Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Това съобщение при чекиране нещо ново ли е? Ако да, винаги ли се появява или да очаквам overbooking?  

Полетът ми е свързващ и не проявявам интерес към тяхната "щедрост":

Screenshot_20250227_212532_WizzAir.jpg.8309a68c49bc1811b45ffe3b0a1b6045.jpg

• Браво 1
  • Смея се 1
  • Замислям се 3
Публикувано:

И на мен ми се случи преди 2 месеца.

Отбелязах, че не съм съгласна , после нещо не ме пускаше да продължа и пак минавах цялата процедура за чекиране и на трети опит имах бордни карти.

Със сигурност имаше овърбукинг поне двама човека чакаха на летището дали няма да останат свободни места.

• Благодаря 1
Публикувано:
На 26.02.2025 г. в 18:25, stormbringer каза:

Сардиния е топ през октомври. Септември би трябвало да е твърде горещо и твърде пренаселено. 

Септември си е топ. Миналата година кацнахме в Каляри и оттам за Виласимиус, откъдето обиколихме доста плажове. Имаше хора, но не бих казал, че е било пренаселено. Периодът беше 30.08-07.09.2024

image.png.b9b9eee27c2cbd4c1feb9821a128a437.png

image.png.0910f1c639ad2822c941818383c3f499.png

image.png.be132527ff87c02d1d9afb2bb4750a60.png

image.png.cd4db237160cb2d6cea7d48bc28ba27b.png

image.png.6d55109deafe7e0cb264327c8b1a3d6d.png

Алгеро, за съжаление, е далеч от топ плажовете на острова. Въпреки това e възможност да се разгледа западната и северна част на Сардиния, но не и на цените, които текущо виждам от wizz. Безумие.

• Харесвам 9
Публикувано:

E , Costa Smeralda и La Maddalena са по-близо от Alghero отколкото от Каляри.Цените в момента не означават абсолютно нищо.Ще оберат парите на най-нетърпеливите и на някоя и друга туристическа агенция , които несъмнено бързо ще налазят дестинацията

• Харесвам 6
Публикувано:

Понеже ще пътуваме с деца на 3г и на 9г. има ли смисъл да купувам за тях места или да с взема за мен примерно място А, за съпругата ми С ? Нали трябва децата да пътуват до някой от родителите си ? В този случай се надявам да ги сложат до нас без да им купувам места. 

Публикувано:
преди 33 минути , muffytoz каза:

Понеже ще пътуваме с деца на 3г и на 9г. има ли смисъл да купувам за тях места или да с взема за мен примерно място А, за съпругата ми С ? Нали трябва децата да пътуват до някой от родителите си ? В този случай се надявам да ги сложат до нас без да им купувам места. 

Нищо не купувайте, освен ако нямате излишни пари. Един от родителите ще е до децата и другият, където падне. Или по двойки голям-малък, но деца само няма да има...

Публикувано:
преди 7 минути , jorocontrola каза:

Нищо не купувайте, освен ако нямате излишни пари. Един от родителите ще е до децата и другият, където падне. Или по двойки голям-малък, но деца само няма да има...

И аз така си мисля, но при евентуален overbooking да не отпадне родителя, който няма закупено място.... 

Публикувано:
преди 3 минути , muffytoz каза:

И аз така си мисля, но при евентуален overbooking да не отпадне родителя, който няма закупено място.... 

Ами чекирайте се максимално рано след отваряне на безплатното...

Силно не вярвам всички да си купят места 😉

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 10 часа, stanimir каза:

Costa Smeralda и La Maddalena са по-близо от Alghero отколкото от Каляри

За тези места има Olbia Costa Smeralda Airport, до което летище и wizz, и ryan имат полети. Специално за плажове Villasimius, Costa Rei и Gulf of Orosei по нищо не отстъпват, да не кажа и че са по-добър избор от Smeralda и Maddalena, ако нямате намерение да наемате лодка.

Полет до Alghero би си заслужавал до 100Е двупосочно.

Сардиния е голям остров и ако някой иска да го разгледа в целия му блясък ще трябват поне две пътувания. Едно за северна Сардиния и едно за южна.

• Харесвам 4
Публикувано:

Като гледам от Букурещ не са много ниски цените, минимума за април, когато няма много смисъл да се ходи, е към  35-40 евро с дискаунт на посока, но средната цена е доста нагоре.

Публикувано:

сега погледнах цените за Алгеро, понеже ги коментирате, оня ден когато пуснаха полетите септември бяха около 140 лв двупосочно и ми се видяха съвсем ок, сега вече са на обичайната уизовска лисабонска цена, наистина, ако не се променят губя всякакъв интерес, без изобщо да броя и системата за резервации на плажове, с която се запознах подробно 🙃

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 5 часа, muffytoz каза:

При overbooking притесняват пътуващи сами, а вие предполагам сте на една резервация всички, няма как да ви разделят, дори единият да е на далечно място от вас. И ние пътуваме с 2 деца и правя 2 рез. двама по двама.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 5 часа, muffytoz каза:

Ако чак толкова опрат до вас, отпадате всички.

И какво точно означава "който няма закупено място", нали никой няма да купува място? Ако купите за един, разпределението на децата отпада.

Публикувано:

Принципно при овърбукинг ако няма желаещи се избират последни чекирали се. Не знам как разбират, но при един овърбукинк на който бях така съобщиха.

• Харесвам 1
Публикувано:

Е как разбират, нали те правят чекирането 

Като се чекират хората раздават места и като свършат местата - сори, нямаш бордна карта.

• Харесвам 2
Публикувано:
2 hours ago, SteFanoV said:

За тези места има Olbia Costa Smeralda Airport, до което летище и wizz, и ryan имат полети. Специално за плажове Villasimius, Costa Rei и Gulf of Orosei по нищо не отстъпват, да не кажа и че са по-добър избор от Smeralda и Maddalena, ако нямате намерение да наемате лодка.

Полет до Alghero би си заслужавал до 100Е двупосочно.

Сардиния е голям остров и ако някой иска да го разгледа в целия му блясък ще трябват поне две пътувания. Едно за северна Сардиния и едно за южна.

Има , но няма как да помолим Wizz да летят до там , както не успяхме и до Палермо.

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 30 минути , Ivko каза:

Принципно при овърбукинг ако няма желаещи

За да има желаещи не е зле да обяват, че освен тия 100 евро кредит ти се полага и компенсация по Регламента. Ама пробват, ако мине номера. 😉 

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 1 минута , iMari каза:

За да има желаещи не е зле да обяват, че освен тия 100 евро кредит ти се полага и компенсация по Регламента. Ама пробват, ако мине номера. 😉 

Да 250 евро за отказан достъп на борда.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , neuromancer каза:

Ама ако е доброволно пак ли?

Да прибирах се от Майорка и имаше овърбукинг и търсиха доброволци то силно казано доброволно да те оставят, но преди да почнат те да избират хора и казаха 250 евро обещетение, хотел и нов полет.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 6 минути , Ivko каза:

Да прибирах се от Майорка и имаше овърбукинг и търсиха доброволци то силно казано доброволно да те оставят, но преди да почнат те да избират хора и казаха 250 евро обещетение, хотел и нов полет.

Компенсацията зависи от разстоянието, за Майорка - София би следвало да е 400евро.

• Харесвам 6

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• DGTG
    • ivelina666
    • Lindt
    • angel tomov
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.