Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Стига да чете внимателно разбивката на цената, човек просто няма как да се обърка. 

Аз лично съм виждал технически грешки единствено в ущърб на клиента, но защо да не са възможни и обратните?

Все пак залагам, че има неразбиране,  и ако имаме подробна схема на всички  плащания,  надвърнатото ще намери своето логично обяснение. 

Публикувано:

Опитвам се да сменя един полет с друг, закупен с Флекс, но натискайки "Make changes" ми отваря прозорец, че има някаква грешка.... Това някакъв временен бъг ли е?

л,;'.JPG

Публикувано:
преди 3 часа, saved_ каза:

Опитвам се да сменя един полет с друг, закупен с Флекс, но натискайки "Make changes" ми отваря прозорец, че има някаква грешка.... Това някакъв временен бъг ли е?

л,;'.JPG

Да, грешка в сайта на розовите.  Поне при мен се е случвало и то през гугъл хром, без значение за смяна или просто за търсене на цени. Пробвай с друг браузер

Публикувано:

Предполагам е коментирано, но прегледах 3-4 страници и не открих отговор на моя въпрос. Имам закупен билет с флекс. Полетът е анулиран и предлагат да го сменя. Излизат ми дати без доплащане. Флексът остава ли в новата резервация?

Публикувано:
14 minutes ago, lesy said:

Предполагам е коментирано, но прегледах 3-4 страници и не открих отговор на моя въпрос. Имам закупен билет с флекс. Полетът е анулиран и предлагат да го сменя. Излизат ми дати без доплащане. Флексът остава ли в новата резервация?

Да, остава. 

На мен преди малко ми канселираха полетите за Бари през февруари. Вече изобщо няма полети до Бари през януари и февруари (само една дата за януари). Промених ги за края на март, без доплащане. Ето, пак проверявам - и новите полети имат флекс. Официално обявявам - шести опит за посещение на Бари 🙂  

• Харесвам 8
  • Шок 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 3 минути , Eva eva каза:

Официално обявявам - шести опит за посещение на Бари

Точно се опитвах да преброя това кой опит ти е вече :laugh:

• Смея се 3
Публикувано:
2 hours ago, Eva eva said:

На мен преди малко ми канселираха полетите за Бари през февруари.

Явно всички са в кюпа. Исках да комбинирам малко shopping с февруарските намаления заедно с туристическата обиколка, но пък преди ни валя и сняг февруари.  Избирам 27-30 март, че да има отиване сутрин и прибиране обратно вечерта. Пък да видим....

• Харесвам 1
Публикувано:

И аз се включих в групата с пропаднали полети до Бари. Смених с отиване на 13.03 и връщане на 16.03

В профила всичко изглежда ОК, но вижте какви мейли за новите полети получих... То пък и една дата са избрали, само за летене 😞

Screenshot_20201209-233316~2.png

Screenshot_20201209-233324~2.png

• Смея се 1
Публикувано:
преди 13 минути , КолЮ каза:

И аз се включих в групата с пропаднали полети до Бари. Смених с отиване на 13.03 и връщане на 16.03

В профила всичко изглежда ОК, но вижте какви мейли за новите полети получих... То пък и една дата са избрали, само за летене 😞

Screenshot_20201209-233316~2.png

Screenshot_20201209-233324~2.png

Това е от Gmail - опитва автоматично да синтезира информацията относо пътуването и обикновено е доста точно и полезно, но при много промени на полети и т.н., се получават подобни неща.
Игнорирай го и погледни реалния мейл от Уиз, който е по-долу.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 минути , yordanov каза:

Това е от Gmail - опитва автоматично да синтезира информацията относо пътуването и обикновено е доста точно и полезно, но при много промени на полети и т.н., се получават подобни неща.
Игнорирай го погледни реалния мейл от Уиз, който е по-долу.

Благодаря! Точно така си е, въобще не гледах по-долу в писмата. Там всичко е ОК. За сметка на това обаче имам полет в гугъл календара на 11.09.2021 🙂

• Смея се 1
Публикувано:

На мен ми отмениха София-Братислава на 28.02...

Опциите за смяна са:

София(Скопие)-Братислава и Будапеща

Бургас-Виена и Будапеща

Варна(Букурещ,Ниш)-Виена

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 9 часа, crazyhorse каза:

На мен ми отмениха София-Братислава на 28.02...

Опциите за смяна са:

София(Скопие)-Братислава и Будапеща

Бургас-Виена и Будапеща

Варна(Букурещ,Ниш)-Виена

От Варна и Бургас продават билети за Виена чак за края на март 

A Бургас-Будапеща си е изцяло лятна линия, така че реално опции нямаш, ако искаш да си запазиш датите 😄 

Публикувано:
преди 25 минути , tch каза:

От Варна и Бургас продават билети за Виена чак за края на март 

A Бургас-Будапеща си е изцяло лятна линия, така че реално опции нямаш, ако искаш да си запазиш датите 😄 

Най вероятно ще сменя за края на април, но връщането не знам къде да го изтегля... 

• Харесвам 1
Публикувано:

Wizz продават билети от и до CWL Кардиф, още по-интересното е че от Ноември 2021 ще има полет Кардиф - Шарм Ел Шейх. За момента  виждам още един полет до Египет: Александрия - Малпенса

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте, имам Уиз-кредит в размер от 120Euro, който скоро изтича. Ще можете ли да ми дадете идеи кои полети могат да бъдат отменени за да удължа срока на кредита. Благодаря ви!

Публикувано:
преди 9 минути , Kostadin Aldev каза:

Здравейте, имам Уиз-кредит в размер от 120Euro,

А залагам на София- Санкт Петербург  от 13  февруари.

• Харесвам 2
Публикувано:
2 hours ago, Kostadin Aldev said:

имам Уиз-кредит в размер от 120Euro

А какво пречи да се купят билети с флекс за максимално напред във времето и просто да се сменят за полета, който искаш или да се отменят и да се вземат нови билети. Поне с година се отлагат кредитите и няма нужда от чудене дали ще се отмени полета или не ...

Публикувано:
преди 28 минути , jorocontrola каза:

А какво пречи да се купят билети с флекс за максимално напред във времето и просто да се сменят за полета, който искаш или да се отменят и да се вземат нови билети. Поне с година се отлагат кредитите и няма нужда от чудене дали ще се отмени полета или не ...

Човекът може да не иска да плаща за Флекс. 😉

Публикувано:
1 minute ago, vorbis said:

Човекът може да не иска да плаща за Флекс. 😉

За това е така, ама като откажа билетите не се ли връща и сумата за флекс ...

Публикувано:

Връща се, но тогава кредита ти е само с тримесечен срок.

Освен това често го връщат след 2-3 дни и в случай, че си си харесал  друг полет, докато се появи кредита в акаунта ти,  "цената" вече може да е избягала. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако ти се откажеш, флекс не се връща. Това е цената на услугата.

Ако Уиз отменят - връщат всичко, включително и платения флекс.

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Kiki Johnes
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.