Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Уиз ще летят до Тенерифе догодина, но не е ясно още тази година ли ще пуснат дестинацията или догодина :)

От София, нали :D

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Да най-вероятно от София едва ли тази дестинация ще я пуснат от другаде

Те вече я имат от Букурещ и Будепеща, затова питам.

• Харесвам 1
Публикувано:

Това за Тенерифе, ако се окаже достоверно ще е доста добра новина! Чудя се кога ли някой ще се сети да пусне и Палма де Майорка.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 часа, montepinar каза:

при wizzair махнаха и PDF файла преди повече от година при онлайн чекиране. 

Не знам защо мислиш така, аз имам бордни карти на PDF от средата на юни. 

• Харесвам 2
Публикувано:
23 minutes ago, Фичо said:

Не знам защо мислиш така, аз имам бордни карти на PDF от средата на юни. 

значи в новата версия на сайта пак ги има. Те нали го смениха преди... поне година. Имаше период, в който бяха махнали опцията , да ти излиза бордната карта на PDF файл, това беше абсолютно съзнателно. Една от многото мизерийки на W!Zzair ... това беше при book.wizzair.com (старата визия на сайта), изведнъж махнаха тази опция и си спомням, че сме го коментирали с приятели... за какво ги правят тези промени постоянно.  Разиграват хората все с нови и нови правила

Публикувано: (редактирано)

Имам няколко от евтините билети на wiz и  датите наближават. Разглеждах цените на багажа и не мога да разбера защо багажа Братислава-София е по-евтин от София-Варна. С кода 10EUR намалявам багажа София-Варна на 38 лева в посока, а Братислава-София  е 9 евро.

Редактирано от Stryper
преди 3 часа, Stryper каза:

преди 3 часа, Stryper каза:

Имам няколко от евтините билети на wiz и  датите наближават. Разглеждах цените на багажа и не мога да разбера защо багажа Братислава-София е по-евтин от София-Варна. С кода 10EUR намалям багажа София-Варна на 38 лева в посока, а Братислава-София  е 9 евра.

то зависи от сто неща... Багажът има една цена, ако се купи по време на резервацията, друга цена ако е по време на промоция, но пак при резервация... Съвсем друга цена, ако има  ден на промоция, важаща само за цените на багажа (има и такива от време на време)...  Още по-неизгодно е да се купи багаж в последния момент, при онлайн чекирането. И най-скъпият вариант е да се плаща багаж на летището.

Отделно зависи от нисък или висок сезон, зависи и от полет до 2 часа и полет над 2 часа... А всяко ценообразуване на WizzAir е ПРЕДПОСЛЕДНО, както добре знаем. Така че не се учудвайте на нищо

Редактирано от Георги
Забележка за правопис
  • Харесвам 5
Публикувано:

Коригирах се. Благодаря за обяснението и корекцията.

В такъв случай по-високата цена може да се дължи на сезона.

• Харесвам 2
Публикувано:

По последни данни, при Wizz кога беше добре да се чекираме?

Имам предвид вероятността да получим по-добри места, че с Раян стана болна тема.

Публикувано:

Аз последните пъти се чекирам 2-3 дни преди полета-местата са ми все в средната част на самолета или предната, винаги едно до друго, двама души. Според мен, по ранното чекиране при Уиз дава места на опашката.

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен няма значение кога се чекираш, а кога са купени билетите. Колкото по-рано ги купувам, толкова по-назад ни слага, винаги на съседни места.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 часа, Stryper каза:

С кода 10EUR намалявам багажа София-Варна на 38 лева в посока, а Братислава-София  е 9 евро.

Багажа до Варна можеш да го изпратиш до удобен за теб офис на куриерска фирма. Дори ако крайната точка не е Варна - може направо до там да го пратиш. Ще ти струва 5-10 лв. в зависимост от тежестта.

• Харесвам 8
On 7/23/2017 at 11:34 AM, montepinar said:

при wizzair махнаха и PDF файла преди повече от година при онлайн чекиране. Преди можех да се чекирам вкъщи и ако нямам домашен принтер, да си пратя PDF файла на пощата или да си го пренеса с флашка до офиса и да принтна там.    После махнаха и тази опция. Там, където се чекираш онлайн, ТАМ принтираш. Тази промяна я направиха или края на 2015 или началото на 2016 някъде

IMG_20170724_124729.thumb.jpg.26a54dab723a6cedf5ef8a3397631fb0.jpg

Нищо против да си пишем и спорим, НО - виж фактите!

