Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 6 минути , bibi каза:

Какъв е слухът за Тенерифе, че се загубих в овърбукинга ? :)

Ами за съжаление май ще се окаже невярен. Аз го споменах,че Уиз пускат догодина до Тенрифе от София по информация от високопоставено лице в Уиз,но явно няма да има поне за сега.Извинявам се за което

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Ами за съжаление май ще се окаже невярен. Аз го споменах,че Уиз пускат догодина до Тенрифе от София по информация от високопоставено лице в Уиз,но явно няма да има поне за сега.Извинявам се за което

Следейки логиката на разширение на мрежата на Уиз ер е напълно логично скоро да пуснат полети от София до Канарските острови. Въпросът е само кога ще стане?

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 16 минути , Ради каза:

Може ли някой да ми каже , при покупка на билети , стигнах до плащането , но не мага да видя ,къде трябва да отида за да ми приспадне натрупания баланс в Wizz сметката. Излиза ми да си избера ваучер или промоционален код   и после данните по картата.

Малко смотано и скрито беше направено, но някъде над данните на картата излизаше опция за приспадане от натрупания бонус. Първо избираш него и натискаш Плати, сваля стойността му от дължимото и после правиш второ плащане с картата

• Харесвам 2
Публикувано:
5 hours ago, Topfly said:

Следейки логиката на разширение на мрежата на Уиз ер е напълно логично скоро да пуснат полети от София до Канарските острови. Въпросът е само кога ще стане?

И каква им е логиката, до момента огромен процент от дестинациите им не са чисто туристически каквито биха били Канарските острови?

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 7 минути , tch каза:

И каква им е логиката, до момента огромен процент от дестинациите им не са чисто туристически каквито биха били Канарските острови?

От другите пазари също по късно започнаха да летят към ваканционните дестинации, но от Тенерифе например вече имат полети до Полша, Унгария и Румъния. Нормално е да добавят и България. Рано или късно ще се появят и сезонни полети до някои гръцки острови, Сардиния и т.н.

Публикувано:
преди 8 минути , bad kid каза:

И аз мисля, че  може да пуснат Алгеро.. За Канарските ме съмнява...

Уиз ер по принцип пуска полети до дестинации, кедето традиционно е имало или има чартъри и значителна част от местата в редовния полет ги продава на туроператори.

Публикувано:

Wizz air от кога са въвели неограничена бройка за резервация? Вече може ако искаш и за 100 души да купиш билет, като над определена бройка изписва, че цената е групова и дават добри цени. За ученици и пенсионери изписва, че дава допълнително 20% отстъпка.

Много добра инициатива, вместо автоматично да праща групите в лапите на туристическите агенции!

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 15 минути , Topfly каза:

Wizz air от кога са въвели неограничена бройка за резервация? Вече може ако искаш и за 100 души да купиш билет, като над определена бройка изписва, че цената е групова и дават добри цени. За ученици и пенсионери изписва, че дава допълнително 20% отстъпка.

Много добра инициатива, вместо автоматично да праща групите в лапите на туристическите агенции!

100 пъти ли кликна, наистина :lol:

Интереснен и неанонсиран отговор на инициативата на Раянеър за намаления и привилегии за Еразъмците.

Конкуренцията е яко нещо, от което печелим ВСИЧКИ!

Публикувано:
преди 2 часа, Боби каза:

100 пъти ли кликна, наистина :lol:

Интереснен и неанонсиран отговор на инициативата на Раянеър за намаления и привилегии за Еразъмците.

Конкуренцията е яко нещо, от което печелим ВСИЧКИ!

Помолиха ме да проверя има ли места и колко струва за дадени дати летене с Уиз ер и се изненадах, че успях да сложа 20 души, защото в миналото максимумът беше 18 души, ако добре си спомням. След като минах 20 ми стана интересни и стигнах чак до 101. Вероятно може да се направи резервация и за 230 души в А321 ;)

Най-хубавото, че че при голяма бройка цената не поскъпва в небесата, както беше до сега, а дори и дават отстъпки.

• Харесвам 5
Публикувано:

пробвах го това с " групите".Изписа ми, че за ученици и пенсионери има отстъпка, първоначалната цена бе 29,99 лв, а като сложих голяма бройка пътници и се промени цената на 163 лв, на човек !...или е грешка някаква, или нещо не разбирам тези отстъпки...

Публикувано:
преди 7 часа, monika_mateeva каза:

пробвах го това с " групите".Изписа ми, че за ученици и пенсионери има отстъпка, първоначалната цена бе 29,99 лв, а като сложих голяма бройка пътници и се промени цената на 163 лв, на човек !...или е грешка някаква, или нещо не разбирам тези отстъпки...

:banghead:

Публикувано: (редактирано)
На 7/24/2017 в 10:45, Oshko каза:

По последни данни, при Wizz кога беше добре да се чекираме?

Имам предвид вероятността да получим по-добри места, че с Раян стана болна тема.

Принципно още с купуването на билети вече имате определени места,които ако някой преди чекина не Ви ги купи  случайно си остават за Вас и след чекин се потвръждават.Така,че няма значение,кога се чекираш :)

Редактирано от Ivko
  • Харесвам 2
Публикувано:

Пробвах и аз с груповата цена за 13 човека, но така излезе доста по -скъпо ,от колкото при резервация на няколко по-малки групи.

Публикувано: (редактирано)
преди 9 часа, monika_mateeva каза:

Няма как да купиш цял самолет по 29 лева мястото, че и с отстъпка...

