Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 7 минути , Ivko каза:

И при мен кредита е зареден, но гледам, че само това което съм платил с кредит е в профла ми и предполагам,че останалото в кеш автоматично е пуснато към картата.

Уж е така, 7-10 дни казаха за парите по картата.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 минути , r_nikolov1 каза:

И аз получих имейл за отмяната… а защо не ни дадоха опция за промяна на София с Букурещ? 🤔

Защото от Букурещ са до Дубай и се изпълняват от унгарците не от арабите различна регистрация е на авиокомпанията и съответно на самолета.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
Преди 1 час, Ivko каза:

И при мен кредита е зареден, но гледам, че само това което съм платил с кредит е в профла ми и предполагам,че останалото в кеш автоматично е пуснато към картата.

При мен всичко е платено кеш - полетът липсва в уиз акаунта, на мейла нямам нищо, кво да очаквам? Или да не бързам, че те не са бързи 🤣 отделно заради този полет

си купих и мембършип, но него едва ли ще възстановят, а за капак имам неотменими резервации за хотел - да, знам, че е греда, но не ми се даваха 500 евро отгоре за отменяеми - на някого да са предложили да лети от Букурещ?

п.с. Гледам, че от Варна полетът си стои?

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 21 минути , new one каза:

При мен всичко е платено кеш - полетът липсва в уиз акаунта, на мейла нямам нищо, кво да очаквам? Или да не бързам, че те не са бързи 🤣 отделно заради този полет

си купих и мембършип, но него едва ли ще възстановят, а за капак имам неотменими резервации за хотел - да, знам, че е греда, но не ми се даваха 500 евро отгоре за отменяеми - на някого да са предложили да лети от Букурещ?

п.с. Гледам, че от Варна полетът си стои?

При такива цени на хотел ще е добре да намериш алтернатива. Виж Пегасус - цените им започват от 90 евро в посока и може да се лети до Дубай или комбинация от двете. Другите варианти извън скъпите ФлайДубай са пак връзки през Истанбул Сабиха с други авиокомпании. Но зависи за кои дати става въпрос. 
Иначе според мен Уиз ще пуснат пак полетите с базирани в София самолети - може би още този зимен сезон. Има твърде много хора от един определен контингент, които обичат да ходят често до Дубай… плюс немалко работещи там българи. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

Може да пуснат до Дубай , но то ще е нова линия.Щом ликвидират изцяло дъщерната си авиокомпания в Абу Даби едва ли изобщо за в бъдеще ще летят до там.

Беше писано за Букурещ като алтернатива , Варна няма да оцелее.

Късно е да давам акъл в случая , но абсолютно никога не взимам неотменимо настаняване при полет с Wizz до две седмици преди полета.Това ме принуждава понякога да плащам повече или да избирам не най-харесваното от мен място. Изключение са дестинациите  които се покриват и от Райън , а те за щастие са май повечето.

Ако е хотел е по-лесно , отменяш резервацията и взимаш с плащане на момента на по-ниската цена,  когато вече си в тоя 14 дни преди полета.

С 11 машини обратно в Европа ще добавят около 3-4 млн. седалки капацитет годишно за вътрешно европейски полети.Няма как и в България да не намажем 🙂

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

Пробвай се по телефона за Букурещ, щом имаш платени хотели...

Той полета е отменен вече и го няма в профила и е задействан рефънд и да се обади ще видят, че вече няма такава резервация.

преди 40 минути , new one каза:

При мен всичко е платено кеш - полетът липсва в уиз акаунта, на мейла нямам нищо, кво да очаквам?

Няма да те подминат и имейл ще дойде.

• Харесвам 2
Публикувано:
В момента, ДиянаВ каза:

От Букурещ са заредили нови дестинации от края на октомври

Доста са новите дестинации.

От летище Бънеаса:

Athens (от 26 окт. 2025)
Barcelona (от 26 окт. 2025)
Basel/Mulhouse (от 26 окт. 2025)
Bergamo (от 26 окт. 2025)
Charleroi (от 26 окт. 2025)
Hahn (от 26 окт. 2025)
Memmingen (от 26 окт. 2025)
Nice (от 26 окт. 2025)
Turin (от 26 окт. 2025)
Wrocław (от 18 юли 2025)

От летище Отопени:

Bratislava (от 28 окт. 2025)
Brindisi (от 26 окт. 2025)
Cologne (от 26 окт. 2025)
Friedrichshafen (от 2 авг. 2025)
Gdańsk (от 27 окт. 2025)
Hahn (от 1 авг. 2025)
Pescara (от 28 окт. 2025)
Porto (от 28 окт. 2025)
Yerevan (от 26 окт. 2025)

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 54 минути , Hakkâri Spor каза:

Доста са новите дестинации.

От летище Бънеаса:

Athens (от 26 окт. 2025)
Barcelona (от 26 окт. 2025)
Basel/Mulhouse (от 26 окт. 2025)
Bergamo (от 26 окт. 2025)
Charleroi (от 26 окт. 2025)
Hahn (от 26 окт. 2025)
Memmingen (от 26 окт. 2025)
Nice (от 26 окт. 2025)
Turin (от 26 окт. 2025)
Wrocław (от 18 юли 2025)

От летище Отопени:

Bratislava (от 28 окт. 2025)
Brindisi (от 26 окт. 2025)
Cologne (от 26 окт. 2025)
Friedrichshafen (от 2 авг. 2025)
Gdańsk (от 27 окт. 2025)
Hahn (от 1 авг. 2025)
Pescara (от 28 окт. 2025)
Porto (от 28 окт. 2025)
Yerevan (от 26 окт. 2025)

Някои са нови отпреди😜, нищо че пише new. Други наистина нови не ми бяха толкова интересни, че да товаря поста си с много информация😉 Почти всички от Банеаса са дългогодишни стари, които а дано отиват към по-евтино летище и като крайна цена на билет.
Очаквам и фирмите за сухоземен транспорт от България да се размърдат, защото засега летище Банеаса не е по-добър вариант от Отопени. Не че съм голяма претенция,  но в момента инфраструктурата около Банеаса не е по-пригодена. Около Отопени нямаш представа колко паркоместа има с трансфер до летището на много ниска цена - огромни площи, които с това се изхранват и по-голямото предлагане води до по-ниска цена. 
Разбира се бих се пригодила и към Банеаса, въпрос на разучаване и свикване е🙂

А ще ме видиш да подскачам, ако някога има летище преди да влезеш от юг в кръга на Букурещ🚥, това е най-мъчителното.

