Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Току-що отмениха всички полети до Абу Даби за декември и януари. "Новата" линия вече стартира (уж) от 1 февруари, но като гледам ще е чудо, ако Уиз литнат дотам преди април/май.

• Харесвам 4
  • Смея се 3
Публикувано:

Мен ми е чудно, от Дубай изхвърлиха ли ги или какво, защото вече доста време до Дубай може да се ходи (макар и с тест), а те само го отлагат това Абу Даби...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , neuromancer каза:

Мен ми е чудно, от Дубай изхвърлиха ли ги или какво, защото вече доста време до Дубай може да се ходи (макар и с тест), а те само го отлагат това Абу Даби...

Според мен просто заложиха изцяло на Абу Даби базата и след като сключиха договор за новата авиокомпания с правителството на емирството вече няма как да дадат задна и да се върнат в Дубай. И просто изтеглиха късата клечка с Ковид, който им отлага постоянно плановете.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 11 минути , Георги Матеев каза:

Току-що отмениха всички полети до Абу Даби за декември и януари. "Новата" линия вече стартира (уж) от 1 февруари, но като гледам ще е чудо, ако Уиз литнат дотам преди април/май.

Аз смених за началото на март, пък да видим.

Публикувано:

И аз инвестирах един друг кредит в средата на март. Да видим колко пъти ще сменят часовете и разписанието, че по принцип се целех в пролетната ваканция 🙂

• Смея се 1
Публикувано:

Когато Wizz отменят резервация с включен Flex, те предлагат 2 опции: нова резервация и връщане на пари. При новата резервация Flex-ът ще важи ли, ще бъде ли включен?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Alexander каза:

Аз смених за началото на март, пък да видим.

Преди 1 час, feel_the_rush каза:

И аз инвестирах един друг кредит в средата на март.🙂

Аз за най-сигурно отидох чак в лятното и средата на април 😂, че този март не ми провървя там

• Смея се 3
Публикувано:
29 minutes ago, Граф Вронски said:

Когато Wizz отменят резервация с включен Flex, те предлагат 2 опции: нова резервация и връщане на пари. При новата резервация Flex-ът ще важи ли, ще бъде ли включен?

Да

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:

Е, това се казва експресно обслужване!😂

Преди два часа промених безплатно датата на отменен полет , сега вече имам мейл, че и новият е отменен. 😆

• Смея се 10
Публикувано:

Но нещо промоцията с флекса е в обратната посока 😄 Пример за двупосочен билет до Санкт Петербург:image.png.36c015fa833fd832b3b975ca33866ba1.png

Нали максималната цена на тази услуга беше 12 евро на полет, на пътник? 🤔

• Смея се 1
Публикувано:
преди 26 минути , jorrro каза:

Но нещо промоцията с флекса е в обратната посока

Май има нещо такова 🙂

Мда, знаех си, че трудно ще пуснат пак 1 евров Флекс.

Стисляци!

Ако някой намери Флекс под 5 евро да каже, че инвазията ми в мрежата на Уиз трябва да продължи 😂

Публикувано:
преди 47 минути , jorrro каза:

Нали максималната цена на тази услуга беше 12 евро на полет, на пътник? 🤔

Вече няма нищо фиксирано 🤣🤣 софия-абу даби е 30лв на посока

преди 15 минути , Мари Николова каза:

Ако някой намери Флекс под 5 евро да каже, че инвазията ми в мрежата на Уиз трябва да продължи 😂

BGY-CRA е 5 евро с билет на 10 евро  с приорити на 10 евро и 10кг на 9 евро 😀😀

• Харесвам 1
Публикувано:

Отдавна е различна. Щом може да е по-ниска, защо да не може да е по-висока?

Този скрийн е от 07 Октомври,  вече не помня дестинацията, но съм си го запазил  :

Screenshot_2020-11-29-09-58-36-144_com.miui.gallery.jpg

Публикувано:
преди 29 минути , Ivko каза:

BGY-CRA е 5 евро с приорити на 10 евро и 10кг на 9 евро 😀😀 вече се възползвахме

Ако профила ти е в евро по-добре купувай билети в различна валута, ще ти излезе по-изгодно. Например Крайова-Бергамо. Още по-добре Гданск - Хамбург 😉

Приорити за Соф-Братислава може да се намери за 6-8 евро. Още по-добре да се разгледат полети между Братислава и Украйна - не останаха много. А най-добре между Полша и Украйна - приорити между 5-6 евро. Забелязала съм, че като открием евтино приорити, бързо се вдига цената, защото вероятно много хора накуп започваме да  купуваме и симулираме интерес. Затова е хубаво повече хора да търсим и споделяме, за да не купуват всички само от една и съща дестинация. Може и да бъркам, но Бергамо - Крайова го споменаваме вече няколко месеца и цената на приорити се вдигна от 5 на 10 евро.

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 2 часа, Мари Николова каза:

Може и да бъркам, но Бергамо - Крайова го споменаваме вече няколко месеца и цената на приорити се вдигна от 5 на 10 евро.

Конкретно за това бъркаш. Виж оригиналното ми мнение отпреди няколко месеца, в което за първи път въобще се споменава идеята за Бергамо - Крайова. Приорити винаги е струвало 10 евро, а флекс - 5 евро, тоест до момента няма никаква промяна.

