правилата с обезщетения.

• Харесвам 4
Публикувано:

Когато си купил билет 14 дни преди полет при сегашните условия, АК ти го е продала при същите условия и от страна на съответната държава няма нови промени в тези условия, това може ли да се счита като непреодолима сила, извънредно, непридвидимо събитие и т.н., за да не се спазва Регламента?

• Браво 1
Публикувано:

Имам ли някаква опция да искам възстановяване на суми за полет до София ако поискам отмяна, при положение , че полетът на отиване е бил канселиран от компанията? Билетите са на отделни резервации. 
Бове го отвориха и полета Париж -София по всичко изглежда , че ще се състои . 

Публикувано:
4 minutes ago, liliya said:

Имам ли някаква опция да искам възстановяване на суми за полет до София ако поискам отмяна, при положение , че полетът на отиване е бил канселирани от компанията? Билетите са на отделни резервации. 
Бове го отвориха и полета Париж -София по всичко изглежда , че ще се състои . 

Доколкото помня, Георги Матеев беше успявал през кол центъра, но май не са длъжни, така че вероятно зависи на какъв агент ще попаднеш.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 16 минути , crazyhorse каза:

Някой получавал ли е безсрочен кредит?И защо само този ми е такъв? 

Screenshot_20200616_112133.jpg

За Дубай като си канселирах сам полета, кредита го получих като такъв.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, Victoria каза:

Доколкото помня, Георги Матеев беше успявал през кол центъра, но май не са длъжни, така че вероятно зависи на какъв агент ще попаднеш.

Говорих с кол центъра и  бяха много любезни. Провериха двете резервации и ги свързаха. Канселираха втория полет и очаквам възстановяване в пълен размер. Блгодаря за идеята. Мислех да се впусна в писмени жалби, но така стана бързо и безболезнено. 

• Харесвам 7
  • Браво 1
Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

Това оня полет без флекса ли? Дето  ти върнаха...1/10 от цената?

• Шок 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 4 минути , bobole4e каза:

Това оня полет без флекса ли? Дето  ти върнаха...1/10 от цената?

Дам то до преди тогава никога не съм си и мислил, че съществува този флекс 😁

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 6 часа, crazyhorse каза:

Някой получавал ли е безсрочен кредит?И защо само този ми е такъв? 

Screenshot_20200616_112133.jpg

Средата на месец Март, в началото на затварянето на границите, ми пропадна едно семейно пътуване до Будапеща. Анулирах по телефона, и въпреки че ми беше обяснено, че ще получа кредит валиден 2 години, в профила ми се появиха като безсрочни. Според мен , или поне в моя случай, е грешка на оператора, който е извършил анулирането

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 5 минути , КолЮ каза:

Средата на месец Март, в началото на затварянето на границите, ми пропадна едно семейно пътуване до Будапеща. Анулирах по телефона, и въпреки че ми беше обяснено, че ще получа кредит валиден 2 години, в профила ми се появиха като безсрочни. Според мен , или поне в моя случай, е грешка на оператора, който е извършил анулирането

преди 6 часа, Ivko каза:

При доброволно канселиране кредита винаги мисля, че е без срок..все пак за таксите където плащаш трябва и малко да те компенсират :grin:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 17 минути , Ivko каза:

При доброволно канселиране кредита винаги мисля, че е без срок..все пак за таксите където плащаш трябва и малко да те компенсират :grin:

При мен случая е следния:

Купих билет за полет,който в последствие смених за по-евтин,евтиния го отмениха и ми върнаха сумата за него!След обаждане на оператор ми върнаха и тази,надвнесената сума,която е без срок!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 53 минути , Ivko каза:

Аз инициирах канселирането, но поради забраната чужденци да влизат в Унгария, дори ми върнаха 120%. Подробно описание на случката съм "рапортувал" на 20.03 вечерта, намира се в тази тема, на страница 400

• Харесвам 2
  • Смея се 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 7 часа, Ivko каза:

При доброволно е 90 дни.

При доброзорно преди беше безсрочен, от февруари е с 2 години срок.

Публикувано:
преди 6 часа, adreno каза:

При доброволно е 90 дни.

При доброзорно преди беше безсрочен, от февруари е с 2 години срок.

Като си канселираш сам и платиш 161лв от платените ли ги приспадат или теглят от картата и тогава връщат другите?

Публикувано:
преди 24 минути , vinidj каза:

Като си канселираш сам и платиш 161лв от платените ли ги приспадат или теглят от картата и тогава връщат другите?

Приспадат. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• shots
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.