Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, vinidj каза:

Не става, пренасочва към приложението. Само от лаптоп може.

Ако смениш големината на шрифта, няма ли да се размести нещо по екрана

Публикувано:
преди 9 часа, vinidj каза:

Телефонът ми се обнови до Андроид 15 и сега при чекирането бутона системния е върху бутона NEXT на приложението на УизЕър. Някакви идеи как да продължа?

98d8fcac-f753-4645-ad8f-26ecdcaf1caa.jpg

Преди ден ми се случи същото, докато бях на път. Деинсталирах приложението, отворих сайта през браузъра ( деинсталирането на приложението се наложи, защото от браузъра като стартирах чекирането ме пренасочваше  отново през app-a ) и завърших процеса. 2ри вариант е да преминете към използването вместо с бутони към "жестове" ( gesture ). Лесно може да го направите в търсачката на настройките на вашия телефон. Проблема с бутоните след ъпдейта към версия 15 на Андроид се забелязва и при работата с други приложения. Явно ще се наложи да преминем щем не щем да работим по този начин, за да нямаме ядове.

• Харесвам 1
  • Замислям се 2
Публикувано:

Не е нужно да се трие приложението. Отваря се браузера и в търсачката се пише wizz и като зареди резултатите се отива на линка и не се натиска ами се задържа само върху него и се избира от падащото меню open in new tab и се отваря мобилния сайт.

Публикувано:
преди 13 часа, Iliyan Minchev каза:

Преди ден ми се случи същото, докато бях на път. Деинсталирах приложението, отворих сайта през браузъра ( деинсталирането на приложението се наложи, защото от браузъра като стартирах чекирането ме пренасочваше  отново през app-a ) и завърших процеса. 2ри вариант е да преминете към използването вместо с бутони към "жестове" ( gesture ). Лесно може да го направите в търсачката на настройките на вашия телефон. Проблема с бутоните след ъпдейта към версия 15 на Андроид се забелязва и при работата с други приложения. Явно ще се наложи да преминем щем не щем да работим по този начин, за да нямаме ядове.

Като смених с жестове се оправи, ама не трябва да е така, писах на разработчиците в Гугъл Плей.

• Харесвам 1
Публикувано:

Пробвай да смениш размера на шрифта от настройките. Или другите размери около него. Мисля, че така се оправяше.

Публикувано:

Wizz Air стартира партньорство с Revolut, предлагайки плащания с един клик

•    Wizz Air използва услугата Revolut Pay, за да предложи на клиентите си плащане с едно кликване при закупуване на самолетни билети онлайн.
•    Клиентите на Wizz Air могат да спечелят до €25, когато се присъединят към Revolut*, и да получат 10x RevPoints за всяка покупка на Wizz Air до 4 април 2025 г.**

Wizz Air днес обяви ново партньорство за разплащания с Revolut. Това сътрудничество ще предостави на над 60 милиона клиенти на Wizz Air сигурни и удобни плащания с един клик, първо чрез мобилното приложение, а от май – и на уебсайта на авиокомпанията.
С Revolut Pay клиентите на Revolut могат да резервират полети с Wizz Air, без да е необходимо да въвеждат данните си за плащане. С едно кликлавне върху Revolut Pay при завършване на покупката в приложението на Wizz Air, а скоро и на уебсайта, те могат да закупят своя билет само за няколко секунди, като потвърдят плащането си сигурно през приложението на Revolut, използвайки код за достъп или биометрична идентификация.
Като част от партньорството, всички нови потребители на Revolut могат да получат до €25 обратно след като се регистрират и направят първоначална трансакция от поне €5 с Revolut*. Потребителите на Revolut Pay могат също да събират RevPoints – програмата за лоялност на Revolut, които могат да бъдат използвани за покупки чрез Revolut Pay или за резервации на полети с Wizz Air**. От днес до 4 април 2025 г. клиентите, които използват Revolut Pay за плащания на полети с Wizz Air, ще печелят 10 пъти повече RevPoints за всяка покупка (прилагат се общи условия). Миналата година Wizz Air разшири опциите си за разплащане на борда, като въведе плащания с карти на Revolut.

• Харесвам 2
Публикувано:

Хем всички знаем какви боклуци са тези, ама пак си летим с тях..

Бях взел билети за Болоня за лятото и имах връзка там, ама нали знаете, линията отпадна, не че не го бях премислил.

Даде ми опция единствено Бергамо, нищо друго за нов билет.

Преди няма и седмица смених билета за Бергамо и щях да пътувам с влак до Болоня, ама днес нова изненада, полета от сутрешен става обеден и всички пропада..

