Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 часа, Hakkâri Spor каза:

Откраднато от ФБ

70D40CE5-C0B3-4092-934E-A505A258D79F.jpeg

Aко не е купено от летището, не би трябвало да мине през скенера - иначе казано мисля, че снимката е фалшива. 

Ако е месо или пастет ще мине или не, но ако има сос в никакъв случай. 

• Харесвам 6
Публикувано:

Ако не е течно, а предимно някакво месо ще мине. 

А и тя цедката не е 100%, колко хора са минали със случайно забравена вода или джобни ножче.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 3 часа, feel_the_rush каза:

Няма проблем консерви да се носят в ръчния багаж. Не може буркани 🙂

Преди време бях купил различни рибни консерви. Взеха всичко над 100 мл., защото имаше сос в тях и приеха цялото количество като течност. Мина само един модел от 90 мл. Не съм опитвал от тогава, но ако някъде е написано за консервите ще съм  изненадан приятно. 

• Харесвам 1
  • Браво 1
Публикувано:

На нас на връщане от Полша ни оставиха консервата риба,но ни взеха водката. И двете бяхме забравили в ръчния багаж. 😉 

• Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 3 часа, Doctor Who каза:

Преди време бях купил различни рибни консерви. Взеха всичко над 100 мл., защото имаше сос в тях и приеха цялото количество като течност. Мина само един модел от 90 мл. Не съм опитвал от тогава, но ако някъде е написано за консервите ще съм  изненадан приятно. 

Консерви без течност няма ограничение. Консерви с течност до 100мл, както всичко течно като цяло.  Но пак зависи кой гледа и какво точно се разбира под течност. Русенско варено ще мине от раз във всички разфасовки 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:

От Букурещ са заредили нови дестинации от края на октомври, сред които Порто🤩, Гданск, Вроцлав, Братислава, Кьолн, Бриндизи, Пескара

• Харесвам 8
  • Браво 4
Публикувано:
преди 20 минути , ДиянаВ каза:

От Букурещ са заредили нови дестинации от края на октомври, сред които Порто🤩, Гданск, Вроцлав, Братислава, Кьолн, Бриндизи, Пескара

Ти си добре, аз от Солун нищо нямам освен пак старите - Будапеща, Кутаиси и това е 🙃

Но ще разчитам на Ryan 😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 24 минути , ДиянаВ каза:

Това са доста нови и разнообразни дестинации. Само може да съжаляваме за нас, но явно Уиз не са ОК със София. Дълги години бяха лидери по брой пътници тук, но май скоро Раян ще ги измести. Но и аз на тяхно място няма да съм ОК с това да ме набутат на Т1... 😞

• Харесвам 6
Публикувано:

Мисля Порто да го направя напът за повторна Мадейра😆. С немалка цена са билетите, но за зимните месеци има дати към 150 лв. двупосочно. 
Интересна ми е и Полша, където не съм била, но най-вероятно ще я оставя за другото лято или някоя кратка импровизирана почивка.

Определено днес ми развълнуваха мислите розовите🤪

• Харесвам 7
  • Браво 2
Георги Матеев
Публикувано:

Бих казал - донякъде очаквано. Предполагам ще запазят по-вървежните полети до Абу Даби, изпълнявани вече от европейските бази, но всички локални екзотики са 'чао'. Интересно обаче сега за какво ще ползват новите A321XLR.

Wizz Air announced today that it will exit its Abu Dhabi operations and suspend all locally based flights starting in September, citing operational challenges and geopolitical developments in the Middle East.

The low-cost airline said it will refocus on its core markets in Central and Eastern Europe, as well as on key countries like Austria, Italy, and the UK.

“Supply chain constraints, geopolitical instability, and limited market access have made it increasingly difficult to sustain our original ambitions,” said CEO Jozsef Varadi in a statement. “While this was a difficult decision, it is the right one given the circumstances,” he added.

Source

• Харесвам 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 35 минути , Георги Матеев каза:

Бих казал - донякъде очаквано. Предполагам ще запазят по-вървежните полети до Абу Даби, изпълнявани вече от европейските бази, но всички локални екзотики са 'чао'. Интересно обаче сега за какво ще ползват новите A321XLR.

Май нищо няма да оставят и Wizz Air Abu Dhabi ще остане в историята.

