Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , Alexander каза:

Проверих някои от резервациите, които са променени според мейловете и уж, ако не съм съгласен да вляза в сайта и да ги сменя.

Да, обаче въобще няма опция смени, хем имам и Флекс, явно всичко е боза за днес.

Много орязват цялото разписание. Имам много отменени полети, които не са от БГ. И при мен не излизат още опции за смяна, дори след получен мейл. Така беше и при предишното голямо рязане. Явно не могат да смогнат. В един момент всичко се оправя.

• Харесвам 3
Публикувано:

Някой да се е сблъсквал скоро с нещо подобно? Ако може малко акъл. Имам промяна на полет, с която не съм съгласен и искам рефънд. Казват ми да се логна в сайта, и в резервацията да цъкам. Но в сайта нищо не зарежда - няма бутони ни за отказ, ни за потвърждаване. В приложението се вижда резервацията отбелязана със Статус потвърден, но ми казва да ходя на незареждащия сайт. Излишно е да казвам, че не съм натискал нищо и нищо не съм потвърждавал.

Публикувано:
преди 10 минути , Edem каза:

Казват ми да се логна в сайта, и в резервацията да цъкам.

На кол центъра ли си звънял? Линковете от мейлите не бачкат.

В сайта на Уиз е мазало. От 15 получени мейла за променени полети само на половината имам опции за промяна в сайта. Другите са направо с променени часове все едно нищо не е станало. Имам и полет с два път променен час, но все забравят да ми пратят мейл 😄

Явно всеки трябва много внимателно да си следи полетите за промени в сайта, че малко си премълчават.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 6 минути , Capitan Morgan каза:

На кол центъра ли си звънял? Линковете от мейлите не бачкат.

В сайта на Уиз е мазало. От 15 получени мейла за променени полети само на половината имам опции за промяна в сайта. Другите са направо с променени часове все едно нищо не е станало. Имам и полет с два път променен час, но все забравят да ми пратят мейл 😄

Явно всеки трябва много внимателно да си следи полетите за промени в сайта, че малко си премълчават.

Не съм звънял още, мислех утре да се обаждам. В мейла ми пише да посетя сайта им, да се логна, да прегледам промените в резервацията ми и да кликна върху което преценя. Ама за сега няма върху какво да се клика, все едно нищо не е било. Явно не е само в мен проблема, мерси за инфото. Ще се чака още.

Публикувано:

Те са на кампании, първо всичко е нагоре с краката и нищо не работи, постепенно оправят нещата и така до следващия път. Тоест изчакваш нещата да се успокоят и тогава действаш.

• Харесвам 1
Публикувано:

Някой знае ли до колко време можеш да чакаш преди да активираш някаква промяна или да поискъш рифънд?

Например полетът е чак за юни, но са ми сменили часове/дати...до кога най-късно трябва да активирам някоя от дадените ми опции?

Публикувано:

Много неприятно с тези орязани и разредени полети. Точно бях "нагласила" две пътувания за по 5 дни всяко, сега стават с продължителност седмица, което ми е много. Създадоха ми работа в чудене какво да правя - да канселирам, да променям...

Публикувано:

Някой помни ли откога промениха условията за възстановяване на суми платени с кредит от 120% на 100%?

За полети купени на една и съща дата(21.06.2020 г.) Санкт Петербург-Букурещ и Букурещ-Санкт Петербург ми прилагат различни критерии-за първия полет ми възстановиха 120% кредит на 30.12.2020 г.(поискани чрез приложението),а за втория в приложението ми показваше 100% кредит!Свързах се с кол-център на 03.01.2021 г. и им обясних случая,казаха,че разбират и до 14 дни ще си получа кредита в профила...

Възстановиха ми само платената сума и вчера(20.01.2021 г.) се обадих отново на оператор,обясних му пак казуса,почаках няколко минути и след това,той ми обясни,че вече връщат само 100 %(ако е платено с кредити,както е моя случай),повторих му,че другият полет ми е платен също с кредити,а ми е възстановен 120%.Пак провери нещо и каза,че ще се консултира и евентуално ще ми преведат сумата до 120%,ако отговарям на условията,но ако условията са влезли в сила преди тази дата-няма да пипат кредита за другия полет,защото вече е преведен...

Публикувано:
преди 6 часа, crazyhorse каза:

Някой помни ли откога промениха условията за възстановяване на суми платени с кредит от 120% на 100%?

За полети купени на една и съща дата(21.06.2020 г.) Санкт Петербург-Букурещ и Букурещ-Санкт Петербург ми прилагат различни критерии-за първия полет ми възстановиха 120% кредит на 30.12.2020 г.(поискани чрез приложението),а за втория в приложението ми показваше 100% кредит!Свързах се с кол-център на 03.01.2021 г. и им обясних случая,казаха,че разбират и до 14 дни ще си получа кредита в профила...

Възстановиха ми само платената сума и вчера(20.01.2021 г.) се обадих отново на оператор,обясних му пак казуса,почаках няколко минути и след това,той ми обясни,че вече връщат само 100 %(ако е платено с кредити,както е моя случай),повторих му,че другият полет ми е платен също с кредити,а ми е възстановен 120%.Пак провери нещо и каза,че ще се консултира и евентуално ще ми преведат сумата до 120%,ако отговарям на условията,но ако условията са влезли в сила преди тази дата-няма да пипат кредита за другия полет,защото вече е преведен...

Промените важат за резервации, направени след 29.06.2020. Спори с тях🙂

• Благодаря 1
Публикувано:
преди 16 минути , ДиянаВ каза:

Промените важат за резервации, направени след 29.06.2020. Спори с тях🙂

Благодаря! 

