Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 18 минути , mamaivy каза:

Явно човъркат разписание и маршрути.

Да, на нас ни смениха дните на полетите до Братислава за догодина май месец.  Отиването е ок, но връщането ни се разминава с полета FAO-VIE... Стоим на изчакване конкуренцията да пуснат лятно разписание за Виена, за да решим как действаме.

София-Лисабон също е със сменени дни за лятното разписание догодина. Смениха ги на петък и понеделник. Но няма активни цени още.

Публикувано:

Аз снощи си купих едни полети за Юни догодина,че да не ми замине кредита и днес получавам имейл ,че ми сменят часа с 15мин 🙂

Публикувано:
9 minutes ago, muffytoz said:

Уж съм разбрал ,но все пак да не стане грешка:Уиз ми променят часа на полета и ми предлагат да се съглася или да ми върнат 120%.Понеже имам платен флекс и места ще ми върнат 100% от цената на флекса и местата, и само за цената на билета 20% отгоре нали? 

Да така е.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 40 минути , master_of_germs каза:

Да, на нас ни смениха дните на полетите до Братислава за догодина май месец.  Отиването е ок, но връщането ни се разминава с полета FAO-VIE... Стоим на изчакване конкуренцията да пуснат лятно разписание за Виена, за да решим как действаме.

София-Лисабон също е със сменени дни за лятното разписание догодина. Смениха ги на петък и понеделник. Но няма активни цени още.

Е ... кога човъркаха, кога продаваха и кога започнаха да сменят ...

Започвам да губя всякакво доверие в обявеното. Традиция е да сменят полети в ранни часове с добра цена на късни след 6-8 месеца.

От три години имам само един изпълнен полет до Израел без промяна и до Бергамо, но закупени в последния момент.

Споделяйте промените моля, защото "промоция" с променени и неизпълнени условия има друго име!

• Харесвам 1
Публикувано:

Ей тъй, насред уизеърското промо по 10 евро до и от миланските летища, конкуренцията пусна за доста дати София-Бергамо по 9 евро в посока 😄 

преди 33 минути , Таньо каза:

Споделяйте промените моля, защото "промоция" с променени и неизпълнени условия има друго име!

Променили са ни и полетите между Виена и Фаро с по половин час. Трупаме по 20% и от четирите полета 😕  😉 

За София-Лисабон Уиз смениха датите и за това лято. Останаха активни само вторник и събота до събота 18 юли. За по-нататък вече показва петък-понеделник, без активни цени

• Харесвам 1
Публикувано:

Мисля, че вече има отговор на сагата Дубай/Абу Даби.

Дубай вече не може да се буква, опцията е единствено "Lands at Abu Dhabi". Имах резервиран Дубай за февруари, директно е канселиран, без автоматично да ме преместят на полета за AUH.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:

Не знам какво става, но от днес следобед много компании отменят полетите си от - до София. В линка има възможност да се свали списък с тях. Има и такива на Уиз.https://www.monitor.bg/bg/a/view/stotici-anulirani-poleti-ot-i-za-letishte-sofija-210294

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 37 минути , master_of_germs каза:

Ей тъй, насред уизеърското промо по 10 евро до и от миланските летища, конкуренцията пусна за доста дати София-Бергамо по 9 евро в посока 😄 

Променили са ни и полетите между Виена и Фаро с по половин час. Трупаме по 20% и от четирите полета 😕  😉 

За София-Лисабон Уиз смениха датите и за това лято. Остана активна събота само на 18 юли. За останалите вече показва петък-понеделник, без активни цени

Благодаря за споделеното.

Имам 6 променени полета и отново половината са от ранни хубави часове на безсмислени следобедни, т.е. неползваеми за връзки! :dash1:

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 31 минути , Таньо каза:

Е ... кога човъркаха, кога продаваха и кога започнаха да сменят ...

Започвам да губя всякакво доверие в обявеното. Традиция е да сменят полети в ранни часове с добра цена на късни след 6-8 месеца.

От три години имам само един изпълнен полет до Израел без промяна и до Бергамо, но закупени в последния момент.

Няма как другояче да се случи за полети след една година, като добавим несигурната обстановка и ежедневни промени заради вируса... И става дума за Уиз, които по принцип си правят промени по-често от Луфтханза например.

всички полети за догодина са +- 2 дена 

Публикувано:
1 hour ago, Таньо said:

Кой е той. 

Грешно се изразих, имах предвид безплатния телефон пиннат в темата, но просто говорих с английския оператор.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Няма как другояче да се случи за полети след една година, като добавим несигурната обстановка и ежедневни промени заради вируса... И става дума за Уиз, които по принцип си правят промени по-често от Луфтханза например.

всички полети за догодина са +- 2 дена 

Резервирал съм преди три дни. Кога сбъркаха - преди 4 или днес. 

... и това промяна ли е, грешка или неслучаЕност?!

Да, прав си ако промяната беше след 6-8 месеца, а не след дни.

