Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
5 minutes ago, Kamen said:

Как ставаше съчетаването на отстъпките за Букинг от Wizz/5%/ и мобилната отстъпка/10%/ от приложението на Букинг? @Ivko беше я описвал по спомен?  

On 7/5/2020 at 10:43 AM, Ivko said:

Само един има интерес...пак е нещо 😀😀 та...

Отварям страницата на Уиз от браузера на телефона, но не натискам банера за букинг ами отивам на търсачката за хотели, пиша името на хотела и датите и като дам търси ме прехвърля в страницата на букинг и при мен автоматично се логнах / ако не стане просто си влезте в акаунта/ и от там си правя резервацията, като гледате пак логото на Уиз дали си седи горе.

Аз пробвах преди около месец. Уж стана комбинацията от Уиз бонус и Букинг отстъпка, но все още чакам уиз точките.

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, Kamen каза:

Как ставаше съчетаването на отстъпките за Букинг от Wizz/5%/ и мобилната отстъпка/10%/ от приложението на Букинг? @Ivko беше я описвал по спомен?  

https://magelanci.com/forums/topic/8511-bookingcom-полезни-опции-съвети-възможности-и-трикове-при-търсене/?do=findComment&comment=450610

• Харесвам 3
Галин Маргаритов
Публикувано:

Здравейте ,преди време ми промениха полет и ми предложиха  три опции,с това сигурно всеки се е сблъсквал последните месеци .Аз избрах възстановяване на парите 100 процента в картата ,с която съм ги платил,но първо ми ги върнаха като 120 процента в профила и сега чакам .Ако сега реша да купувам билети с парите от профила си ,възстановяването им в картата ще бъде ли прекратено,или колкото изхарча ,изхарча ,другото ще ми го върнат в картата ?

Публикувано:
преди 27 минути , Galii каза:

.Ако сега реша да купувам билети с парите от профила си ,възстановяването им в картата ще бъде ли прекратено,или колкото изхарча ,изхарча ,другото ще ми го върнат в картата ?

Мисля, че не може да ги ползвате вече щом сте задействали връщането, което отнема до 60 дни.

• Харесвам 1
Галин Маргаритов
Публикувано:

Сега ще бъда по- точен :  Билетите които купих са на стойност 700лв,като 610 са платени с карта ,90 с кредит от профила .Това се случва март месец .После събрах още 40 лв месец кредит в профила си до юли месец.Юни месец ми промениха полета и аз юли поисках връщане на сумата .Какво ще се случи ,ако сега реша да купя да речем билети за 40 лв,а за 200лв?По принцип 40 лв си имам като кредит ,но 200 нямам .(всъщност и 200 имам но вече съм пуснал молба за 100 процентово връщане в картата .)

Публикувано:
преди 6 часа, Galii каза:

Сега ще бъда по- точен :  Билетите които купих са на стойност 700лв,като 610 са платени с карта ,90 с кредит от профила .Това се случва март месец .После събрах още 40 лв месец кредит в профила си до юли месец.

Значи са ти върнали 700лв в кредит и след пускане на молба за карта ти връщат 700лв в карта/сметката, няма значение колко кредит си натрупал преди искането. Редънд-а е за самата резервация.

П.С. Чекираните багажи променя ли им се цената във времето до полета както на приорити или са фиксирани цени. Ясно ми е, че по време и след резервация цената е различна.

Публикувано:

Изпълнават ли си полетите Варна - Барселона? Видях, че от септември са заледени. Като, че ли съм виждала и за м. август. Сега ги няма. Може и да съм в грешка.

Публикувано:
преди 32 минути , rdd каза:

Изпълнават ли си полетите Варна - Барселона? Видях, че от септември са заледени. Като, че ли съм виждала и за м. август. Сега ги нама. Може и да съм в грешка.

За плановете на Wizzair най-добре питай някоя врачка, но за тези полети, щом са заледени, може и да е опечена работата.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Публикувано:
преди 43 минути , rdd каза:

Изпълнават ли си полетите Варна - Барселона? Видях, че от септември са заледени. Като, че ли съм виждала и за м. август. Сега ги нама. Може и да съм в грешка.

Аз съм в Барселона и плана ми беше да ходя до Варна, но преди да купя целия август ги махнаха.

• Харесвам 3
Публикувано:
1 hour ago, rdd said:

Изпълнават ли си полетите Варна - Барселона? Видях, че от септември са заледени. Като, че ли съм виждала и за м. август. Сега ги няма. Може и да съм в грешка.

Тия полети Варна-Барселона са ми много съмнителни. Всичките им дати са с цена 18.99 лв. и 9.99 евро, най-много 14.99 евро. И тези цени си стоят от месец насам. Прекалено е хубаво, за да е истина🙂. Ще ги видим след седмица 1 септември дали ще се задържи.

• Харесвам 3
Публикувано:

Виолетките пак са пуснали нови маршрути 🤗 

Wizz Air launches 7 new routes from Riga and 1 from Tallinn!

New routes:

✈ Riga – Hamburg (Thursday, Sunday from October 15)

✈ Riga – Bergen (Thursday, Sunday from October 15)

✈ Riga – Reykjavik (Monday, Wednesday, Friday from October 16)

✈ Riga – Billund (Monday, Friday from October 16)

✈ Riga – Stockholm (Tuesday, Thursday, Saturday, Sunday, from October 15)

✈ Riga – Birmingham (Wednesday, Sunday from October 18

✈ Riga – Trondheim (Wednesday, Sunday from October 18)

✈ Tallinn – Bergen (Thursday, Sunday from October 15)

117763611_3161237053953692_7214807668077

• Харесвам 3
Публикувано:

Бях виждаш всякакви цени за приорот приорити, но седмица преди полета  не бях виждал по 72 евро.
Вчера беше 78 евро, не знам дали не се влияе от ИП-то.

