Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 минути , Георги Матеев каза:

Цената е толкова нетипично ниска, тъй като Ryanair продава полети до Бергамо за 5-7 евро. Конкуренцията не спи 🙂

Чакам с нетърпение да ги пуснат по €1, както по едно време продаваха билетите до Eilat.

Смяната на тези полети е възможна само през сайта, но не мобилната му версия. Някакъв бъг е.

Благодаря!

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 минути , logist13 каза:

Пфу, поредните заминали полети, Варна - Ларнака вече няма до декември. Wizz тази година са май пълна щета.

Първо раздаваха кредити, сега събират кеш 🙂 

• Смея се 1
Публикувано:

Аз понеже почти никога не ползвам такива екстри и нямам представа как стоят нещата, та да попитам - случва ли да се различава цената на чекиран багаж или приоритет по една и съща линия, но в различните посоки (напр.  за SOF>CRL  да е различно от CRL>SOF)? 

Публикувано:
Преди 1 час, Фичо каза:

Аз понеже почти никога не ползвам такива екстри и нямам представа как стоят нещата, та да попитам - случва ли да се различава цената на чекиран багаж или приоритет по една и съща линия, но в различните посоки (напр.  за SOF>CRL  да е различно от CRL>SOF)? 

В нормална ситуация - да, различава се постоянно. Зависи от деня на полета (уикенд или не), сезона, очакваната затовареност и тн.

В момента обаче е твърде вероятно да са уравнили цените и да не правят стандартните кокошкарски номерца поне за полети по една и съща линия.

Преди 1 час, logist13 каза:

Пфу, поредните заминали полети, Варна - Ларнака вече няма до декември. Wizz тази година са май пълна щета.

Не се ядосвай, то не само Wizz са на това дередже. Цялата година е пълна щета...

Преди 1 час, tch каза:

Първо раздаваха кредити, сега събират кеш 🙂 

Първото им се получи ужасно добре, за второто не съм толкова сигурен :grin:

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 7
Публикувано:
преди 3 часа, Фичо каза:

Купих си с евтиния флекс и евтино приорити (в брой🙊 ) билети за дни- неделя и четвъртък. Приорити-то е с еднаква цена в двете посоки.     И да доразкажа:  в едната билетът е в лева, а в другата-  в евро. Преди, без да променям нищо, си плащах левовия билет с левова карта, а евровия- с еврова карта. Сега ми отказа плащането с евровата карта, въпреки, че ползвах новите им динамичен и статичен код😠, потвърдени преди това от банката. Платих в лв.-2 за 1 евро. Отидох в банката и ми казаха, че отказът не бил от тях. Чудя се какво е станало...

Публикувано:
преди 18 минути , marycap каза:

Отидох в банката и ми казаха, че отказът не бил от тях. Чудя се какво е станало...

Ако от банката не казват, няма да разбереш защо е така. Валутата няма значение, банката си сменя валутите автоматично, освен ако имаш някаква карта, която е ограничена само за определената държава.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , neuromancer каза:

Ако от банката не казват, няма да разбереш защо е така. Валутата няма значение, банката си сменя валутите автоматично, освен ако имаш някаква карта, която е ограничена само за определената държава.

Не, картата ми е ОК. Може ли отказът да е от Wizzair?

Публикувано:

Вероятно не, но  може да е някаква издънка с кода, или временен проблем с комуникацията... понякога просто не става и трябва да ползваш друга карта. 

• Харесвам 1
Публикувано:
43 minutes ago, marycap said:

Купих си с евтиния флекс и евтино приорити (в брой🙊 ) билети за дни- неделя и четвъртък. Приорити-то е с еднаква цена в двете посоки.     И да доразкажа:  в едната билетът е в лева, а в другата-  в евро. Преди, без да променям нищо, си плащах левовия билет с левова карта, а евровия- с еврова карта. Сега ми отказа плащането с евровата карта, въпреки, че ползвах новите им динамичен и статичен код😠, потвърдени преди това от банката. Платих в лв.-2 за 1 евро. Отидох в банката и ми казаха, че отказът не бил от тях. Чудя се какво е станало...

Доколкото разбирам, си оставил/а превалутирането на Уиз. Силно вероятно е, ако беше оставил/а банката да ти превалутира, курсът да е много по-добър. Разбира се, някои банки имат такси за превалутиране, но дори с тях май в общия случай си си по-добре.

Публикувано:
преди 1 минута , neuromancer каза:

Вероятно не, но  може да е някаква издънка с кода, или временен проблем с комуникацията... понякога просто не става и трябва да ползваш друга карта. 

Благодаря! Да, така и направих.

Публикувано:
преди 3 минути , Victoria каза:

Доколкото разбирам, си оставил/а превалутирането на Уиз. Силно вероятно е, ако беше оставил/а банката да ти превалутира, курсът да е много по-добър. Разбира се, някои банки имат такси за превалутиране, но дори с тях май в общия случай си си по-добре.

