Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 часа, jorocontrola каза:

Иначе може да се очакват груби изненади. Не знам как се постига на първа ротация…

IMG_4085.jpeg

Не виждам нищо грубо в €250 компенсация...

Иначе се постига с майсторлък 🙂

• Харесвам 2
  • Браво 1
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 15 минути , Otnesen каза:

Дублирайки ги Раян увеличават още повече натиска и правят линиите губещи ,защото дърпат част от пътниците. Ако имат финансов ресурс да го правят и това им е тактиката за изтощение мисля,че това обяснява нещата. Тази година до момента имаме доста полети с Wizz  и цените поне за мен са много добри за всичките полети с който сме летяли...надявам се да продължат в този дух.

Има логика, така е, но пак зависи - понякога им помогнат за запълняемостта при уикенд забежки 😎 само не разбирам защо Раян продължават да са с толкова по-високи цени, ако искат да натиснат уиз? Или пък не са им таргет?

@Георги Матеев, прав си, разбира се, но имаме и обратния случай с изи джет, които се продадоха доста добре, а са им основен конкурент.

Гледаме мача и чакаме добри цени и още полети от София. Дано

• Харесвам 3
Публикувано:

Леко гадаем всички, но поне едно е сигурно - зад кулисите се играят доста мръсни игрички. От което ние само печелим, поне засега.

Дано все пак Уиз да устиска, че ако изчезне тогава Раян специално в София рязко ще стане Търкиш #2.

@new one имам подозрение, че Изиджет се продаде точно защото бизнесът вече не е толкова печеливш. И също така подозирам, че новият мениджмънт в най-скоро време ще направи негативни промени.

• Харесвам 7
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 1 час, Георги Матеев каза:

Не виждам нищо грубо в €250 компенсация...

Не знам дали хората излизат и реално кога какво се подава като информация. Това е снимка от обяд. Но ако трябва да стоиш 12ч на Т1, 250Е може и малко да ти се видят…😂

• Смея се 2
Публикувано:
10 minutes ago, jorocontrola said:

Не знам дали хората излизат и реално кога какво се подава като информация. Това е снимка от обяд. Но ако трябва да стоиш 12ч на Т1, 250Е може и малко да ти се видят…😂

Пък ако са Луфти няма да искат и да платят.Ще останеш само с комфортния престой на Т2 😉

• Шок 1
  • Смея се 4
  • Замислям се 1
Публикувано:
Преди 1 час, stanimir каза:

Пък ако са Луфти няма да искат и да платят.Ще останеш само с комфортния престой на Т2 😉

Все някак ще платят.

А иначе новият лаундж на Т2 има наливна бира и еспресо от машина. Само трябва да помолиш мацката на бара, така че там точно поне половин ден ще изкарам и ще питам за още… 😉 

• Харесвам 2
Публикувано:

Уиз са публична компания, така че не се налага да се вадят косвени изводи от някакви откъслечни информации. Вижте как им се движат акциите, вижте какви кеш резерви имат и си правете изводите, доста по-рентабилен сигнал е от "никога досега не съм виждал такива цени лятото".

• Харесвам 8
Публикувано:
преди 50 минути , Георги каза:

Уиз са публична компания, така че не се налага да се вадят косвени изводи от някакви откъслечни информации. Вижте как им се движат акциите, вижте какви кеш резерви имат и си правете изводите, доста по-рентабилен сигнал е от "никога досега не съм виждал такива цени лятото".

Та като стана въпрос ето и подробна информация ......

https://www.wizzair.com/cms/api/docs/default-source/downloadable-documents/corporate-website-transfer-documents/annual-reports/wizz-air-holdings-plc---annual-report-and-accounts-f26.pdf

• Харесвам 3
Публикувано:

Понеже скоро им купувах от акциите и естествено се бях разровил по-детайлно в състоянието на компанията, ще кажа само ,че положението далеч не е толкова черно, колкото се описва. Борда от директорите на Уизз е изключително дисциплиниран и знае какво прави. Има предизвикателства (предимно от външни фактори), но въпреки това компанията расте и се вземат адекватни мерки. 

Като клиент, в последните 2-3 години, имам 40 полета с тях. Това ми е най-използваната (а и най-любима) авиокомпания. При сходни полети с конкуренти - винаги избирам тях. Личното ми мнение е, че превъзхождат Райън във всяко едно отношение (единствено ще се съглася, че ще е добре да не отменят толкова полети).

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.