Публикувано:

Ница също не може да се резервира от средата на юли нататък (вкл. догодина). 
Имах резервация за ноември и е канселирана. Гледам, че дните, в които уж има заложени полети, са различни от тези, които съм букнал, та дано просто да наместват разписанието.

Георги Матеев
Публикувано:

И Меминген е изцяло спрян за резервации, а половината полети са с променени часове или дни.

Мазалото е пълно, дано да приключат скоро с това. Не мога да кажа, че съм изненадан обаче.

Май ще сменям изцяло политиката за тази година и ще купувам полети макс 7-10 дни преди излитане.

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз също имам отменен полет като този път искам да се възползвам от "полет по подобен маршрут", а не от 120% кредит. Какво разбират под "подобен маршрут"? В рамките на същата държава? Съседни държави? Някой правил ли го е това досега?

Публикувано:

Просто преразглеждат много накуп, не по един на ден, затова. Няма грешка, обстановката е динамична.

само не ми казвай, че и досега не са променяли масово полети за след 2 сезона.

Може би гледната точка е различна, според теб всичко вече е свършило, според мен още е авариен режим и всички бъдещи полети са още въображаеми.

Публикувано:
преди 18 минути , jorrro каза:

Аз също имам отменен полет като този път искам да се възползвам от "полет по подобен маршрут", а не от 120% кредит. Какво разбират под "подобен маршрут"? В рамките на същата държава? Съседни държави? Някой правил ли го е това досега?

Това е най-добрата им екстра. Преди години беше до близки летища, сега е в рамките на държавата и/или близки летища.

Кликни в полетата, където са летищата по първоначалната резервация и ще покаже опциите за смяна.

П.П. Само, че предложенията за смяна са невъзможни - всичко е продадено:  🙂

843984935_.png.fe31347c190d5b263e7d25260a5117b1.png

549357017_.png.8b6ef51bc3a7945ec0ae14b5d5bb5ffc.png

• Харесвам 1
Публикувано:

Братислава изчезва от средата на юли, Базел също.Според мен разместват и нагласят, дайте да изчакаме със заключенията 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Мари Николова каза:

Братислава изчезва от средата на юли, Базел също.Според мен разместват и нагласят, дайте да изчакаме със заключенията 🙂

В момента виждам силно разредени и изчезнали полети. Следствието на това е очакване за висока цена.

Аз не бих бързал да взема + 20 %, т. к. точките са с неясна покупателна способност в близко и далечно бъдеще.

При натрупване на парична маса /точки/, която не се движи следва девалвацията ѝ.

• Харесвам 2
Публикувано:

Какво стана с цените за Милано?

Всички цени за септември са от 100 лева нагоре, а полетите за Болоня изчезнаха-пише, че са продадени! 

Публикувано:
преди 8 минути , Таньо каза:

В момента виждам силно разредени и изчезнали полети. Следствието на това е очакване за висока цена.

Аз не бих бързал да взема + 20 %, т. к. точките са с неясна покупателна способност в близко и далечно бъдеще.

При натрупване на парична маса /точки/, която не се движи следва девалвацията ѝ.

Таньо, мисълта ми беше, че едва ли разписанието да остане в този вид.Все още не съм получила мейли за отменени полети.Моето мнение е,че ако имаш флекс, няма смисъл да взимаш 20%+ кредит, защото в това несигурно бъдеще, свободата да променяш е по-ценна.Само се надявам, от форум на пътешественици да не ни направят форум на мечтатели 🙂

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

От 9 резервации с Уиз оцеляха само 3, които реално ще ми изгорят, освен ако не ги пременят и тях в последствие., Само за едната от останалите и неизползваеми имам флекс.

И аз приключвам с купуване на билети за повече от 15 дни напред.

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:
преди 33 минути , Мари Николова каза:

Таньо, мисълта ми беше, че едва ли разписанието да остане в този вид.Все още не съм получила мейли за отменени полети.Моето мнение е,че ако имаш флекс, няма смисъл да взимаш 20%+ кредит, защото в това несигурно бъдеще, свободата да променяш е по-ценна.Само се надявам, от форум на пътешественици да не ни направят форум на мечтатели 🙂

Разписанието очевидно ще бъде драстично променено, но нека изчакаме до утре преди да коментираме, тъй като още го работят.

Относно форума на мечтатели... нека все пак не забравяме, че Уиз далеч не са единствената авиокомпания и светът нито започва нито свършва с тях. Когато има желание се намира и начин, а ако не летим с едни ще летим с други 🙂

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 5 минути , Jorro каза:

Сега е момента да ни изненадат с 7-8 нови дестинации от София 😄 

А,дано,ама-надали!

Впрочем имам полет с Флекс,но са му променени часовете и ми предлагат:

1.Приемане на промените

2.Начало на повторна резервация и

3.Заявка за възстановяване на сума...

Ако избера втората опция-ще ми остане ли флекса?

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Вероника
    • Аzia
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.