Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 3 часа, Ivko каза:

Тя тази карта е от около два месеца някъде 🙃

Вероятно си прав. Отпреди да ме тръшне вирусът  преди два месеца не бях влизал в сайта на Уиз, а само през приложението. Там не съм видял подобна функция 🙂

• Смея се 2
Публикувано:

Случайно проверих как се движи линията Атина-Абу Даби и виждам, че най-вероятно ще литне и то на какви цени и предполагам ,че запълват самолета 😄 целия януари са такива, че и флекса е горе-долу добре по 13 евро

wizz.jpg

• Харесвам 6
  • Шок 3
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:

Явно са някакви единични бройки и на късмет. Вие ли купувате вече, че се поизчерпват 😂 и забелязах, че тези билети от 19 цента, като свършат следващата цена стана 35 евро.

• Смея се 1
Публикувано:

Някой да не вземе да се подлъже от тоя маркетингов трик. Хем е много трудно (да не кажа почти невъзможно) влизането в Гърция в момента, хем няма полети от България до Гърция, хем за българи рестрикциите в Абу Даби още са в сила.

Иначе ако тези билети ги продаваха в комплект с 1-евров флекс можеше да се напазарува малко с инвестиционни цели 🙂

• Харесвам 4
  • Смея се 1
Публикувано:

Положението с влизането в Гърция наистина е много сложно и ще бъде така поне още няколко месеца. 

Имам много приятели, които дори сега ги е страх да се приберат до Б-я, защото после едвали ще влезнат обратно в Гърция. 

То как е тръгнало и тази година ще се размина с гръцкото море... 🙃

преди 2 часа, Георги Матеев каза:

Иначе ако тези билети ги продаваха в комплект с 1-евров флекс можеше да се напазарува малко с инвестиционни цели

Ако откриета такава опция 🤗 свиркайте 😉

преди 4 минути , Мари Николова каза:

А дали София би излязла като алтернативен маршрут на Солун?😃 Аз с изследователска цел питам?😋

Едва ли. 

преди 2 часа, Ivko каза:

целия януари са такива, че и флекса е горе-долу добре по 13 евро

Умувам дали да не рискувам с един билет 😇🙄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , Мари Николова каза:

Аз пък бих пробвала в полза на нАуката!🤣

Ами щом е за нАуката и аз ще се пробвам тогава 😂 Няма само ти да пробваш я 🤣

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 20 минути , stanimir каза:

Докато се наканите вече ги канселираха... нищо ново от Wizz. 

Кое са канселирали? Атина-Абу Даби на 15-ти просто е пълен явно за 15.01 защото обратно все още има по 1 дирхам 🤣 иначе се купуват явно, че билета солун-абу даби от 19 цента стана 400 евро

Публикувано:
преди 29 минути , stanimir каза:

Или някой си опреснява кредитите 😉

Дори не знам как можа да си го помислиш. Според мен хората масово купуват билети до Абу Даби за по €400, такава оферта няма всеки ден. Чувам, че Уиз даже безплатен пср тест подарявали към тях.

• Смея се 8
Публикувано:
преди 13 минути , ivelina666 каза:

Как беше с кредитите - кои взимат първо - тези, които са най-отдавна изплатени или тези които изтичат най-скоро?

Тези, които изтичат най-скоро- т.3.764D59C85-8474-4B19-A97A-DA698D9E5B34.png.89880ab9e827e88d33987c0fc990e3e3.png

• Харесвам 3
Публикувано:

Някой успя ли да си вземе евтини билети? 

На мен не ми даде да платя-постоянно са продадени билетите или не ми приема плащането... 

Иначе цената от 0.19 €, ми я даваше при търсене на билет за 1 човек и не позволяваше да се плати с кредит-само ваучер, промо-код, карта или банков превод... 

Други впечатления? 

Публикувано:

Платих с кредит през приложението.В първия момент и аз реших, че не мога да платя по този начин, някак си така е написано. Но трябва да се зачетеш по-внимателно и да цъкнеш на правилното място. 

Промоцията е днес и утре, така че сигурно ще пуснат още билети по 0,19евро.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 26 минути , crazyhorse каза:

Някой успя ли да си вземе евтини билети? 

Аз се изръсих с 1 дирхам, платен с кредит, и ще летя :wink: на 15-ти Абу Даби - Атина.

• Харесвам 5
Публикувано:

А за какво са Ви алтернативни летища на Абу Даби или Атина? Вярно, че 40 ст. нищо не са, но за себе си не можах да разбера защо ми е такъв билет🙂

• Харесвам 2
  • Смея се 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
В момента, ДиянаВ каза:

А за какво са Ви алтернативни летища на Абу Даби или Атина? Вярно, че 40 ст. нищо не са, но за себе си не можах да разбера защо ми е такъв билет🙂

Аз няколко пъти стигах до плащане, но същия въпрос си задавах и така и не намерих отговор и останах на сухо 🙄

• Смея се 4
Публикувано:

Аз взех Абу Даби - Солун с тайната надежда, че алт.летище на Солун може да е София 😃 

Не, че и да е, ще литнем скоро, ама важното е да сме в играта 🤣

• Харесвам 2
  • Смея се 5

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Eti*
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.