Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, ven62 каза:

Впечатляващо!

Две години назад...

А от форумната снимка гледаш толкова добронамерено.

:wink::biggrin:

Не проявявам злопаметност, нито подигравка.
Искам да подскажа на @Alexander, че ненужно се самонавива и трови. Няма как системата на Уиз все да работи в наша полза, още повече че и ние не сме от най-безобидните клиенти😉. Резултатът няма как да е n:0 всеки път. Ето, Ивко си разреши проблема и сподели как, а съм сигурна, че е имал и гадни ситуации, за които си трае😜

Да се радваме, че се намират идиоти, боклуци и т.н. на нашия пазар😄

• Харесвам 6
  • Смея се 3
Публикувано:

Абе Стокхолмски синдром си е.А Ивко май след като го обраха най-безсрамно още в 2020а от тогава все е на плюс при Wizz.

• Смея се 8
Публикувано:
преди 15 минути , ДиянаВ каза:

Ето, Ивко си разреши проблема и сподели как, а съм сигурна, че е имал и гадни ситуации, за които си трае😜

Разбира се ама тук нали споделяме предимно положителни моменти 😁😁

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 22 минути , ДиянаВ каза:

... ние не сме от най-безобидните клиенти😉...

От форумната снимка гледаш толкова добронамерено, че не мога да допусна, че си обиждала УИЗ!?

... , но ако си - моля, моля без множествено число!  :grin:

• Смея се 6
Публикувано:
преди 10 минути , stanimir каза:

Абе Стокхолмски синдром си е.А Ивко май след като го обраха най-безсрамно още в 2020а от тогава все е на плюс при Wizz.

😁😁 ами пазара по време на ковид беше благосклонен и успяхме да се 'качим' на доста полети та си избих този обир добре

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 51 минути , ДиянаВ каза:

Искам да подскажа на @Alexander, че ненужно се самонавива и трови. Няма как системата на Уиз все да работи в наша полза, още повече че и ние не сме от най-безобидните клиенти😉. Резултатът няма как да е n:0 всеки път. Ето, Ивко си разреши проблема и сподели как, а съм сигурна, че е имал и гадни ситуации, за които си трае😜

Така е!

Последният билет за който писах, че е анулиран,  никога не ми е трябвал. Купих го без флекс за 30лв с единствената цел да го сменя за друга точно определена дата, а ако случайно не успея за 8-9 месеца щях да го прежаля.

Точно така летяхме без пари и до Тенерифе по Коледа 2024.

в повечето случаи обаче ме прецакват много сериозно, така че общият резултат е в тяхна полза.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 41 минути , Alexander каза:

в повечето случаи обаче ме прецакват много сериозно, така че общият резултат е в тяхна полза.

От моята камбанария летиш повече от мен и по-често ги ползваш и затова така се получава.

От добрата страна, имаш повече изживявания в пътувания. Е, плащаш си повече от мен за тях😄

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 4 часа, ДиянаВ каза:

@ДиянаВ, беше опит за шега. Явно, не съвсем удачен.

Извинявай!

На моменти и аз като @Alexander ги определям като 'боклуци" и "идиоти", но не мога без тях.

Че иначе Нидерландия ще ми е в пъти по-скъпа.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 16 минути , ven62 каза:

ДиянаВ, беше опит за шега. Явно, не съвсем удачен.

Напротив, винаги приемам всичко от теб на шега и смея да кажа, че много харесвам чувството ти за хумор🙂. Е, не злоупотребявай😜

Иначе ми идваше да продължа шегата, че сигурно на снимки и жена ти изглежда добронамерена😂, ама … да не експериментираме докъде му е смешно на човек😆😆😆

• Смея се 4
Публикувано:

Няма да влизам в темата за разделното събиране, че като знам и ние какви цветя за мирисане до един сме се събрали .....🤣

само да ви кажа, че много ме радва тази духовитост, която цари предпразнично в повечето теми днес. 😘

Айде да са ви весели празниците, стига с лошо за Уиз!😍 

П.п. И все пак можеха да ми заредят онези 10 евро!!! 😎

• Харесвам 3
  • Смея се 9
Дани Магелани
Публикувано:

Аз съм много доволна, от както Уиз има флекс.

