Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Искам да сменя еднопосочен полет с флекс за 4ма човека с друг , но има разлика в цената. Полета който искам да взема е с 9 паунда по-евтин и по принцип няма проблем. Въпроса ми е при следваща промяна с флекс губя ли ги тези 9 паунда, новата цена ли играе вече?

Ако сменя билета само на 3мата човек без мен би трябвало да губят предимствата на Уиз дискаунт и разликата с новия билет е само 0,50 паунда. Тяхната нова резервация в моя профил ли си остава, нищо че ме няма вече в нея ? 

Публикувано:

Бладаря @Фичо!

Уф, излезе още един бъг! Искам да сменя безплатно полет, който е с променена дата и час, избирам друг от предложените, трябва да  ми покаже 00,00 за доплащане. Показва последните две нули, но някак смачкани, но не и това,което стои пред тях.Отстрани излизат някакви допълнителни суми, ама това си е стар бъг. Писна ми!🎃

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Capitan Morgan каза:

Въпроса ми е при следваща промяна с флекс губя ли ги тези 9 паунда, новата цена ли играе вече?

Губят се тези 9 паунда, да. Те стават т.нар. spoilage fee, който не се възстановява.

• Харесвам 1
Публикувано:

Вчера четох, че Раян намаляли полетите септември и октоври до Испания и сега влизам на чеквам една Барселона септември и гледам, че и Уиз са ги разредили, като са оставили само три полета на седмица -четвъртак, събота, неделя. Някой имаше полети май сега да си ги види.

• Шок 1
Публикувано:
48 minutes ago, Яничка said:

Нали бяха анулирали всички полети до Лисабон до април 2021? Сега ги виждам заредени отново...

При мен стартират на 29.03.2021

Публикувано:
Преди 1 час, Яничка каза:

Нали бяха анулирали всички полети до Лисабон до април 2021? Сега ги виждам заредени отново...

И при мен.

преди 24 минути , Eagleman каза:

При мен стартират на 29.03.2021

Галин Маргаритов
Публикувано:

И последните три полета за Будапеща от Бургас  през месец септември ,които бяха останали са отменени ,ще ревна !По- добре да го затварят това летище и да го правят .....мол,ще има по -голяма посещаемост !

• Харесвам 3
  • Замислям се 1
Публикувано:

София - Верона - София също ги отмениха..... Не се спряха вече.....

• Шок 1
Публикувано:
преди 17 часа, vl_stamboliev каза:

София - Верона - София също ги отмениха..... Не се спряха вече.....

Имах резервирани полети за 15-19.09 с Флекс...Сега,след отменянето ако си сменя полетите с други(по-скъпи) няма да доплащам нищо,нали така?Но,след това,ако сменя дестинацията и билетите са по-скъпи от първоначално платените,ще трябва ли да доплащам?

Публикувано:
На 19.08.2020 г. в 12:47, Мари Николова каза:

От няколко дни като цъкна на "датите ви са гъвкави" и ми излиза този екран, независимо от браузъра. Това на десктопа. През телефона пък, се появява друг бъг - като зададеш една дестинация, после не може да я смениш с друга и забива. Някой друг с подобни проблеми?

1328336438_.png.cff5bee81c7420a6c66caba171149855.png

Пробвай с Microsoft Edge!

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 минути , crazyhorse каза:

Пробвай с Microsoft Edge!

Пробвах - пак същото! 🙂

Пуснах  оплакване към Уиз за този проблем. Не ми отговориха, но за сметка на това за пореден път ми отмениха полет 😂

• Шок 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 29 минути , crazyhorse каза:

Имах резервирани полети за 15-19.09 с Флекс...Сега,след отменянето ако си сменя полетите с други(по-скъпи) няма да доплащам нищо,нали така?Но,след това,ако сменя дестинацията и билетите са по-скъпи от първоначално платените,ще трябва ли да доплащам?

Отговора и на двата въпроса е "да". Безплатно може да смениш само по дестинациите, които Уиз ти предложат 14 дни преди и 60 дни след датата на отменените полети. Може да видиш какво ти предлагат като избор от дестинации. Ще е полезно и да споделиш.

Флекса се запазва и после пак може да сменяш, но доплащаш разликата. Ама не бързай, те пак може да орежат половината разписание и да ти дадат възможност за безплатен избор.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 30 минути , Мари Николова каза:

Пробвах - пак същото! 🙂

Пуснах  оплакване към Уиз за този проблем. Не ми отговориха, но за сметка на това за пореден път ми отмениха полет 😂

Мисля, че е "стандартна практика" за отърваване от мноооого досадни клиенти... миналата година Търкиш ме държаха в един самолет сумати време, нещо облаци ли имало, слънцето ли им светеше, все тая, и аз като се наиграх с IFE-то, накрая намерих формата за оплаквания и сигурно съм се разпрострял на няколко страници да им обяснявам, че имат най-бъгавия и смотан сайт от всички авиокомпании с претенции... какво направиха? Ами реагираха светкавично, докато пристигнем вече ми бяха отменили връщането, на сайта им ми даваше не знам си кой номер error и не им стигна това ами накрая ми убиха цял ден предлагайки ми полет в 6 сутринта вместо онзи, които имах в 21 ч.