Не съм разбрана правилно, но благодаря за отговора.

Публикувано:
преди 9 часа, Ivko каза:

Ако говориш за флекс и пробваш през приложението не може не знам защо, но през уеб няма проблеми

преди 9 часа, Георги Матеев каза:

Цената е толкова нетипично ниска, тъй като Ryanair продава полети до Бергамо за 5-7 евро. Конкуренцията не спи 🙂

Няма да се изненадам накрая да ги пуснат по €1, за колкото имаше билети до Eilat по едно време.

Смяната на тези полети е възможна само през сайта, но не мобилната му версия. Някакъв бъг е.

Да, наистина през сайта може да се сменят евтините полети. Но начислява такса 35e. Дали бъркам някъде? Всъщност искам да пътувам,но при сегашната ситуация нали затова купувам с флекс -за безплатна промяна.

Публикувано:
преди 4 минути , blueriver каза:

Да, наистина през сайта може да се сменят евтините полети. Но начислява такса 35e. Дали бъркам някъде? Всъщност искам да пътувам,но при сегашната ситуация нали затова купувам с флекс -за безплатна промяна.

35e да не би да е разликата в цената с новите билети? Тя се дължи и при флекс, ако сменяш по твое желание

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 55 минути , neuromancer каза:

35e да не би да е разликата в цената с новите билети? Тя се дължи и при флекс, ако сменяш по твое желание

Не,цената на новия полет е 18,99лв.,на стария-Милано Малпенса-Палермо е 4,99eur.

Публикувано:

Здравейте, Някой попадал ли в случай, при който Wizz air твърдят, че са направили "връщане" на пари по карта, а банката да отрича превода да е направен? Wizz казват, че превода е направен на 4 Септември (точно 60 дни след датата, на която съм получил отрицателна фактура). Банката е ДСК.

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
преди 2 минути , Eagleman каза:

Здравейте, Някой попадал ли в случай, при който Wizz air твърдят, че са направили "връщане" на пари по карта, а банката да отрича превода да е направен? Wizz казват, че превода е направен на 4 Септември (точно 60 дни след датата, на която съм получил отрицателна фактура). Банката е ДСК.

Да. Имам същият случай. Чакам ги вече повече от месец да "проверят", след като им пратих извлечение от движението на сметката.

• Харесвам 1
Публикувано:

Вече и за севера има добри връзки. 

Wizz Air launches 3 new routes from Oslo!

New routes:

✈ Oslo – Bergen (Daily from November 5)

✈ Oslo – Trondheim (Daily from November 5)

✈ Oslo – Tromso (Daily from November 5)

Image

За повече инфо цък.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 8 часа, Eagleman каза:

преди 7 часа, Capitan Morgan каза:

Да. Имам същият случай. Чакам ги вече повече от месец да "проверят", след като им пратих извлечение от движението на сметката.

Поискайте Уиз да ви пратят уникалния 20-цифров ARN код на трансфера - ако са пуснали парите ще има такъв код и по него банката веднага може да издири превода в системата си.

• Харесвам 10
Публикувано:
На 2.10.2020 г. в 0:50, blueriver каза:

Не,цената на новия полет е 18,99лв.,на стария-Милано Малпенса-Палермо е 4,99eur.

Това през сайта ли?

Това, което на мен ми направи впечатление е,че в моя случай Бергамо-Бари няма включена такса обслужване, което реално позволява да се сменя безплатно с билет до 4,99+таксата от 8 евро,т.е с билет до 12.99.

Още веднъж благодаря за безценната информация за тези полети!

• Харесвам 1
Публикувано:

Book any flight to or from Doncaster or London and add WIZZ Flex only today* for £1 !

Ама нещо при мен не ми го изкарва на тази цена?! Дали има някакво ограничение от коя страна букваш?

Публикувано:

Какво правим при забравени дрехи в самолет? Кацнахме в Малта и около 5 часа по-късно се сетихме, че сме имали якета.

Ясно е, че сме ги отписали, ама ако има шанс да ги търсим в някой lost & found на някое летище, няма да се сърдя

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 9 минути , stormbringer каза:

Какво правим при забравени дрехи в самолет? Кацнахме в Малта и около 5 часа по-късно се сетихме, че сме имали якета.

Ясно е, че сме ги отписали, ама ако има шанс да ги търсим в някой lost & found на някое летище, няма да се сърдя

Явно така сте се захласнали по хубавото време в Малта, че изощо не сте мислили за якета 🙃 иначе предполагам ,че ще ги върнат/оставят на началното летище.

Публикувано:
преди 19 минути , stormbringer каза:

Ако искаш пробвай тук 

Публикувано:
преди 34 минути , Ivko каза:

Book any flight to or from Doncaster or London and add WIZZ Flex only today* for £1 !

Ама нещо при мен не ми го изкарва на тази цена?! Дали има някакво ограничение от коя страна букваш?

За Донкастър - Рига излиза Флекс за £1 през десктопа. Не съм сменяла нито език, нито IP.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.