Специално този маршрут продължава да предлага може би най-добрата съвкупност от по-евтини услуги. При него натежава най-вече голямата разлика във флекса, който все пак да не забравяме е задължителен за да може после да се промени билета.

Ето директно сравнение на някои от най-евтините маршрути (за улеснение всичко е превалутирано в евро по курс на деня):

Бергамо - Крайова

Чекиран багаж 20 кг: €10

Приорити: €10

Флекс: €5

Флекс + приорити: €15

Флекс + чекиран + приорити: €25

Лвов - Вроцлав

Чекиран багаж 20 кг: €11.29

Приорити: €8.21

Флекс: €5.13

Флекс + приорити: €13.34

Флекс + чекиран + приорити: €24.63

София - Братислава

Чекиран багаж 20 кг: €10.23

Приорити: €8.70

Флекс: €10.23

Флекс + приорити: €18.93

Флекс + чекиран + приорити: €29.16

Гданск - Хамбург

Чекиран багаж 20 кг: €17.40

Приорити: €13.38

Флекс: €5.13

Флекс + приорити: €18.51

Флекс + чекиран + приорити: €35.91

Бергамо - Крайова и Лвов - Вроцлав са кажи-речи еднакви с частичен превес на втория, а другите маршрути доста изостават.

Иначе бонус изгодата от превалутиранията умишлено я угнорирам, тъй като тя важи само при хората с еврови акаунти, каквито за съжаление са доста малко, така че това не го взимам предвид въобще. Но дори и с 3% бонус от превалутиране картинката не се променя съществено.

Ако ще се купува флекс + чекиран багаж : победител е Бергамо - Крайова.

Ако ще се купува флекс + приорити : победител е Лвов - Вроцлав.

Ако ще се купуват накуп и трите услуги и имате евров акаунт : победител с мъничко е Лвов - Вроцлав. Ако сте с левов акаунт - тогава няма значение кой от двата маршрута ще се вземе.

• Харесвам 8
  • Браво 3
Публикувано:
преди 21 минути , Георги Матеев каза:

Конкретно за това бъркаш

Вероятно. Но приорити София - Братислава масово беше по 6 евро, последните месеци се вдигна. 

Не е задължително да купуваш всичко накуп. Първо евтин флекс, после сменяш полета и добавяш евтино приорити 🙂

П.п. Смяташ полета от Гданск, без да включиш финалното превалутиране на Уиз, което всъщност е изгодата.Чета мненията ти внимателно 😉

А и полетите Бергамо -Крайова също се вдигнаха, което не смятам, че е случайно.

• Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Мари Николова каза:

Вероятно. Но приорити София - Братислава масово беше по 6 евро, последните месеци се вдигна. 

Не е задължително да купуваш всичко накуп. Първо евтин флекс, после сменяш полета и добавяш евтино приорити 🙂

Надали сме чак такъв фактор в ценообразуването на Уиз, та е малко вероятно леко поскъпналото приорити на София - Братислава да е предизвикано от нашия симулиран интерес 🙂 Ще се изненадам, ако тези врътки ги правят и 50 човека.

Иначе да, не е задължително да се взимат всички услуги накуп, но просто е доста по-удобно отколкото да сменяш (примерно) 2-3 пъти един и същи билет. А и буквално говорим за разлика от 1-2 евро и то всъщност единствено за приорити. Но в името на максималното изпилване може би е по-добре да коментираме при кои маршрути конкретните услуги са най-евтини. За флекс (€5) и чекиран багаж 20 кг (€10) по-евтино от Бергамо - Крайова не съм виждал. За приорити кой е победителят, ако си ровила повече?

П.С. Да и аз умирам от скука 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 11 минути , Мари Николова каза:

Не е задължително да купуваш всичко накуп. Първо евтин флекс, после сменяш полета и добавяш евтино приорити

И накрая си стоиш вкъщи и четеш форума....:sorry:

• Смея се 10
Публикувано:
преди 22 минути , Георги Матеев каза:

та е малко вероятно леко поскъпналото приорити на София - Братислава да е предизвикано от нашия симулиран интерес 

Според мен само ние предизвикваме целият интерес към дестинацията 🤣

Иначе да, не е задължително да се взимат всички услуги накуп, но просто е доста по-удобно отколкото да сменяш (примерно) 2-3 пъти един и същи билет. А и буквално говорим за разлика от 1-2 евро и то всъщност единствено за приорити.

Разсъждаваш от позицията на милионер 😛Но BTW, друг твой пост ме наведе на мисълта, че Вселената иска да ме компенсира за това, че не можах да се включа в инуизтициите. Въпреки, че вкара смут в стройната ми схема, трябва да ти благодаря  🙂

За приорити кой е победителят, ако си ровила повече

Преди няколко седмици беше Катовице - Лвов, сега не съм ровила.

преди 21 минути , bobole4e каза:

И накрая си стоиш вкъщи и четеш форума....:sorry:

За мен лично това е някакъв начин да преживея с минимални последици за психиката си цялата пандемия. Тя ще свърши(пандемията, не психиката), а аз ще се ширя като хегемон над цяла Европа на крилете на Уиз :curtsey::crazy::crazy_pilot:

Или Уиз ще направят някой уизовски номер.....

• Харесвам 7

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.