Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 23 минути , new one каза:

Значи, имаш почерпка от мен и ако не се притесняваш от гдпр или нешо от сорта, ми прати адрес за доставка със Спиди 🥃 букнах 27.12-01.01. 1200 лева за 2 възрастни с 2 деца, като добавих и куфар 26 кг за обшо 200 лева - да, знам, че ще ми се смеете, че не съм си играл

с флекса, но ме достраша да не изпусна промоцията. Приемам предложения за хотели 🤣 визите за оае паднаха, нали? Но може би се попълва някоя онлайн форма? А там се чекираш на летището, доколкото четох?

Няма визи,  нищо не попълваш, направо летиш с паспорта си само виж валидността му 

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , Jorro каза:

Няма визи,  нищо не попълваш, направо летиш с паспорта си само виж валидността му 

Много благодаря 👍 а на уиз сайтът падна - сигурни много народ се е засилил да буква на тези цени 💸

• Смея се 1
Публикувано:

И аз се сдобих с билети за декември, но от преди месец, бяха по 304 двупосочно мисля. Предложете добър хотел в близост до плаж, моля.

Публикувано:
преди 2 часа, new one каза:

Значи, имаш почерпка от мен и ако не се притесняваш от гдпр или нешо от сорта, ми прати адрес за доставка със Спиди 🥃 букнах 27.12-01.01. 1200 лева за 2 възрастни с 2 деца, като добавих и куфар 26 кг за обшо 200 лева - да, знам, че ще ми се смеете, че не съм си играл

с флекса, но ме достраша да не изпусна промоцията. Приемам предложения за хотели 🤣 визите за оае паднаха, нали? Но може би се попълва някоя онлайн форма? А там се чекираш на летището, доколкото четох?

Няма визи. Чекираш се он лайн, но вземаш бордната карта на чек ин на летището. На 1.01.2026 ще дремем заедно в самолета.

• Харесвам 2
Публикувано:

Wizz имат да ми връщат пари (по-точно повече точки отколкото пари) за отменен от тях полет. Пуснал съм заявка още преди две седмици и до момента нищо. Някаква идея защо се бавят?

Публикувано:
Преди 1 час, VladimirK каза:

Днес намирали ли сте евтин flex (desktop, mobile web, app)? 

В петък хората писаха...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 14 минути , tougherty каза:

Wizz имат да ми връщат пари (по-точно повече точки отколкото пари) за отменен от тях полет. Пуснал съм заявка още преди две седмици и до момента нищо. Някаква идея защо се бавят?

Мисля, че вече връщат само ако билета е платен 100% кеш, а ако има кеш и кредит се връща само кредит. Това ако не бъркам го промениха заедно с промяна за 120% рефънд.

Публикувано:
преди 5 минути , Ivko каза:

Мисля, че вече връщат само ако билета е платен 100% кеш, а ако има кеш и кредит се връща само кредит. Това ако не бъркам го промениха заедно с промяна за 120% рефънд.

Ама те и кредит не ми връщат. Нормално ли е да се бавят толкова време?

Публикувано:
На 7.03.2025 г. в 20:44, iMari каза:

Виена -Тирана 06.05. ,флекс 9,90 евро.

Братислава - Скопие, 31.08, флекс 9,90 евро. 

Бари - София, 30.04., флекс 9,90 евро.

преди 2 часа, VladimirK каза:

Днес намирали ли сте евтин flex (desktop, mobile web, app)? 

преди 45 минути , Argentique каза:

В петък хората писаха...

Благодаря @iMari!

Благодаря @Argentique!

Открих тези цени:

Виена -Тирана 06.05 полет:                9.90 EUR

20kg checked: 13.80 EUR (app)   

flex:                     9.90 EUR (mobile web, app), обаче 13.00 EUR (desktop)

• Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Experienced traveller
    • Ledda
    • Izabela
    • pepsii
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.