Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Всичко се случва, понякога мерят, понякога не. Всеки си знае дали и какво рискува.

Продавачът може да каже всичко, вие си премерете да сте сигурни.

• Харесвам 5
Публикувано:

По-миналата седмица на полета от Фиумичино към Букурещ масово караха да се мерят раници. Преди това от Букурещ към Фиумичино ме накараха да сложа моята в клетката като чекирах куфара.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 минути , PolinaS каза:

По-миналата седмица на полета от Фиумичино към Букурещ масово караха да се мерят раници. Преди това от Букурещ към Фиумичино ме накараха да сложа моята в клетката като чекирах куфара.

Е разбира се  . Това е гастърбайтерска линия . Те копанарите водят класацията за най "диво" превозване на багаж.

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:

На нашето летище в събота за Лион мереха още преди скенерите, така или иначе само Уиз имаха полети. Напоследък ми се струва, че по често виждам да оглеждат багажа и при тези и при Раян.

Публикувано:
5 hours ago, yavorfly said:

Е разбира се  . Това е гастърбайтерска линия . Те копанарите водят класацията за най "диво" превозване на багаж.

Те дори и чужд багаж "превозват".

Публикувано:

Тръгнах да канселирам полет с флекс, за да го пререзервирам понеже цената падна драстично и нещо "гръмна" на последната стъпка:

image.png

Сега нито полета се вижда в резервираните, нито кредитът, който е използван при резервацията е начислен обратно. На някой случвало ли му се и оправя ли се от само себе си или трябва да им звъня? Колко време след като се отмени полета кредитът е наличен за нова резервация?

• Шок 1
Публикувано:
преди 6 минути , Георги каза:

Колко време след като се отмени полета кредитът е наличен за нова резервация?

До 72ч

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , Георги каза:

До 72 часа трябва да е наличен.

Публикувано:
8 minutes ago, Георги said:

Точно след 72 часа , ако се опасяваш че ще поскъпнат по-добре направо купи новите полети , а кредита ще ти остане за по-нататък.Имай предвид че е валиден само 3 месеца, щом канселирането е по твое желание

• Харесвам 1
Публикувано:

Ще го мъдря, на първо време да се уверя, че кредитът ще бъде върнат въпреки тази грешка. Имам и възможност да запазя цената, ако ме е страх че ще скочи обратно в космоса.

А втори въпрос...някой може ли да дешифрира какво се случва тук в историята на кредитите, това всичко е за една резервация и нито едно число, било то в евро или в лева има нещо общо с реалността.

image.png

Публикувано:
преди 8 минути , Георги каза:

А втори въпрос...някой може ли да дешифрира какво се случва тук в историята на кредитите, това всичко е за една резервация и нито едно число, било то в евро или в лева има нещо общо с реалността.

image.png

Не знам какво точно и защо го правят, но все едно е платено на части. Трябва, ако събереш сумичките за една резервация, да се получи общата цена, която си платил.

• Харесвам 1
Публикувано:

Изглежда, че си отива и тя.

Тези дни гледах, че и на Лутън са му орязани честотите - преди имаха по 3 полета в някои дни. Сега предимно един полет дневно, тук там и втори.

• Харесвам 4
  • Шок 1
Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

Изглежда, че си отива и тя.

Оставам с усещането, че си губят дестинациите заради лоши часове и/или дни както и заради непрекъснатите промени - пуснат три или четири полета седмично и ги свалят до два. Чак пък в Испания да не им излиза сметката не мога са си представя, към Аликанте беше пълно с работещи в района и района на Мурсия.

• Харесвам 4
Публикувано:

Валенсия я няма след октомври, вие за Аликанте говорите. А преди октомври е цели 2 пъти на седмица. Интересното е, че и Раян още не са пуснали нищо за там.

Публикувано:
преди 15 минути , Doctor Who каза:

Оставам с усещането, че си губят дестинациите заради лоши часове и/или дни както и заради непрекъснатите промени - пуснат три или четири полета седмично и ги свалят до два. Чак пък в Испания да не им излиза сметката не мога са си представя, към Аликанте беше пълно с работещи в района и района на Мурсия.

Не, имат все по-голям недостиг на самолети, заради проблема с обслужването на двигателите и постоянно пренасочват самолети към базите, които ще генерират по-голям приход в дадения период.

• Харесвам 3
Публикувано:

Дано октомврийските за Валенсия се запазят, че имам точно в края на октомври връщане от Испания точно от там с Уиз.. 

Публикувано:
преди 2 часа, Георги каза:

image.png

Аз, лично, след като няколко пъти се опитвах да разгадая "логиката" на тая история на кредитите, реших че или вече много съм затъпял, или че начинът, по който се формира, само те си го знаят и в резлутат така представена, тази история на кредитите е силно безполезна.  И затова съм се отказал да я гледам. 

• Харесвам 3
Публикувано:

За извлечението, първо изглежда че са разменили лев и евро, оттам ако нещо ти говори...

Публикувано:
преди 2 часа, jorocontrola каза:

Не знам какво точно и защо го правят, но все едно е платено на части. Трябва, ако събереш сумичките за една резервация, да се получи общата цена, която си платил.

преди 28 минути , Фил каза:

Аз, лично, след като няколко пъти се опитвах да разгадая "логиката" на тая история на кредитите, реших че или вече много съм затъпял, или че начинът, по който се формира, само те си го знаят и в резлутат така представена, тази история на кредитите е силно безполезна.  И затова съм се отказал да я гледам. 

преди 21 минути , neuromancer каза:

За извлечението, първо изглежда че са разменили лев и евро, оттам ако нещо ти говори...

Нещата в лева криво-ляво съвпадат с общата сума. Ама тия евро отдолу са на съвсем случаен принцип, а шрифта им е като те да са активните 🙂 Както и да е, живи и здрави, няма драма тук, само от любопитство.

Публикувано:
преди 6 часа, Георги каза:

image.png

Според мен отговор могат да дадат само в темата за топлинните счетоводители!

• Смея се 8
Публикувано:
преди 17 часа, Георги каза:

Ще го мъдря, на първо време да се уверя, че кредитът ще бъде върнат въпреки тази грешка. Имам и възможност да запазя цената, ако ме е страх че ще скочи обратно в космоса.

image.png

Ако сумите са от различни периоди, те се отчитат отделно. Преди няколко месеца дръпнах голяма сума и тя беше отразена като няколко по-малки в разбивката на сметката.

преди 15 часа, Jorro каза:

Не, имат все по-голям недостиг на самолети, заради проблема с обслужването на двигателите и постоянно пренасочват самолети към базите, които ще генерират по-голям приход в дадения период.

Някъде четох, че пикът ще е още година. По някое време през 2026 нещата ще започнат да се връщат към нормалното. Дотогава имат по около 40 самолета в бокса.

• Замислям се 1
Публикувано:

Преди 4 дни поисках да ми върнат кредита на променен от Wizz полет с 24 часа, с идея да ги използвам за друг. Както казваше Петко Бучаров, да, ама не, накрая ме изненадаха със съобщение, че може да се наложи да изчакам 72 часа. Помислих си, че понеже билетите бяха с флекс, затова нещо се е бъгнало с часовете, но се оказа, че 100 часа по-късно, нито полет се вижда някъде, нито кредита е зареден в профила.

Телефона ли е моето спасение или ...?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.