• Харесвам 1
Публикувано:

Миналата година Септември решихме да не използваме билетите си до Ница, които бяха с Флекс, т.к. точно тогава случаите във Франция доста се увеличиха. За да не останем с кредити само с 6 месеца валидност, промених полетите за по-напред във времето по други дестинации. 

В момента тези дестинации са с променено разписание. Може ли някой да ми каже с каква валидност ще са ми кредитите ако не приема промените, а си ги поискам обратно?

EDIT: Май си отговорих сам, 2 години.

Публикувано:
преди 1 минута , П.Кръстев каза:

Миналата година Септември решихме да не използваме билетите си до Ница, които бяха с Флекс, т.к. точно тогава случаите във Франция доста се увеличиха. За да не останем с кредити само с 6 месеца валидност, промених полетите за по-напред във времето по други дестинации. 

В момента тези дестинации са с променено разписание. Може ли някой да ми каже с каква валидност ще са ми кредитите ако не приема промените, а си ги поискам обратно?

2 г. 

Публикувано:

Интересното е, че когато вляза в сайта полетите са ми с променени часове, но никъде не виждам опция да потвърдя/откажа промени. Просто си стоят Confirmed с новите часове.

Публикувано:
Преди 1 час, mamaivy каза:

Полетите ми от Варна засега са бетон.😀

Нищичко не са сменили.

Не е зле да ги провериш дали наистина не са бутани. Сега почнах да правя инвентаризация на резервациите си, като сравнявам това, което ми показва в профила с имейлите, които съм получила за пътен план. На пръв поглед уж не са променяни, поне не пише да са, но не е така. При три резервации, полетите са бутнати с 2 часа, но не съм получила имейл и нямам опции да правя промени, искам връщане и т.н. Т.е. резервациите си стоят като редовни и потвърдени. Като променени ми излизат само резервациите с променена дата, както и една за лятото София-Базел, при която датата е същата, но часът на излитане е с 3 часа по-късно от първоначалния. Това ме замисля да няма някакви промени в условията и от тук нататък промени от страна на Уиз да се считат само тези, касаещи датата и разлика в часовете с повече от 3 часа.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 45 минути , ДиянаВ каза:

Това ме замисля да няма някакви промени в условията и от тук нататък промени от страна на Уиз да се считат само тези, касаещи датата и разлика в часовете с повече от 3 часа.

Понеже и аз направих бърза инвентаризация - едва ли има такова нещо ...

Ето например, полетът ми до Болоня, за който получих съобщение за промяна вчера - разликата е само 15мин. в новия графикimage.png.3a3229046848c78f570c9dd46a24b144.png

• Харесвам 3
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

Не е зле да ги провериш дали наистина не са бутани. Сега почнах да правя инвентаризация на резервациите си, като сравнявам това, което ми показва в профила с имейлите, които съм получила за пътен план. На пръв поглед уж не са променяни, поне не пише да са, но не е така. При три резервации, полетите са бутнати с 2 часа, но не съм получила имейл и нямам опции да правя промени, искам връщане и т.н. Т.е. резервациите си стоят като редовни и потвърдени. Като променени ми излизат само резервациите с променена дата, както и една за лятото София-Базел, при която датата е същата, но часът на излитане е с 3 часа по-късно от първоначалния. Това ме замисля да няма някакви промени в условията и от тук нататък промени от страна на Уиз да се считат само тези, касаещи датата и разлика в часовете с повече от 3 часа.

Гледах ги.Няма промени.Но са все за Германия,ако има значение. Почти съм сигурна,че и тях няма да ги бъде.

Да пускат по-бързо зимното разписание. Лятното явно няма да го летим,пък ще имам кредити за харчене.😁

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 46 минути , Фил каза:

Понеже и аз направих бърза инвентаризация - едва ли има такова нещо ...

Ето например, полетът ми до Болоня, за който получих съобщение за промяна вчера - разликата е само 15мин. в новия графикimage.png.3a3229046848c78f570c9dd46a24b144.png

Може и да е заради това, че тези три резервации, които са променени, но си стоят като редовни, са от сегашното зимно разписание - за март са. Или системата им пак дава дефект. 

Брагодаря, Фил, че опроверга лошите ми мисли 🙂

Иначе имам някои лоши новини за алтернативните маршрути, касаещи Варна.

Резервация Хамбург - Букурещ за 18.04. изцяло отменена, а първата възможна дата по линията е 31.05.

Алтернативни летища на Хамбург са Билунд и Хановер, а на Букурещ - Клуж-Напока. Т.е. Варна не влиза в сметките, въпреки че април и май има зададени полети по линията Варна-Хамбург и други околни немски летища.

Само при задаване на Билунд като начална точка, София излиза като алтернатива на крайната точка.

Друго по направения разбор 🙂 - София - Базел е богато откъм алтернативи. За пореден път се вслушах в @Мари Николова и спечелих 😉🙃. Друг е въпросът какво 😁. За съжаление имам само една такава резервация, направена още началото на есента, а сега цените по тази линия са височки. Ще чакаме 🙂

• Харесвам 2
Публикувано:

И на мен вчера не ми даваше да правя промени по сменените полети София-Барселона, но днес вече я има и тази опция. За сметка на това, София-Малка за началото на март стои непокътнат 🙂

Публикувано:

Тъп въпрос, че нещо съм се омотала с какви ли не кредити. Оказва се, че имам едни 70 лв., които изтичат след 2 дни. Всички други кредити изтичат по-нататък във времето. Тези 70-те как да ги спася - нали май теглят от най-новите, не от най-старите?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.