Преди купувах и ми горяха билети често. Никой не ми е виновен, че ми се налага да ходя и на работа!

Сега купувам и сменям с кеф!

• Харесвам 8
  • Браво 1
Публикувано:

и аз пак ще кажа - аман от тези, повтаря ми се февруарската одисея, пак отменени в настоящата сесия полети, за ноември, които са с флекс, и не излиза изобщо опцията да го активирам, зимата беше пак така, налични са само опции за ребукване, при които излиза, че няма наличен полет, за който да ги местя, или да си поискам възстановяване - което аз не искам, защото са с по 20+ чекиран багаж, и ги местя, докато изобщо се появи тяхна дестинация, за която да имам желание да изкарам към седмица с куфар, явно пак ще се наложи да звъня и да говоря с някой там, ама сега как беше, нали щяха да махат платения телефон, има ли някакъв друг, на който да се свържа (за тяхна сметка), щом промените са едностранно от тях?

Публикувано:
преди 15 минути , bibi каза:

Някъде еФтин флекс и чекиран, че принцесите мамини ще се прибират за цели 2 м.лятото.

Бари- Тирана 15.10 вчера взех  флекс 9.90 и приорити 12.50. Чекиран не съм гледала.

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз минавам да си изкажа възмущението от спрането на линията София-Болоня. Вече запозвам да се чудя за какво ми е Уиз картата на ДСК. Нямам къде да си похарча кеш-бека.

Женева, Лисабон, Болоня... какво ли следва още да отпадне... 

• Харесвам 6
Публикувано:

Гледам за Валенсия са 2 пъти седмично…все по-зле става от София.

от Букурещ има всеки ден за навсякъде  и дори по 2 пъти на ден.

• Харесвам 2
Публикувано:

Ако някой скоро е пътувал с Wizz от София да сподели дали мерят раниците до сантиметър. Преди 10 дни това се е случило на Ryanair и са искали доплащане.

Публикувано:
преди 14 минути , КОКО22 каза:

Ако някой скоро е пътувал с Wizz от София да сподели дали мерят раниците до сантиметър. Преди 10 дни това се е случило на Ryanair и са искали доплащане.

Летях София - Лион и Лион - София, никъде не са мерили раници и не са се заяждали за размери. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Изглежда зависи от служителите които са на смяна в момента.На някой не им се занимава , други се стараят повече.Въпрос на късмет, кой ще е в тоя ден и на конкретен полет.Те имат правомощия и инструкции да го правят , а доколко ще си дават зор е друг въпрос.Аз бих ги стимулирал с процент от приходите, ако искам да съм сигурен че ще работят качествено.

• Харесвам 7
Публикувано:

А мерят ли куфарите от приорититата дали са до 10кг или ако правят проверка то ще е само на рамката за размера? Защото до сега не съм попадал да мерят килограми, а моя куфар винаги минава 10те кг.

Публикувано:

Какъв е проблема да се спазват правилата ? Някакви такси за подбор на правилен багаж ли ще ви съборят , фалират или от това зависи цялото пътуване?

• Харесвам 5
Публикувано:

А случвало ли се е да мерят раници от големите? Моята е сравнително нова, по-голяма от предишната. Продавачът ме увери, че размерът ѝ е подходящ за голям ръчен багаж, ама знам ли...

Публикувано:

На мен не ми се случва.. Обикновено минавам последна на гейта и се качвам, затваряйки вратата на самолета. Забелязах, че не ми обръщат никакво внимание нито на Хан, нито в Копенхаген, че и в София.. Раницата ми се пука по шевовете и тежиии - кога от книги, кога от покупки в местния Пени..

• Харесвам 3

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.