Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Досега през уеб версията отменените от мен или от тях полети съм ги откривала тук:

IMG_2157.jpeg.18c1d1110cdb84e86e1b0a90a41c400f.jpeg

IMG_2158.jpeg.e1f906253530f97a00bcd2a29589fe4c.jpeg

Но тази вечер, като продължа с подробности ми показва изображението, като при Георги. Поредна спънка - бъг е

IMG_2159.jpeg

• Харесвам 4
Публикувано:

Мда, продължава да е така и при мен, но получих имейл с фактура за отменения полет. Остава надеждават след 2 дни да си видя и кредитите.

• Харесвам 1
Публикувано:

Да докладвам развитието при мен:

- точките си пристигнаха след 72 часа, както трябваше, въпреки че след отмяната на полета сайта гърмеше с грешки

- оказва се, че при използване на опцията за заключване на цената след това не може да се купи флекс

- Братислава - Скопие продължава да бъде може би най-доброто за флекс и приорити едновременно - 10 евро за флекс и 11 за приорити през мобилното приложение

• Харесвам 7
Публикувано:

Между другото, топ пакетната оферта, която се предлага при повече от един пътник може при определени случаи да не е лоша сделка. Особено, ако се прехвърля изцяло при смяна на полетите с флекс.

За Братислава - Скопие искаше 40 евро за последното ниво, което включва:

флекс - цена извън пакета от 10 евро

приорити - цена извън пакета от 11 евро

куфар 32кг(май...абе приличен размер беше) - цена извън пакета от 20 евро

безплатно премиум място - нормалните места почваха от 14 евро или там някъде

в моя случай ползата беше на кантар, защото на мен ми трябват флекс, приорити и място, но особено ако искате да се възползвате и от чекиран куфар пакетната си заслужава,

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 16 минути , Георги каза:

Да докладвам развитието при мен:

- точките си пристигнаха след 72 часа, както трябваше, въпреки че след отмяната на полета сайта гърмеше с грешки

- оказва се, че при използване на опцията за заключване на цената след това не може да се купи флекс

- Братислава - Скопие продължава да бъде може би най-доброто за флекс и приорити едновременно - 10 евро за флекс и 11 за приорити през мобилното приложение

Я кажи къде ще ходиш, че си складирам вдъхновения😃
Това за Стромболи е едно от тях и като назрее няма да забравя кого да тагна😉

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 4 часа, Георги каза:

Между другото, топ пакетната оферта, която се предлага при повече от един пътник може при определени случаи да не е лоша сделка. Особено, ако се прехвърля изцяло при смяна на полетите с флекс.

За Братислава - Скопие искаше 40 евро за последното ниво, което включва:

флекс - цена извън пакета от 10 евро

приорити - цена извън пакета от 11 евро

куфар 32кг(май...абе приличен размер беше) - цена извън пакета от 20 евро

безплатно премиум място - нормалните места почваха от 14 евро или там някъде

в моя случай ползата беше на кантар, защото на мен ми трябват флекс, приорити и място, но особено ако искате да се възползвате и от чекиран куфар пакетната си заслужава,

Мисля, че пакетните тарифи се прехвърлят с доплащане на разликата към цената на съответната тарифа по новата отсечка и няма особена полза.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, ДиянаВ каза:

Ето затова си една от най-вдъхновяващите магеланци!

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Публикувано:
7 hours ago, Jorro said:

Мисля, че пакетните тарифи се прехвърлят с доплащане на разликата към цената на съответната тарифа по новата отсечка и няма особена полза.

Точно така , доплаща се разликата.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 часа, ДиянаВ каза:

А, скука. Дисниленд в Париж.

• Харесвам 5
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 23 минути , Георги каза:

А, скука. Дисниленд в Париж.

А, добре е. Едни от най-хубавите ми спомени по време на път са оттам. Може да ме сметнете за куха ревла, но аз от парада на героите се просълзих😃 Като дете къде съм виждала такова нещо😉

Пожелавам ви толкова емоционално пътуване🤞

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Да ни е честита поредната новита в ущърб на клиентите 😁😁

gjf.jpg

Ако от тук ще избиват намалели продажби е тревожно. Също са тревожни цените им в сравнение с тези на Ръйън - WIZZ, не ги ли четете?!

/Ще ми липсват, защото ако не друго поне са някаква конкуренция./

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

Да ни е честита поредната новита в ущърб на клиентите 😁😁

gjf.jpg

Не можах да не се изсмея на начина, по който е представена тази вълнуваща новина. :biggrin:

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 9 минути , stanimir каза:

Разгледайте и останалите нови бенефити в полза на клиента ...

IMG_20250429_171641.jpg

Че и 60€ вече е минималната годишна такса... Понеже нямам ДСК карта, в началото на миналата година платих един WDC за 40€. Вероятно ги избих за 6 полета тотал за периода. Сега има 50% увеличениена WDC, за какво...?

