Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , Eva eva каза:

Не знаех, че връщат сумата за флекс. Сигурни ли сте? Тогава защо се радваме на 1евровите флексове 🙂 

Моя грешка, ако сам се откажеш флекс таксата не се връща разбира се. 

• Харесвам 3
Публикувано:

За усвояване на 120 евро кредит аз бих купила билет/и с флекс, още повече, че има маршрути, при които излиза 10 лв. @crazyhorse, от Скопие ли бяха? 

Все пак не е като да рискуваш с 20 евро🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , ДиянаВ каза:

За усвояване на 120 евро кредит аз бих купила билет/и с флекс, още повече, че има маршрути, при които излиза 10 лв. @crazyhorse, от Скопие ли бяха? 

Все пак не е като да рискуваш с 20 евро🙂

Кои да са били от Скопие? 🤔

Публикувано:
преди 3 часа, Kostadin Aldev каза:

Здравейте, имам Уиз-кредит в размер от 120Euro, който скоро изтича. Ще можете ли да ми дадете идеи кои полети могат да бъдат отменени за да удължа срока на кредита. Благодаря ви!

Както ти е казал колегата, много вероятно е да бъдат отменени полетите от София, Букурещ, както и от други места до Санкт Петербург! 

Погледни следващия коментар, с Флекс е най-сигурно! ⬇️

Преди 1 час, jorocontrola каза:

А какво пречи да се купят билети с флекс за максимално напред във времето и просто да се сменят за полета, който искаш или да се отменят и да се вземат нови билети. Поне с година се отлагат кредитите и няма нужда от чудене дали ще се отмени полета или не ...

Ето и другото точно обяснение! ⬇️

преди 17 минути , ДиянаВ каза:

Ако ти се откажеш, флекс не се връща. Това е цената на услугата.

Ако Уиз отменят - връщат всичко, включително и платения флекс.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 9.12.2020 г. в 21:16, Eva eva каза:

Официално обявявам - шести опит за посещение на Бари 🙂  

Аз се отказах още при първия опит. НеАм нерви да си играя на котка и мишка с Уиз...

Публикувано:
On 11/21/2020 at 10:38 PM, crazyhorse said:

Купи си билети за Скопие-Хамбург(300 денара/10 лева е флекса) за дата с ниска цена(10 евро) и веднага смени с желаната дестинация! 

15 minutes ago, crazyhorse said:

Кои да са били от Скопие? 🤔

Ей това имах предвид, че флекс от Скопие излиза 10 лв., а не 10-11 евро. Намерих го 🙂👍

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:
2 minutes ago, Яничка said:

Аз се отказах още при първия опит. НеАм нерви да си играя на котка и мишка с Уиз...

В интерес на истината Wizz не бяха виновни за по-голяма част от провалените ми пътувания до Бари. Първия път италианците затвориха границата. Последният път аз се отказах, защото въведоха задължително носене на маски по улиците. 

Но да, ти си права, все е игра на котка и мишка в тия времена - ако не с Уиз, то с италианските власти 🙂 

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 11 минути , ДиянаВ каза:

Ей това имах предвид, че флекс от Скопие излиза 10 лв., а не 10-11 евро. Намерих го 🙂👍

Да, мисля, че имаше и от Охрид, но вече не помня... 

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 23 часа, Kostadin Aldev каза:

Здравейте, имам Уиз-кредит в размер от 120Euro, който скоро изтича. Ще можете ли да ми дадете идеи кои полети могат да бъдат отменени за да удължа срока на кредита. Благодаря ви!

Ако още не сте взели билети, днес има някаква отстъпка -25% на флекс. Условието е за полети до 31 януари. За полет Гданск - Хамбург флекс излиза 17 PLZ, около 7,50 лв. Дори да не отменят полета , може да го смените до три часа преди часа на излитане.

1856860776_.png.ca7be201ca94be09e21d7c711cf6a1c0.png

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 4 часа, Мари Николова каза:

Ако още не сте взели билети, днес има някаква отстъпка -25% на флекс.

1856860776_.png.ca7be201ca94be09e21d7c711cf6a1c0.png

Според мен покрай Коледа и НГ ще пуснат от 1€ 

п.с. Отиде ми Мадрид през февруари и сега чакам да ми замине и Валенсия. Мадрид падна от средата на януари и целия февруари. Полетите започват от март отново, което е странно орязване на разписанието. 

Публикувано:

Очаквам вече 33% намаление флекс, 99.9% намаление и тн.

Гледам, че полетите в момента падат до февруари. Идва ред на мартенските ми Абу Даби инвестиции 🙂

Публикувано:
преди 1 минута , feel_the_rush каза:

Идва ред на мартенските ми Абу Даби инвестиции

🙂

Най-вероятно ще замине и той принципно се очаква да падне цялото зимно разписание. Аз за това си взех от средата на април понеже ми се иска да го летя 😃

Публикувано:
преди 13 минути , Ivko каза:

Най-вероятно ще замине и той принципно се очаква да падне цялото зимно разписание. Аз за това си взех от средата на април понеже ми се иска да го летя 😃

Аз съм още по-голям песимист-със септемврийския едноевров Флекс, взех за средата на май! 

• Харесвам 1
Публикувано:

При влизане в България от страна в ЕС трябва ли да се предава някакакъв формуляр, че от Уиз ми пратиха? По всяка вероятност е грешка, но все пак да питам

Мирослав Василев
Публикувано:
преди 37 минути , tch каза:

При влизане в България от страна в ЕС трябва ли да се предава някакакъв формуляр, че от Уиз ми пратиха? По всяка вероятност е грешка, но все пак да питам

Те пращат, ама никой не ги гледа. Даже последния път, нямаше и кой да ги събира, ако имаш такава попълнена.

• Харесвам 1
Публикувано:

Тези полети Соф- Абу Даби дали ще се летят през февруари ? Пише при резервацията, че още чакат правителсрвено одобрение. Дали са пред подписване...

Публикувано:
преди 1 час, Tani каза:

Тези полети Соф- Абу Даби дали ще се летят през февруари ? Пише при резервацията, че още чакат правителсрвено одобрение. Дали са пред подписване...

Наистина ще се изненадам, ако линията до Абу Даби въобще тръгне през първата половина на 2021.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 час, Tani каза:

Ще тръгнат в най-добрия случай след пандемията, когато и да е това

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , Фил каза:

Ааа-а-а, не така!:nea:

Имам билетки за 24-ти април, значи най-късно до тагава трябва да са открили линията! :grin:

Ако не, ще ми подариш и тези билети, нали...? :sarcastic_hand:

• Харесвам 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Георги Матеев каза:

Наистина ще се изненадам, ако линията до Абу Даби въобще тръгне през първата половина на 2021.

Абе, за 2022, може и да тръгне:))))

На 17.12.2020 г. в 17:57, Kostadin Aldev каза:

Благодаря ви за съветите, направих двупосочна резервация до Санкт Петербург от 13  февруари.

С надеждата да летиш или да НЕ летиш?

Публикувано:
преди 6 часа, Tani каза:

Тези полети Соф- Абу Даби дали ще се летят през февруари ?

Аз си мисля, че януарските полетите от Абу Даби до Ларнака, Кутаиси, Ереван... ще литнат още идната седмица.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.