Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , ivooo каза:

По младите ми приятели , които ходят така . Тъпчат в един сак по 2 чифта ски , грейки , примерно една обувка , а другата в багажа . Такива ми ти работи . Явно ти е дошло време за по голямо сакче 🙂 .  Има евтини в Декатлон . 

Моя опит стигна само до купуването на голям сак , но не сме го ползвали . Ще ми е гадно да ми развалят или загубят ските . 

Взимаме си ски под наем . Чудесен повод човек да пробва най новите модели  🙂 , а разликите в цените не са толкова големи .

Това разбира се крие и рискове . Да установиш че старите ти ски вече за нищо не стават в сравнение с новите модели 🙂 .

Да, можете да вземете цял комплект екипировка, но трябва да поставите всичко в един калъф. Максималното тегло е 32 kg и няма ограничения за размерите. Ако не е подходящо опакована, няма да можем да я превозим. 

Явно няма да стане с два отделни. Трябва да търся един голям. Благодаря за информацията :)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , szheleva каза:

Здравейте, има ли начин все още при Уиз местата да не се купуват при самата покупка на билетите?

има разбира се

Публикувано:
1 minute ago, szheleva said:

Здравейте, има ли начин все още при Уиз местата да не се купуват при самата покупка на билетите?

Да, няма нужда да купувате места при покупка на билетите. Натискате "пропусни препоръката" и продължавате. 

Публикувано:

Благодаря за отговорите. Доскоро можех да пропусна препоръката за места, но сега мога или да я приема, или да избера други места, които също да платя в момента на закупуване на билета. Не знам аз ли съм зле, или наистина нещо се е променило. 😁 

BB6AFE5C-E908-4FA0-9524-4A511C20FB3D.jpeg

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 6 минути , szheleva каза:

Благодаря до отговорите. Доскоро можех да пропусна препоръката за места, но сега мога или да я приема, или да избера други места, които също да платя в момента на закупуване на билета. Не знам аз ли съм зле, или наистина нещо се е променило. 😁 

Поне, при мене в десктоп версията има skip recommendation, и след това просто потвърждавам че все още не съм сигурен и ще избера после.

Публикувано:
преди 8 минути , szheleva каза:

Благодаря за отговорите. Доскоро можех да пропусна препоръката за места, но сега мога или да я приема, или да избера други места, които също да платя в момента на закупуване на билета. Не знам аз ли съм зле, или наистина нещо се е променило. 😁 

Натискаш изберете други места  и продължаваш без да избереш. 

• Благодаря 1
Публикувано:

Бих искала да попитам - последните няколко месеца, откакто се поуспокоиха нещата, случвало ли се е Wizz да отменят полет в по-кратък срок от 14 дни преди датата на съответния полет?

Публикувано:
преди 35 минути , Eva eva каза:

Бих искала да попитам - последните няколко месеца, откакто се поуспокоиха нещата, случвало ли се е Wizz да отменят полет в по-кратък срок от 14 дни преди датата на съответния полет?

Май не ми се е случвало, но имай предвид, че октомври е преходният месец между лятно и зимно разписание.В нормална година избягвах да правя шантави маршрути за зимата преди средата на октомври, защото често се случваха драстични промени в разписанието. Какво остава за тази година?! 🤯

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам няколко въпроса при използването на Флекс, като се извинявам , ако са коментирани в темата:

- закупила съм флекс с дадени полети, ако добавя допълнително към резервацията багаж или приорите, и след това се наложи и сменя дестинацията, багажа и приоритито местят ли се и те без доплащане, въпреки че са добавени след първоначалното закупуване на билети ?

- закупени билети с флекс без багаж, в последствие виждам, че по друга дестинация багажа е по-евтин. Възможен ли е вариант да сменя билетите, да си купя багаж, и после пак да си сменя билетите по желаната дестинация ?

- когато имаш закупен флекс и си сменяш билетите, доплащаш ако са по-скъпи и губиш ако са по-евтини. До тук ми е ясно. Какво става обаче ако смяната на билети е повече от един път - коя цена се взема впредвид - първоначално платената или последната, преди съответната смяна ?

Благодаря 🙂

Галин Маргаритов
Публикувано:

Здравейте,знам че е обсъждано много пъти ,но съм забравил условията за анулиране на полет с флекс :Цялата ли сума ми връщат в профила или само цената на билетите без парите за флекса?