• Харесвам 1
Публикувано:

Да де, но пише, че има рифънд, ако не си съгласен и се откажеш, но трябва да звъниш на кол центъра им - някой с инфо какво разбират по рифънд и да е минал процедурата?

Публикувано:

преди 9 минути , Argentique каза:

Че и 60€ вече е минималната годишна такса... Понеже нямам ДСК карта, в началото на миналата година платих един WDC за 40€. Вероятно ги избих за 6 полета тотал за периода. Сега има 50% увеличениена WDC, за какво...?

Високо беше 69 евро, а сега е 99 евро. Това е сериозно увеличение. Обаче не е ясно дали това се отнася за нови клинети защото на мен в профила си ми седи стария текст за полети над 19.99 евро.

Публикувано:
14 minutes ago, Ivko said:

Високо беше 69 евро, а сега е 99 евро. Това е сериозно увеличение. Обаче не е ясно дали това се отнася за нови клинети защото на мен в профила си ми седи стария текст за полети над 19.99 евро.

Приложението е ъпдейтнато с новите условия.Виж си профила през него.

16 minutes ago, new one said:

Да де, но пише, че има рифънд, ако не си съгласен и се откажеш, но трябва да звъниш на кол центъра им - някой с инфо какво разбират по рифънд и да е минал процедурата?

Пише рефънд за оставащия период.Ами сигурно изчисляват по дни или нещо подобно до края на членството.Ако ти остава месец от стандартно членство, ще получиш вероятно 5€ и т.н.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 минути , stanimir каза:

Приложението е ъпдейтнато с новите условия.Виж си профила през него.

Пише рефънд за оставащия период.Ами сигурно изчисляват по дни или нещо подобно до края на членството.Ако ти остава месец от стандартно членство, ще получиш вероятно 5€ и т.н.

Аз имам още 10 месеца от семейното членство - принципно ми е все тая, но ме дразни да ме цакат с топла бира. 

Публикувано:

Винаги цакат, ако не тия, други...

Обаче Амазон мога да ги похваля, купувах нещо и трябваше да взема абонамент и си викам дай да откажа абинамента сега за да не забравя след месец. И ми даде възможност или да ми седи валидно един месец и после да спре, или да го спра веднага и да ми върне парите пропорционално на изтеклото време. Онлайн, от менюто, без кол център. Ми то без пари направо.

• Харесвам 6
Публикувано:

Сега въпросът е какви вълнуващи изненади, свързани с висококачествените им услуги и поддържането на изключителните им стандарти са ни подготвили с актуализиране на условията на Уиз картата. Пак така от днес за днес.

Просто нямам търпение да разбера!

• Харесвам 2
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 4 минути , crazyhorse каза:

Аз ли нещо съм пропуснал? Какви са тези полети за Маастрихт и Тирана?

Screenshot_2025-04-29-18-47-08-681_com.flightradar24free.jpg

В Белгия днес има стачка, явно това е компромисен вариант. За Тирана не знам.

• Харесвам 3
Публикувано:

Тирана е пребазиране на машина. Когато полетния номер е три цифри обикновено е позициониране на машината. 

• Харесвам 8
  • Благодаря 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 17 часа, iMari каза:

Сега въпросът е какви вълнуващи изненади, свързани с висококачествените им услуги и поддържането на изключителните им стандарти са ни подготвили с актуализиране на условията на Уиз картата. Пак така от днес за днес.

Просто нямам търпение да разбера!

Картата остава същата - според Банка ДСК, само, че ще е логото на виза - решението е за ОТР групата, не е взето в София! Ето ти отговорите за ЧЛЕНСТВОТО - според  официално лилаво съобщение: 

"Освен стандартните намаления на цените на билетите, членовете на WIZZ Discount Club вече ще се възползват и от следните допълнителни предимства:
•    Приоритетно обслужване в центровете за връзка с клиенти,
•    Специални оферти по случай рождения ден на члена и годишнината от членството,
•    Специални отстъпки и промоционални оферти, достъпни само за членове на WIZZ Discount Club,
•    Допълнителни привилегии от партньорската мрежа на Wizz Air.

Тези подобрения са резултат от директна обратна връзка от клиентите и са в съответствие с по-широката инициатива Customer First Compass, изградена върху четири основни стълба: продукт, цена, обслужване и комуникация. Целта на Wizz Air е непрекъснато да подобрява цялостното преживяване при пътуване, като инвестира в услуги, които клиентите действително ценят.  

Съществуващите членове на WIZZ Discount Club ще бъдат уведомени за промените и ще могат да изберат дали да ги приемат или да прекратят членството си с възстановяване на пропорционална част от заплатената сума (според броя на оставащите пълни месеци до изтичане на членството). Заявките за възстановяване ще се обработват чрез Контактните центрове на Wizz Air – по телефон или чат." 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.