преди 6 минути , Спас. каза:

Пробвах и аз с груповата цена за 13 човека, но така излезе доста по -скъпо ,от колкото при резервация на няколко по-малки групи.

Преди да си финализирал покупките, нямаш реална база за сравнение - ако купиш първата по-малка група, цената скача за следващата група. Вероятността да платиш повече, разделяйки на по-малки групи е по-голяма, отколкото ако платиш за голямата група. Във втория случай, wizz твърдят, че и допълнителна отстъпка ще имаш.

Редактирано от 45#2
Публикувано:

Груповото резервиране го има отдавна, минимум една година, може би 2 и повече. И не, почти сигурно няма да ви излезе по-евтино от индивидуалното резервиране на части, просто е много по-различен продукт. Най-малкото с груповата резервация не си задължен да даваш имена на пътниците до 72 часа преди полета, можеш и да добавяш нови пътници на оригиналната цена. Такива услуги никога не вървят с най-евтините тарифи. 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 9 часа, monika_mateeva каза:

2016 средно на пътник приходите на Уиз ер са били 65 евро или 130 евро за двупосочно пътуване. В тази сума влизат и допълнителните приходи, които според един отчет са 27 евро на пътник. Чисто билета без багаж и допълнителни услуги е струвал средно 38 евро или 76 евро за двупосочен полет. Разбира се сезонално сигурно има значителна разлика в средните цени, но спрямо тези цени трябва да се сравняват офертите за групово резервиране. Няма как за 30-40 души да получиш цена, която е по ниска от средната за даден полет. Въпросът е да не ти дадат някаква екстремно висока цена само защото резервираш на веднъж. Отстъпките за пенсионери и ученици вероятно ги дават допълнително.

Публикувано:
преди 9 минути , Георги каза:

Груповото резервиране го има отдавна, минимум една година, може би 2 и повече. И не, почти сигурно няма да ви излезе по-евтино от индивидуалното резервиране на части, просто е много по-различен продукт. Най-малкото с груповата резервация не си задължен да даваш имена на пътниците до 72 часа преди полета, можеш и да добавяш нови пътници на оригиналната цена. Такива услуги никога не вървят с най-евтините тарифи. 

Винаги е имало групово резервиране, но онлайн можеше само за групи до 18 души да резервираш и ако искаше да направиш резрвация за по голяма група, трябваше да се свържеш с авиокомпанията. До сега не бях виждал и онлайн да изписва, че това е групова цена.

Сега гледам сред условията, че за група се смятат група от 11 или повече човека.

Груповите цени не включват багаж, чекиране на летището или други такси за услуги. Багажът и други услуги за групата могат да бъдат закупени по време на процеса на резервация. Специалните промоции не важат за групови резервации.

Направете резервация за група от 11 или повече човека и се възползвайте от специални предимства!

• Плащате една и съща сума за всички пътници в груповата си резервация.
  • Подавате и променяте имената на пътниците, безплатно, до 72 часа преди датата на заминаване на полета ви.
  • Броят на пътниците в резервацията може да да бъде увеличаван със до 10% до 30 дни след първоначалната резервация и не по-късно от 60 дни преди заминаването на полета ви. Допълнителни пътници ще заплащат първоначалната цена.
  • Резервирайте повече от 30 дни преди датата на заминаването си и ще имате опцията да платите за полета си на два пъти.

Групи от студенти/ученици и пенсионери с 11 или повече пътници могат да получат отстъпка от 20% от цената.

• Ученическа/студентска група е всяка група, в която поне 90% от пътниците са под 25 години към датата на пътуване.
  • Пенсионерска група е всяка група, в която поне 90% от пътниците са навършили 65 години към датата на пътуването.
  • Имената и датите на раждане, както са посочени в пътническите документи на всички пътници, трябва да бъдат качени към резервацията не по-късно от 72 час преди планирания час на заминаване на полета. 

Ако групата не отговаря на условията за намаления за студенти/ученици или пенсионери, въведената информация няма да бъде запазена и онлайн чекирането няма да бъде завършено.

Можете да платите за груповите си резервации на 3 вноски:

• ървото плащане е депозит, който не подлежи на връщане, и трябва да покрие поне 10% от общата цена на резервацията. Можете да изберете да платите незабавно чрез кредитна карта или чрез банков превод в рамките на 24 часа след първоначалната си резервация. Ако резервацията бъде направена повече от 90 дни преди планираното ви заминаване, плащания чрез банков превод могат да бъдат направени в рамките на 7 дни след първоначалната ви резервация.
  • Втората вноска трябва да покрива поне 30% от общата цена на резервацията и да бъде направена поне 60 дни преди планираната дата на заминаване.
  • Третото плащане трябва да покрива оставащата неплатена сума и може да бъде направено чрез кредитна карта или банков превод. Третите плащания трябва да бъдат направени изцяло поне 30 дни преди планирания час на заминаване на полета ви.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Спас. каза:

Няма как да разбереш каква ще е цената на по малки групи, защото изобщо не е сигурно, че след резервацията на първата малка група цената ще падне отново на предишните нива.

• Харесвам 1
Публикувано:

Как беше сега - ако се чекираш, впоследствие може ли да добавяш багаж?

И по-важното: Ако си добавил голям ръчен и си се чекирал, после може ли да го замениш с чекиран?

Мерси.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• kkrastev
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.