Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , BPK каза:

За голямо съжаление, аз лично очаквах Болоня от доста време. Имаше доста индикации за това в последните години - сравнително малко полети на седмица, включително с доста неудобни часове (примерно - последен полет за деня, съответно - чести канцелирания заради изтекло време на екипажа и плащане на обезщетения), сравнително ниски цени, дори и в пикови периоди (август, Коледа и Нова Година), чести и големи промени на разписанието (примерно - от рано сутрин на късно вечер)... от което съответно колеги от форума бяха (бяхме) на далавера, и т.н. Лично аз често и доста успешно използвах релацията за превъртане на полети и заверки за пикови периоди по алтерлнативния маршрут до Бергамо, който държеше и държи много по-високи цени. Може да се добавят и проблемите на самото летище отпреди 1-2 години, което не бе в състояние да се справя с увеличения трафик особено лятото (имаше доста публикации в италианския печат по тази тема).

Болоня е с такива часове, съответно  закъснения от десетина години. Една от най - старите линии на Уиз. Първоначално летяха до Форли, после се прехвърлиха на летище Болоня. Каквито и да са причините жалко за закритите линии. Надявам се да ни изненадат с нещо ново, въпреки че е малко вероятно предвид проблема с двигателите.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 часа, crazyhorse каза:

Нямаш ли  опциите за рефънд или за местене на полетите назад с 15 дни/напред с 30дни?

Няма опция за местене, за съжаление, полетът беше за 10.05,единствено 26.04 се появява като дата  и дори не мога да я избера-появява се грешка.

Буквално  освен рефънд не мога да избера смяна на полет и така ще загубя флекса.

• Замислям се 1
Публикувано:
преди 19 минути , aloha8 каза:

Няма опция за местене, за съжаление, полетът беше за 10.05,единствено 26.04 се появява като дата  и дори не мога да я избера-появява се грешка.

Буквално  освен рефънд не мога да избера смяна на полет и така ще загубя флекса.

Би трябвало да ви дадат опция да смените дестинацията с Бари, Рим, нещо такова. По-рано @Argentique сподели, че е сменила канселирана Катания с Рим.

• Шок 1
Публикувано:

Има ли сега някакъв активен  неимпулсен телефон за връзка с Уиз?

Влязох през браузър в сайта на Уиз и там вече нямаше проблем със смяна на дрстинацията, смених Катаня за Неапол и флекса си остана, голям зор беше за тоя флекс де 😂 Реално този билет го местя от няколко месеца и изобщо не беше предназначен за Катаня и ето на. 

Публикувано:

Върховният съд на Австрия постанови, че 111 от потребителските клаузи на Уиз са незаконни. Ще им се наложи да връщат всички такси за чекиране на летището, платени от 2018 г. насам, както и да заменят вече изтекли ваучери с нови.

https://www.ch-aviation.com/news/150543-wizz-air-hit-with-austrian-supreme-court-ruling

• Харесвам 1
Публикувано:

Не знам за конкуренция, но често Раян нямат цени ниски колкото Уиз поне за определени дестинсции. Примерно в сезон до Барселона Уиз имат цени по 40лв и 21 евро, а Раян никога не помня юли или август да съм виждал подобни.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

Не знам за конкуренция, но често Раян нямат цени ниски колкото Уиз поне за определени дестинсции. Примерно в сезон до Барселона Уиз имат цени по 40лв и 21 евро, а Раян никога не помня юли или август да съм виждал подобни.

Очеизвадно е, че ситуацията е тука има, тука няма.

Иначе просто никой нямаше да се качва в самолетите на скъпата авиокомпания 😉

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 8 часа, Ivko каза:

Така е, но пък при Райън ги няма ценовите извращения на Уиз от 1-2 години насам. Райън са някак си по-гъвкави от гледна точна на разписанието - различни часове в различните дни, доста дестинации, които позволяват дълъг или нормален уикенд, докато при Уиз те са рядкост, освен ако не гледаме дестинации като Лондон с всекидневни полети.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 18 часа, Седем Два каза:

Върховният съд на Австрия постанови, че 111 от потребителските клаузи на Уиз са незаконни. Ще им се наложи да връщат всички такси за чекиране на летището, платени от 2018 г. насам, както и да заменят вече изтекли ваучери с нови.

https://www.ch-aviation.com/news/150543-wizz-air-hit-with-austrian-supreme-court-ruling

Ще имам да вземам, от къде да помня кога съм летял до Австрия 🙂 Тия държави не спряха да се месят при частника.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Ivko
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.