Вече няма какво друго да избера, дава Бергамо и Болоня, ама Болоня реално няма.

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

И при мен промяна на 2 полета с крайно неудобни ранни часове и загуба на ден от програмата. В търсачките виждам, че си стоят и предишните часове, но при опит за промяна на полета, ми изписва грешка. Полетите са купени с домашни потреби, а в момента са скъпи и Уиз ме тикат към отказ и връщане на парите, което не искам. Ще изчакам, имам време, може пак да сменят...

• Харесвам 1
Публикувано:

То на отиване няма лошо, ама и на връщане ли е рано сутринта? Кофти работа... Да връщат парите поне за връщането и ако има евтин Раянеър по-късно през същия ден, пробвайте с него. Неслучайно им казвам W!Zz M!Zz (че правят мизерии).

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 8 минути , iMari каза:

Е, стига де! Само моите полети ли стоят непипнати?!

ако не почерпиш, не се знае докога...

• Смея се 7
Публикувано:

Какво черпене, аз си имам план-програма с резервните маршрути! :girl_cray2: Възстановиха си полетите за юни до Полша от Бургас, моля ви се! Егати самонадеяните типове!:comando:

• Смея се 4
Публикувано:

Имам променен полет с +01:20 ч. Имам ли право да сменя датите или това е само когато полетът е променен с 3 часа?

Публикувано:

Мисля не е официално дефинирано колко големи промени трябва, та си виж конкретно в твоя случай какво пише или какво казват.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 25 минути , r_nikolov1 каза:

Имам променен полет с +01:20 ч. Имам ли право да сменя датите или това е само когато полетът е променен с 3 часа?

преди 12 минути , neuromancer каза:

Мисля не е официално дефинирано колко големи промени трябва, та си виж конкретно в твоя случай какво пише или какво казват.

Така е. При другите хубавци Раян пише, че искат минимум 5 часа.

Това е много кофти…

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 27 минути , ДиянаВ каза:

Така е. При другите хубавци Раян пише, че искат минимум 5 часа.

Това е много кофти…

Напиши като информация в темата за Райън с линк ако е възможно. Със сигурност преди беше 4 часа или по малко, но само ако полета отива в следващия ден. 

Публикувано:

Както каза колегата по-горе "още ли летите с тия".

Ами хващаме се за по-ниската цена и на късмет.. 

Аз спрях да купувам далеч напред. Имах случай да си резервирам и предплатя хотел 9 месца предварително според разписанието на Уиз. Е отмениха полета и си купих от Луфханза. После отново се появи на Уиз но в други дни. Немците и те си смениха часовете и можех да се откажа, но повече не рискувах с Уиз.

Е сега пак чакам дали няма да ме изненадат за м. април😄

• Харесвам 1
Публикувано:

Ниска цена? Къде е тя?

аз лично летя заради Уиз картстс и кеш бек, който трупам.

Иначе цените са далеч от ниско, махнаха Лисабон и сега лудите  са към Мадрид и други.

400-600лв за еднопосочен билет за юли, август не ми се струва ниско, а по-скоро подигравка.

IMG_0995.jpeg

IMG_0994.jpeg

• Харесвам 2
Публикувано:

Е това е най-най сезона, като Коледа...

Няма смисъл човек да е лоялен на някоя компания, а точно на тази пък съвсем... 

• Харесвам 3
Публикувано:

Ако следите меметата на конкуренциията  - който иска лоялност, да си вземе куче... 🤣🤣🤣

• Харесвам 1
  • Смея се 7
Публикувано:

Виена -Тирана 06.05. ,флекс 9,90 евро.

Братислава - Скопие, 31.08, флекс 9,90 евро. 

Бари - София, 30.04., флекс 9,90 евро.

• Харесвам 14
Публикувано:
преди 5 часа, Alexander каза:

Ниска цена? Къде е тя?

аз лично летя заради Уиз картстс и кеш бек, който трупам.

Иначе цените са далеч от ниско, махнаха Лисабон и сега лудите  са към Мадрид и други.

400-600лв за еднопосочен билет за юли, август не ми се струва ниско, а по-скоро подигравка.

IMG_0995.jpeg

IMG_0994.jpeg

Да, с Мадрид нещо става - на мен ми беше удобен полета им на 07 май от Мадрид за София - 210 евро 😁на България еър сутрешния е 100 евра, а на раян 50евро....та в крайна сметка ще си хвана Иберия до Барселона за 30 евро и Барселона София за 60 (общо 90). Какво им стана с този Мадрид незнам......

• Харесвам 4
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• boogy83
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.