Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
On 9/18/2020 at 8:48 AM, ДиянаВ said:

Моята отменена резервация за началото на декември я държа без нищо да правя. Също е с флекс и платена с кредит. Когато ми потрябват кредитите или имам друга идея за пътуване, тогава ще действам. Буквално за секунди става възстановяването на кредитите в профила.

При възстановен кредит срокът на валидност е 2 години от датата на постъпването му в профила. Още една причина в момента нищо да не правиш. 

On 9/18/2020 at 8:53 AM, Бръмбар said:

Аз не им следя вече логиката  на кредитите- имам кредити от март, които изтичат 2022, и също от март, които са безсрочни, а пък от август изтичащи 2022 (ако някаква логика намирам е, че тези с две години давност са били от променени полети, а безсрочния от канцелиран)

Приех отмяната на канселираните от Уиз полети. Върнаха ми кредит със срок на валидност 2 години. Някъде от началото на лятото имаше промени в правилата им и тези кредити станаха с 2-годишен срок, а не както преди безсрочни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , ДиянаВ каза:

Приех отмяната на канселираните от Уиз полети. Върнаха ми кредит със срок на валидност 2 години. Някъде от началото на лятото имаше промени в правилата им и тези кредити станаха с 2-годишен срок, а не както преди безсрочни.

Ако сама си канселираш полета и той е без флекс тогава връщат безсрочен.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
7 hours ago, Stryper said:

На сайта на Wizz се появи реклама за 50% намаление на полети и флекс по 1 евро

Аз в момента изобщо не бих тръгнал да купувам билет от тях с налични пари, това все повече ми прилича на пирамида... Промяна на дати, отмени, ваучери и такива "бонуси" изобщо не устройват пътуващи служебно хора (от университета вече ни позволиха командировките в чужбина, но самолетите са голямото неизвестно).

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 час, AlexandraKo каза:

Как имате нерви да се разправяте с тия, просто се чудя.

Имаме билети за Шарлероа за ноември. 15-27, веднъж смениха часа, с по пет минути и на отиване и на връщане, приех го.  Сега, пак писмо - сменили датите - 16-30. На мен не са ми удобни, пътуването е служебно за Съра и датите са му фиксирани - 16-27.

Дайте акъл, моля - да променям ли, за удообни дни - трябва да стане 13-30 или да чакам, да не приемам тази промяна, да не би, пак да има нещо.

И ако се обадя по телефона, може ли, да сменя датата, само на единия полет. Тарифата ми е флекс.

Би трябвало да ти даде безплатна замяна до Айнховен, от летището до Антверпен/нали за там/ е по-малко от 100км

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 минути , Kamen каза:

Би трябвало да ти даде безплатна замяна до Айнховен, от летището до Антверпен/нали за там/ е по-малко от 100км

Благодаря ти, сега ще ги видя, кога летят до там.

преди 5 минути , pr284 каза:

Аз в момента изобщо не бих тръгнал да купувам билет от тях с налични пари, това все повече ми прилича на пирамида... Промяна на дати, отмени, ваучери и такива "бонуси" изобщо не устройват пътуващи служебно хора (от университета вече ни позволиха командировките в чужбина, но самолетите са голямото неизвестно).

Абсолютно - нали точно това казах по-нагоре.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 12 минути , pr284 каза:

Аз в момента изобщо не бих тръгнал да купувам билет от тях с налични пари, това все повече ми прилича на пирамида...

Че някой плаща ли кеш?! 😀

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Ах, тези сладури! 🎃Вчера взех за Хан, днес вече са го отменили. 😬Обаче алтернативните маршрути - щедрост да искаш.

Варна, Скопие, Ниш, Букурещ/Дортмунт, Карлсруе, Кьолн

• Смея се 3
Публикувано:
Преди 1 час, bibi каза:

Да сте живи и здрави, че написахте за проЦмоцията. Боцнах една юлска Сицилия 2021 - живи и здрави да сме само ! 

Юли няма ли да 40 градуса там?