• Харесвам 1
  • Шок 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
На 9.12.2023 г. в 22:04, stanimir каза:

В случая дали е от ЕС или не е без значение 

"По-късно" ще рече че първоначално трябва да поискаш да ти върнат сумата като Wizz Credit в профила и едва после може да поискаш да ти ги върнат под формата на реални пари по картата с която си платила.

Не връщат директно пари : 

Wizz Credit > сума в картата

Как се случва този процес?

сега гледна кредита ми и няма никакви опции за прехвърляне в карта? Или ще се появи такава, ако ми върнат пари от полет ?

Публикувано:
преди 4 минути , Alexander каза:

Как се случва този процес?

сега гледна кредита ми и няма никакви опции за прехвърляне в карта? Или ще се появи такава, ако ми върнат пари от полет ?

Вече връщат по карта само ако е платен билета 100% кеш и 1лв да си позлвал кредит всичко получаваш в кредит само. Иначе още в процеса на отмяна на полета през уеб версията ти излзиа линк с който да преобразуваш ако не го направиш тогава ползваш този линк. Преди връщаха кеш колкото си дал кеш дори да си ползвал кредит, но вече е друго.

• Харесвам 2
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:

Да и сега имам платени 600лв за полети до Абу Даби половината с кредит и ще е забавно 😁

преди 3 минути , Alexander каза:

Защо ли не се досетих…

естествено никъде не пише нищо подобно 

Но пробвай през линка да видиш да не те подведа, но мисля съм прав ако не се лъжа защото веднъж го ядох. То ще ти изпише ако може да прехвърлиш по карта.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 минути , Alexander каза:

Защо ли не се досетих…

естествено никъде не пише нищо подобно 

Май те подведох. Точно ми дойде имейл за отмяна на полетите до Абу Даби / интересно ми изчезна резервацията от профила, а в имейла имам линк от който да си взема парите/ и в него пише и това

• Mixed Payments (Bank Card & Credit):Refunds will be processed accordingly — to your card and credit, in proportion to your initial payment.
  • Харесвам 2
Публикувано:

Докато чатих  дойде мейла, ама от Уиз потвърдиха вместо мен. Като влязох през линка изписа, request already submitted successfully 

• Харесвам 1
  • Шок 3
Публикувано:
Преди 1 час, Георги Матеев каза:

Предполагам ще запазят по-вървежните полети до Абу Даби, изпълнявани вече от европейските бази

От Букурещ оставят всеки ден полети, но до Дубай. Явно има развод с Абу Даби🙂. Това обяснява многото нови дестинации в зимното разписание.

• Харесвам 2
  • Шок 3
Георги Матеев
Публикувано:
преди 30 минути , ДиянаВ каза:

От Букурещ оставят всеки ден полети, но до Дубай. Явно има развод с Абу Даби🙂. Това обяснява многото нови дестинации в зимното разписание.

Да, права си - сега поразгледах и поне към момента изглежда, че Абу Даби е премахнато като дестинация, за сметка на Дубай (което според мен дори е по-добрия вариант). EDIT: Виена-Абу Даби и Будапеща-Абу Даби линиите, например, са запазени и след септември, но определено Абу Даби вече не е на фокус.

А това ще рече, че или на шейха му е писнало да финансира Уиз или Етихад са се размрънкали за по-малко конкуренция. Или и двете. Отделно, че на такъв богат пазар няма много място за ултра лоу-кост - хората там търсят повече като цяло, а Уиз така и не почна да обслужва гастарбайтерски дестинации (Индия, Бангладеш и прочие), при които техния модел щеше да има огромен успех.

Можем само да гадаем какво точно е предизвикало развода, но поне едно е сигурно - 11-те машини от Абу Даби се връщат в Европа, което е добре за нас. Следим развитието с интерес.

П.С. Май през август ще се пусна за едно финално кръгче из Абу Даби дестинациите, така и така All You Can Fly пасът ми е още валиден.

• Харесвам 9
Публикувано:
преди 48 минути , Alexander каза:

Докато чатих  дойде мейла, ама от Уиз потвърдиха вместо мен. Като влязох през линка изписа, request already submitted successfully 

И при мен кредита е зареден, но гледам, че само това което съм платил с кредит е в профла ми и предполагам,че останалото в кеш автоматично е пуснато към картата.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• menki
    • Дора Френгова
    • GlobeRider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.