Така че внимавайте с тия работи, защото аз познавам на живо (рядко излизат, ама аз съм ги срещал) такива уеб администратори и са страшно докачливи и отмъстителни хора, не си хващайте белята.

И за да не е само спам, имам куп разбъркани часове, но отстреляни полети от последната сеч засега нямам, нищо няма ги правя докато не му дойте времето... :wink3:

• Смея се 1
Публикувано:
On 8/15/2020 at 11:26 AM, stanimir said:

Има  малък трик :

Купуваш дестинация с възможно най-евтина тарифа за Priority или чекиран багаж ( примерно BTS-SOF) + Flex. 

След това я сменяш за желаната от теб, при което се доплаща само разликата в цената на билета,  но допълнителните услуги като Priority,  чекиран багаж  и т. н.  се запазват и в новата резервация независимо от цената им. 

Изпробвано от мен само за чекиран багаж, но вероятно ще работи и за Priority. 

Разбира се ония 11€ за Flex си ги калкулираш в общата сметка и преценяваш.  Ако имаш друга резервация с Flex и Priority пробвай да го проиграеш. 

За този полет вече няма да ти свърши работа, но за бъдещи резервации може да ти е от полза.

Стига да не са в метални кутии. 

А закупени места на авариен ред дали също се прехвърлят?

Публикувано:

Това с бъговете изглежда силно избирателно или е на настроения - при мен не се проявява нито един от описаните проблеми, а в последните дни сменях / променях доста полети.

Иначе от последното рязане ми замина само Верона, но нея и без това я бях взел по-скоро за спорта, с 95% предварително убеждение, че няма да се случи.

Засега все още изглежда, че ще летя до Базел след 2 седмици, та току-виж Колмар/Елзас вземе да ми се случи 🙂 Интересното е, че започнах да свиквам с тоталната непредвидимост и ласт минит изненади. Доскоро планирах поне за 1 година напред, но явно човек бързо може да се пренастройва.

Апропо, аз също прогнозирам особено скучна зима. Разписанията не само на Уиз са силно орязани, а малкото останали полети са на доста неприлични цени. Например, гледам Lufthansa / Austrian държат средна цена около 300 евро за двупосочен билет по почти всичките си европейски дестинации, което само преди няколко месеца щеше да е абсурдно. Разбира се, блоговете бълват дразнещо евтини оферти за целия свят, ама човек смее ли да купи нещо в момента...

• Харесвам 10
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Отговора и на двата въпроса е "да". Безплатно може да смениш само по дестинациите, които Уиз ти предложат 14 дни преди и 60 дни след датата на отменените полети. Може да видиш какво ти предлагат като избор от дестинации. Ще е полезно и да споделиш.

Флекса се запазва и после пак може да сменяш, но доплащаш разликата. Ама не бързай, те пак може да орежат половината разписание и да ти дадат възможност за безплатен избор.

Успешно смених Верона-София(цена 46,36 евро за 4 човека) с Болоня-Букурещ(цена 279,96 евро за 4 човека),както и София-Верона(цена75,96 лева за 4 човека) с Букурещ-Болоня(цена 1136 леи или около 460 лева,пак за 4 човека)!За съжаление при опит да се сменят с полети с по-висока от първоночално платената сума трябва да се доплати разликата...

Публикувано:
преди 15 минути , crazyhorse каза:

Успешно смених Верона-София(цена 46,36 евро за 4 човека) с Болоня-Букурещ(цена 279,96 евро за 4 човека),както и София-Верона(цена75,96 лева за 4 човека) с Букурещ-Болоня(цена 1136 леи или около 460 лева,пак за 4 човека)!За съжаление при опит да се сменят с полети с по-висока от първоночално платената сума трябва да се доплати разликата...

Болоня - Букурещ излизаха ли ти като опция за безплатно премаршрутиране? При сходни условия,смених преди ден билети с такива на по-висока цена напълно безплатно.

Публикувано:
преди 3 минути , Мари Николова каза:

Болоня - Букурещ излизаха ли ти като опция за безплатно премаршрутиране? ри сходни условия,смених преди ден билети със такива на по-висока цена напълно безплатно.

Излиза,нали съм писал и сумите...

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.