Редактирано от antony2001
  • Харесвам 7
10 hours ago, antony2001 said:

IMG_20170724_124729.thumb.jpg.26a54dab723a6cedf5ef8a3397631fb0.jpg

Нищо против да си пишем и спорим, НО - виж фактите!

това (от картинката) е новата версия на сайта. Не ми се иска да спорим, наистина.  Това тогава го дискутирах и с колега, който е мания на тема самолетни билети от години и може да прави резервации и със затворени очи, образно казано. Визията на сайта се смени няколко пъти през последните години, жалко , че аз не съм направил скрийн-шот тогава ,за да доказвам сега думите си.. година и половина по-късно във форум. Не си измислям, нито е било въпрос на компютърна неграмотност. 

Тази опция, която показвате сега, тогава временно я НЯМАШЕ , след като години наред я е имало... в различни версии (визии) на сайта

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 1

Факт е, че липсваше опцията ПДФ, мисля, че през 2015-та я махнаха, миналата година не съм летял с тях и нямам наблюдения, но сега пак се появи

Редактирано от bad kid
  • Харесвам 1
10 hours ago, montepinar said:

това (от картинката) е новата версия на сайта. Не ми се иска да спорим, наистина.  Това тогава го дискутирах и с колега, който е мания на тема самолетни билети от години и може да прави резервации и със затворени очи, образно казано. Визията на сайта се смени няколко пъти през последните години, жалко , че аз не съм направил скрийн-шот тогава ,за да доказвам сега думите си.. година и половина по-късно във форум. Не си измислям, нито е било въпрос на компютърна неграмотност. 

Тази опция, която показвате сега, тогава временно я НЯМАШЕ , след като години наред я е имало... в различни версии (визии) на сайта

Абе човек, аз писах какво ми се е случило преди броени дни - ти ми разтягаш локуми от 1001 нощ! 

Благодаря ти, че ме информираш така обстоятелствено за всичко случило се през годините със сайта. Но си помисли само за секунда, че не си купувал билети само ти от него! Тази опция СИ Я ИМАШЕ, но дори и да не е била ОЧЕВАДНА КАКТО СЕГА, можеше просто да отвориш PDF с бордната карта и да си го сейвнеш където си искаш, че даже и да го разнасяш с флашки. 

То не трябва само да четеш, а и да разбираш - лично мнение! 

Излизам от този спор! 

Хубав ден!

8 minutes ago, MARTiNSHO said:

Никога не ми е изчезвала пък съм ги пръснал от летене и всеки път и си печатам boarding pass-a.

Е, и аз това казвам! 

Но... явно и спорът е спорт. Ама не за мене!

Редактирано от antony2001
  • Харесвам 3
Публикувано:

Само за информация - възстановяването на сумата от променения полет е факт. 3 дни след искане от моя страна получих имейл, че е обработена заявката, 2 дни след това, имейл с фактура (кредитно известие по нашему) за възстановяване и днес 2дни(без да се броят събота и неделя) сумата е в сметката на картата ми. Което означава, че няма проблем да бъдат възстановени по сметка на виртуална към дебитна карта.

• Харесвам 1

Базирането на четвърти А321 у шопско  е изтеглено с месец по-рано - октомври.

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Публикувано:
На 2017. 07. 23. в 15:28, randi каза:

Това за Тенерифе, ако се окаже достоверно ще е доста добра новина! Чудя се кога ли някой ще се сети да пусне и Палма де Майорка.

Аз бих заложил и на Ланзароте и Фуертевентура. Двата острова дават субсидии на авиокомпаниите за осъществяване на полети до там.

• Харесвам 3
Публикувано:

Може ли някой да ми каже , при покупка на билети , стигнах до плащането , но не мага да видя ,къде трябва да отида за да ми приспадне натрупания баланс в Wizz сметката. Излиза ми да си избера ваучер или промоционален код   и после данните по картата.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• kkrastev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.