• Харесвам 3
Публикувано:

Аз нямам уведомление за отменени полети, а само някакви имейли с фактури със суми на минус, т.е. би трябвало да ми ги върнат?

"In the attachment, you will find the electronic invoice corresponding to your reservation."

Публикувано:
преди 7 часа, ДиянаВ каза:

Някои са нови отпреди😜, нищо че пише new. Други наистина нови не ми бяха толкова интересни, че да товаря поста си с много информация😉 Почти всички от Банеаса са дългогодишни стари, които а дано отиват към по-евтино летище и като крайна цена на билет.
Очаквам и фирмите за сухоземен транспорт от България да се размърдат, защото засега летище Банеаса не е по-добър вариант от Отопени. Не че съм голяма претенция,  но в момента инфраструктурата около Банеаса не е по-пригодена. Около Отопени нямаш представа колко паркоместа има с трансфер до летището на много ниска цена - огромни площи, които с това се изхранват и по-голямото предлагане води до по-ниска цена. 
Разбира се бих се пригодила и към Банеаса, въпрос на разучаване и свикване е🙂

А ще ме видиш да подскачам, ако някога има летище преди да влезеш от юг в кръга на Букурещ🚥, това е най-мъчителното.

Много си права за Банеаса. Около нея има два-три паркинга на високи цени. Варианта е ползване на паркинг до летище  Отопени и оттам  с такси ( най-евтин варинат Болт - 30 леи в посока) до Банеаса. Тук говоря за такива, като мен, които пътуват с кола.

Публикувано:
преди 2 часа, Dreamm каза:

Аз нямам уведомление за отменени полети, а само някакви имейли с фактури със суми на минус, т.е. би трябвало да ми ги върнат?

"In the attachment, you will find the electronic invoice corresponding to your reservation."

и моите са точно така ...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, Alexander каза:

И моите пари дойдоха, точно колкото бях дал.

И моите дойдоха, ма заради тях правих уиз дискаунт клуб и него не мога да го махна. А след тази дивашка изцепка, скоро с лилавите няма да пътувам, ако изобщо пътувам с тях повече

• Замислям се 1
Публикувано:

Те хубаво дадоха наскоро възможност да се откажеш от дискаунт клуба. В вижте важи ли още...

Публикувано:
преди 5 часа, new one каза:

И моите дойдоха, ма заради тях правих уиз дискаунт клуб и него не мога да го махна. А след тази дивашка изцепка, скоро с лилавите няма да пътувам, ако изобщо пътувам с тях повече

От любопитство питам🙂

Досега пътувахте ли и с кои?

Винаги ми е странно при изречени подобни закани какво се има предвид и как се отстоява заръката😉 С най-добри чувства го казвам, но например Александър от години се развежда с Уиз и въобще не хареса ОАЕ. По ирония на съдбата точно розовите/лилавите му спестиха това мъчение😆

@new one, погледни от добрата страна и използвай уиз дискаунта за нова по-вълнуваща дестинация🙂

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, ДиянаВ каза:

От любопитство питам🙂

Досега пътувахте ли и с кои?

Винаги ми е странно при изречени подобни закани какво се има предвид и как се отстоява заръката😉 С най-добри чувства го казвам, но например Александър от години се развежда с Уиз и въобще не хареса ОАЕ. По ирония на съдбата точно розовите/лилавите му спестиха това мъчение😆

@new one, погледни от добрата страна и използвай уиз дискаунта за нова по-вълнуваща дестинация🙂

Па с кои ли не - сега имам един Париж за Дисни за децата с ийзи джет и едни Канари с Луфтханза догидина. Последно летях с уиз - факт, преди 2 седмици.

п.с. Ама те нямат никакви нови дестинации от София, дето да не съм ходил вече 🤣 А прецакването на новата ми година е нещо, което не се прощава лесно

преди 1 час, neuromancer каза:

Те хубаво дадоха наскоро възможност да се откажеш от дискаунт клуба. В вижте важи ли още...

Не важи, отдавна свърши - хем хубаво си бях решил да ги махна, но го бяха направили макс трудно, за да се откажем сами да ги махнем 😠

Публикувано:

Нова година в Дубай ? Да не си кифла, айде нещо по-творческо.Тая година Дубай , догодина Велинград ще искаш😉

• Харесвам 1
  • Смея се 8
Публикувано:

Две публикации от италианската преса относно затварянето на базата в ОАЕ и какво да се прави с новите транс-континентални самолети:

https://www.ilfoglio.it/esteri/2025/07/16/news/l-europa-sa-ancora-attrarre-il-caso-wizz-air-7925853/

и

https://www.theflightclub.it/2025/07/il-primo-airbus-a321xlr-di-wizz-air-arriva-a-milano-ma-come-lo-utilizzera-senza-abu-dhabi/.

Интересно, че се посочват и технически причини по затварянето, свързани със силно ускорено износване на двигателите в тамошния климат, освен всичко останало.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Георги
    • Hakkâri Spor
    • menki
    • GlobeRider
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.