Публикувано:

Имам един въпрос... В края на миналата година си купих едни билети, които сега ми отмениха и исках рифънд. Само че картата, с която ги закупих, изтече август месец и сега съм с нова. Сметката си е същата. Ще успеят ли да ми върнат парите, или ще трябва да им пиша имейл?

Публикувано:
преди 9 минути , Suunto каза:

Имам един въпрос... В края на миналата година си купих едни билети, които сега ми отмениха и исках рифънд. Само че картата, с която ги закупих, изтече август месец и сега съм с нова. Сметката си е същата. Ще успеят ли да ми върнат парите, или ще трябва да им пиша имейл?

Пари се връщат по ибан, не по номер на карта. Ако сметката е същата, не би трябвало да има проблем.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, Ivko каза:

Че някой плаща ли кеш?! 😀

Колкото ние им плащаме... толкова и те ни возят 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 20
Публикувано:
Преди 1 час, Jorro каза:

Тая реклама малко ми е като "50%  вероятност да летите"

А някой песимист би казал, че е като "50% вероятност да не летите" :grin:

• Смея се 2
Публикувано:
26 minutes ago, Георги Матеев said:

Колкото ние им плащаме... толкова и те ни возят 🙂

Аха, хич не ги мисля, избиват завалиите. Цели 8 евро съм им дала за Рубик кубче с надпис Wizz. Пълно разхищение 😁, но заради цвета им са любимци на дъщерята и след като при едно пътуване не поиска никакво китайско боклуче, разреших това🙂

• Шок 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Преди обяд купих билети и сега се оказва че не ми е възможно пътуването.Има ли възможност да ги откажа? И за късмет съм ги взел без флекс.

• Шок 1
Публикувано:

Имам полети за декември, които Уиз любезно отмениха. Мисля да поискам въстановяване на под формата на кредит, който ще е с валидност 2 год. Според актулните условия на Уиз от кога тече срокът на кредита - от датата на моето съгласие или от момента, в който Уиз са го отменили? Има ли смисъл до последно да държа билетите без да приемам условията на Уиз?

Edit: успях да намеря това в темата. Дано все още да е така:

Цитат

При възстановен кредит срокът на валидност е 2 години от датата на постъпването му в профила. Още една причина в момента нищо да не правиш. 

• Харесвам 3
Публикувано:

В крайна сметка взех билети за последния полет до Бари - 03.10. Дали ще фръкне се чудя?! След това всичко е отменено. Сега ще въртя връщането по някакъв начин 🙂 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 минути , traveler каза:

Преди обяд купих билети и сега се оказва че не ми е възможно пътуването.Има ли възможност да ги откажа? И за късмет съм ги взел без флекс.

Не няма, а защо не взе и флекс или го забрави. Аз също с последната промоция на флекса купух и в бързината забравих да го адна, но ми смениха дните и си канселирах полета.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Eva eva каза:

В крайна сметка взех билети за последния полет до Бари - 03.10. Дали ще фръкне се чудя?! След това всичко е отменено. Сега ще въртя връщането по някакъв начин 🙂 

Ако слизате на Юг, виж варианти и през Бриндизи....

• Харесвам 2
Публикувано:
25 minutes ago, vorbis said:

Имам полети за декември, които Уиз любезно отмениха. Мисля да поискам въстановяване на под формата на кредит, който ще е с валидност 2 год. Според актулните условия на Уиз от кога тече срокът на кредита - от датата на моето съгласие или от момента, в който Уиз са го отменили? Има ли смисъл до последно да държа билетите без да приемам условията на Уиз?

Edit: успях да намеря това в темата. Дано все още да е така:

2 години е валидността от датата на постъпване в акаута, което става веднага, след като поискаш възстановяване.

Публикувано:

Здравейте, какво става със закупено членство и билети с flex, ако си канцелираш полета? Възстановяват ти сумата, може да го ползваш за други билети в рамките на 1 година или изгаря?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• viki_xristova
    • Plamsi
    • Oshko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.