Място с приорити минават 100 евро..

На отиване няма защото полета е минал-имаше до последно за 30евро.

A099C781-AC82-45E0-87FC-4F89658DF978.png.851e0e025ebd213536020390831f3faf.png

Само, че няма да им дам и стотинка.

• Харесвам 1
  • Шок 3
Публикувано:
преди 44 минути , Alexander каза:

Бях виждаш всякакви цени за приорот приорити, но седмица преди полета  не бях виждал по 72 евро.

Няколко пъти вземаме билети от Букурещ за Тенерифе и после са променяли часове,а ние плановете си. Винаги са били високи цените както на полета,така и на всичко останало. И това е така от няколко години. Еднопосочен под 100 лв без никакви добавки си е направо шестица от тотото. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

Има  малък трик :

Купуваш дестинация с възможно най-евтина тарифа за Priority или чекиран багаж ( примерно BTS-SOF) + Flex. 

След това я сменяш за желаната от теб, при което се доплаща само разликата в цената на билета,  но допълнителните услуги като Priority,  чекиран багаж  и т. н.  се запазват и в новата резервация независимо от цената им. 

Изпробвано от мен само за чекиран багаж, но вероятно ще работи и за Priority. 

Разбира се ония 11€ за Flex си ги калкулираш в общата сметка и преценяваш.  Ако имаш друга резервация с Flex и Priority пробвай да го проиграеш. 

За този полет вече няма да ти свърши работа, но за бъдещи резервации може да ти е от полза.

преди 19 минути , Ivko каза:

В ръчния багаж мога ли да нося риба тон консерви 😀😀 две стекчета с по три консерви всяка по 80г

Стига да не са в метални кутии. 

• Харесвам 12
  • Замислям се 1
Публикувано:

Кой питаше за полетите Варна - Барселона?

Както се очакваше има промяна. До скоро първата дата беше 01 септември, вече е 6 октомври, а с наближаването дали ще остане и тази дата ... ще хвърляме боб да разберем 😉

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
  • Смея се 2
Публикувано:

От няколко дни като цъкна на "датите ви са гъвкави" и ми излиза този екран, независимо от браузъра. Това на десктопа. През телефона пък, се появява друг бъг - като зададеш една дестинация, после не може да я смениш с друга и забива. Някой друг с подобни проблеми?

1328336438_.png.cff5bee81c7420a6c66caba171149855.png

Публикувано:
6 minutes ago, Мари Николова said:

От няколко дни като цъкна на "датите ви са гъвкави" и ми излиза този екран, независимо от браузъра. Това на десктопа. През телефона пък, се появява друг бъг - като зададеш една дестинация, после не може да я смениш с друга и забива. Някой друг с подобни проблеми?

Да и при мен е така.

• Харесвам 3
Публикувано:

Тия нещо нямат никакво намерение да си оправят бъговете, а имам да сменям спешно едни билети с Флекс и ми трябва по-мащабен поглед 🙂

Разписание ли нагласяват, пак ли режат полети, кой да знае?:hunter:

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 33 минути , Мари Николова каза:

имам да сменям спешно едни билети с Флекс и ми трябва по-мащабен поглед

А  "обслужвани маршрути" не ти ли върши работа?

image.png.53960e1c51faa052318322d69e28341f.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 20 минути , Фичо каза:

А  "обслужвани маршрути" не ти ли върши работа?

image.png.53960e1c51faa052318322d69e28341f.png

Точно да се зарадвам, че така всичко е ок и се появи бъга, за който споменах през телефона.

1758945833_.png.cc3756b84a4deac43207d4c2b8259732.png

Първо погледнах полетите за Миконос и след като смених дестинацията с Базел стана това. Излиза и Базел горе в лентата, но реално продължава да показва полетите за Миконос. Егати бъгльовците! При всички ли е така? Да не би да са сменили нещо, което аз не съм обновила🤔

Публикувано:
преди 27 минути , Мари Николова каза:

Точно да се зарадвам, че така всичко е ок и се появи бъга, за който споменах през телефона.

1758945833_.png.cc3756b84a4deac43207d4c2b8259732.png

Първо погледнах полетите за Миконос и след като смених дестинацията с Базел стана това. Излиза и Базел горе в лентата, но реално продължава да показва полетите за Миконос. Егати бъгльовците! При всички ли е така? Да не би да са сменили нещо, което аз не съм обновила🤔

Това твоето не е бъг. Просто полетът за Базел вече минава за по-пряко през Миконос, откъдето по път събира още пътници.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Смея се 10
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Първо погледнах полетите за Миконос и след като смених дестинацията с Базел стана това. Излиза и Базел горе в лентата, но реално продължава да показва полетите за Миконос. Егати бъгльовците! При всички ли е така? Да не би да са сменили нещо, което аз не съм обновила

Не е само при теб, и при мен е така, но ще ти кажа лек и за това :wink:

След като си търсила за Миконос, както в твоя пример, и после иска да смениш с Базел, горе в адрес-бара на прозореца, където пише "миконос":
image.png.651535f157b21dbdf031a8a706970cf7.png

пишеш "базелмюлузфрайбург" и готово (даже става и ако напишеш само "базел") :
image.png.3ff6b8ca78b8b25cc660c80a1a95b861.png

• Харесвам 1
  • Браво 4
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

🤔

даже сега пробвах - за по-лесно - става и само с трибуквените IATA-кодове на летищата 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 6 часа, Мари Николова каза:

В английската версия на сайта този бъг го няма. Там има друг - че след като веднъж си търсил за даден маршрут, не можеш да търсиш за друг. Трябва в инкогнито режим + затваряне, ако човек иска да види за друга дестинация.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.