Публикувано:
преди 31 минути , Дънди каза:

когато имаш закупен флекс и си сменяш билетите, доплащаш ако са по-скъпи и губиш ако са по-евтини. До тук ми е ясно. Какво става обаче ако смяната на билети е повече от един път - коя цена се взема впредвид - първоначално платената или последната, преди съответната смяна ?

Мога да споделя наблюдения по този въпрос. Удобно взема предвид по-ниската цена :). Например, ако вземеш билет за 18,99лв и решиш да го смениш по време на намаление като вчерашното  с билет за 17,20лв, при следваща смяна  с билет за 18,99лв, тази разлика от 1,79лв ще ти я умножи по 2 или по 3 и ще трябва да я доплатиш.

По-кофти става, ако сменяш валутите, например купил си билетите в швейцарски франк, а ги сменяш за такива в полски злоти.

• Благодаря 1
Публикувано:
53 minutes ago, Galii said:

Здравейте,знам че е обсъждано много пъти ,но съм забравил условията за анулиране на полет с флекс :Цялата ли сума ми връщат в профила или само цената на билетите без парите за флекса?

Връщат само цената на билета. Цената на флекса се губи. Чрез нея плащаш именно услугата да можеш да променяш и отменяш билета по твое желание без онези  солени такси.

Публикувано:
преди 2 минути , userkata каза:

Привет, 

мога ли да добавя още един билет само в едната посока към съществуваща резервация? С WDC съм.

Не, не може. За да ползваш отстъпката от WDC трябва и ти да си в резервацията.

Публикувано:

Имам 96 лв. в акаунта и искам да направя 2 резервации за двама в лева. От София за къде? 

@Мари Николова, беше споменала, че Базел дава много възможности при промяна/отмяна. Какви са?

Или София - Братислава как е? Прага дали е алтернативно летище? А Букурещ на София?

Търся отсечка, която да не я окастрят месеци напред.

Публикувано:
преди 44 минути , Eti* каза:

Не, не може. За да ползваш отстъпката от WDC трябва и ти да си в резервацията.

Аз съм направила резервацията и искам да добавя още един билет само в едната посока. 

Публикувано: (редактирано)
преди 23 минути , ДиянаВ каза:

че Базел дава много възможности при промяна/отмяна. Какви са?

Цитат

за Базел, ако правилно си спомням са Женева, Меминген, Хан, Фридрихсхафен и Букурещ, Скопие, Ниш, Варна.

преди 23 минути , ДиянаВ каза:

Или София - Братислава как е?

Виена, Будапеща/Скопие,Бургас, Варна, Ниш,Букурещ

@ДиянаВ и Букурещ излиза до Виена, забравих, че трябва да търся поотделно за всяка дестинация 🙂

Редактирано от Мари Николова
  • Благодаря 1
Публикувано:
1 minute ago, userkata said:

Аз съм направила резервацията и искам да добавя още един билет само в едната посока. 

Не може да добавите билет към съществуваща резервация 🙂 Може да си го купите отделно, но няма да ползвате отстъпката, тъй като Вие няма да сте в резервацията. 

• Харесвам 1
Публикувано:
13 minutes ago, Мари Николова said:

Виена, Будапеща/Скопие,Бургас, Варна, Ниш,Букурещ

@ДиянаВ и Букурещ излиза до Виена, забравих, че трябва да търся поотделно за всяка дестинация 🙂

Ще взема едни София Базел и втори София Дортмунт. Впоследстие, ако реша да добавям багаж, ще ги променя на по-изгодна отсечка, а по-после пак ще ги сменя според желанието и възможностите. Нали става така?

Благодаря ти! Пак ще се вслушам в идеите ти 😉

• Харесвам 2
Публикувано:

Аз бих взела вторият в обратна посока - към София.През зимният период излизат много ниски цени от София и доста по-високи към София. Не важи за всички дестинации, но така се случва при повечето.

• Харесвам 1
Публикувано:
18 minutes ago, Мари Николова said:

Аз бих взела вторият в обратна посока - към София.През зимният период излизат много ниски цени от София и доста по-високи към София. Не важи за всички дестинации, но така се случва при повечето.

Аз няма да ги летя. Подготвям зимнината само 😁. Имам  2 в леи, 2 в евро и като ми останаха още пари, реших да имам 2 в лева 😆. Останаха ми 16 лв. Поне занимавки ще имам🙂

Публикувано:

Идеята е, че ако  Уиз променят/отменят и все пак ти хрумне да летиш да имаш избор по отсечки с по-високи цени. Иначе защо избираш между дестинации с повече алтернативни л-ща? 😉

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.