Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 12 минути , Георги Матеев каза:

На теория е възможно да премълчиш пред застрахователя за взета компенсация от авиокомпанията и да искаш пари и от тях, но на практика това е застрахователна измама.

Ама застраховката /която гласи, че ми се полага по 10 евро на час за закъснение над 5ч или не повече от 100 евро/ , която е направена от външна компания, какво общо има с обещетението от Уиз. За едното си плащам и съответно искам това за което съм платил, а обещетението ми се полага по закон от авиокомпанията. Мисля, че съм прав.

преди 8 минути , Фил каза:

Полетът най-вероятно се изпълнява от Wizz Air Abu Dhabi и при положение, че излита от ОАЕ, Wizz сигурно няма да искат да заплатят обезщетение, защото в случая европейският регламент на важи, ако не бъркам.

Принципно е така, но не съм сигурен с какъв самолет беше полета дали беше техен/същия или бяха пратили друг ако има значение това.

Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Ама застраховката какво общо има с обещетението от Уиз. За едното си плащам и съответно искам това за което съм платил, а обещетението ми се полага по закон от авиокомпанията. Мисля, че съм прав.

Кажи същото на застрахователя си и после драсни какъв е бил отговорът, ще чакаме с интерес 🙂

• Харесвам 3
  • Смея се 2
Публикувано:
преди 3 часа, Георги Матеев каза:

Кажи същото на застрахователя си и после драсни какъв е бил отговорът, ще чакаме с интерес 🙂

Интересен е отговора, който получих за възтановяване на средствата от който заключвам, че потвръждават, че закъснението е по регламента. Не знам дали има значение, но самолета май не беше брандиран Abu Dhabi и съответно е изпълняван полета с друг.

Уведомяваме Ви, че след като разгледахме Вашия случай, бихме искали да потвърдим, че имате право да получите обезщетение в размер на EUR 113.38 за Вашия полет AUH - SOF 4432 на 23/02/2025 в съответствие с Регламент (ЕО) № 261/2004.

Компенсацията е преведена по предварително предоставените данни за банкова сметка.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Ivko
    • Romana
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.