Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

В това положение сигурно и оптимистите ги няма 😀 та затова цената е все още 18 лв. 

Нали и карантина има за нас в Италия 🤐

• Харесвам 1
Публикувано:

Цената на полетите при Уиз силно се влияе от това дали имаме наложена карантина от дадената страна. Точно цените към Италия са показателни. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 минути , Ivko каза:

Някой май не се е вслушал в съвета на щаба или розовите вече всякак спасяват положението 😄 

bcn.jpg

Ами аз мисля да го взема 😊 цената е супер за купуване :girl_witch: 

Започвам да стягам багажа за Барса :dance3:  

Публикувано:

Тия (Wizz) са се преродили.

За един полет, пренасочен за излитане от BVA на CDG след като ми върнаха сумата (без + 20%) сега ми пратиха мейл с извинение и още 20% в акаунта.

Бре, как да не ги похвали човек.

• Харесвам 5
  • Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, ven62 каза:

За един полет, пренасочен за излитане от BVA на CDG след като ми върнаха сумата (без + 20%) сега ми пратиха мейл с извинение и още 20% в акаунта.

Камък ми падна от сърцето, вече ще мога да спя спокойно. 🙂 С кеф да си ги ползваш, Вен.

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
40 minutes ago, stani.m said:

А Варна -Барселона е 26.39 лв за септември, супер цена, но дали ще има полети? А в Испания като се кацне има ли карантина?

Няма кой да ти отговори на нито един от двата въпроса от сега.

Публикувано:
Преди 1 час, stani.m каза:

А в Испания като се кацне има ли карантина?

Към момента - не. Но никой не знае каква ще е ситуацията по-нататък.

Публикувано:

А Варна -Барселона е 26.39 лв за септември, супер цена, но дали ще има полети? А в Испания като се кацне има ли карантина?

Риск печели, риск губи

Тая година това ще е мотото

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)

А в Испания като се кацне има ли карантина?

Аз събота летя натам ако всичко е наред, но мой приятел който живее там каза, че за сега Испания няма да затваря граници. Аз да влезна там, а после каквото искат да затварят 😄

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 6
Публикувано:

Някой, ако е попълвал формата на испанците - Spain Travel Health  дали би дал информация за секцията за номер на мястото. Кога попълвате формата при положение, че Уизз предоставя безплатно чекиране, без предварително закупено място 24 преди полета?

Публикувано:
2 minutes ago, Alexander said:

Кога и къде ти иска място, аз не виждам във формуляра места, само полет.

На втора стъпка, под името на авиокомпанията. То мястото е най-важно в случая. Аз се чекирах вече и получих номера на мястото. Благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:

Пак започнаха с промени в разписанието... Махнаха Будапеща в петък и Ларнака в петък... Сигурно и други. Писна ми вече.

Публикувано:
преди 14 минути , vl_stamboliev каза:

Пак започнаха с промени в разписанието... Махнаха Будапеща в петък и Ларнака в петък... Сигурно и други. Писна ми вече.

И моя полет София-Ларнака 9-12 октомври пропадна и в двете посоки.

Публикувано:

На мен, пък, нищо не ми отмениха....засега 🙂 Бари за събота си ми стои, имат 3 полета седмично, което ми е много странно.  Само да не ми пипат Миконос, че вече не отговарям за психическото си здраве 🙂 

Днес си говорих с един колега, летял е миналата седмица Атина-Миконос. Каза, че на летището в Миконос няма никакви тестове и изследвания. Ще ми е интересно, яко някой е летял по маршрута да сподели как е положението 🙂 

• Харесвам 2
Публикувано:
20 minutes ago, Eva eva said:

На мен, пък, нищо не ми отмениха....засега 🙂 Бари за събота си ми стои, имат 3 полета седмично, което ми е много странно.  Само да не ми пипат Миконос, че вече не отговарям за психическото си здраве 🙂 

Днес си говорих с един колега, летял е миналата седмица Атина-Миконос. Каза, че на летището в Миконос няма никакви тестове и изследвания. Ще ми е интересно, яко някой е летял по маршрута да сподели как е положението 🙂 

Не е имал, защото е бил с вътрешен полет. Тестове се правят само за входящи международни полети. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 часа, agenta каза:

Някой, ако е попълвал формата на испанците - Spain Travel Health  дали би дал информация за секцията за номер на мястото. Кога попълвате формата при положение, че Уизз предоставя безплатно чекиране, без предварително закупено място 24 преди полета?

Формуляр започваш да го попълваш когато искаш но за допълнителна информация като мястото се отваря 48 часа преди полета . Съветвам те да го попълниш защото повечето хора не го правят и на летището настава суматоха с попълване на хартиени формуляри. Така ти пращат код който сканират веднага след паспортната проверка на съответното летище

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 20 часа, ven62 каза:

Тия (Wizz) са се преродили.

Аз имам друго мнение за тях тъй като не си спазват срока и мъжката дума - 75-90 дни бавят вече парите за отменени полети, а бяха посочили 60 дена в имейла.

Публикувано:

Здравейте. Имам един бързичък въпрос 🙂 Ще пътувам с Уиз с WIZZ Priority. Интересува ме втората чанта на борда тегли ли се някъде, тъй като е посочено, че не трябва да надвишава 10 кг., а моята е повечко. Иначе с размерите съм ок. Благодаря 🙂

Публикувано:
преди 1 час, vinidj каза:

Аз имам друго мнение за тях тъй като не си спазват срока и мъжката дума - 75-90 дни бавят вече парите за отменени полети, а бяха посочили 60 дена в имейла.

И аз чакам един рефънд с подадено искане от 14 април, а полет беше март. В моя имейл не пише срок 🤣

• Шок 1
Публикувано:
преди 5 минути , Vunkara каза:

Здравейте. Имам един бързичък въпрос 🙂 Ще пътувам с Уиз с WIZZ Priority. Интересува ме втората чанта на борда тегли ли се някъде, тъй като е посочено, че не трябва да надвишава 10 кг., а моята е повечко. Иначе с размерите съм ок. Благодаря 🙂

Не никой не ги тегли и да е 15кг стига да се събира в багажното горе.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Snail5930
    • dimitrov6
    • Taliana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.