Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 10.03.2025 г. в 11:35, new one каза:

Значи, имаш почерпка от мен и ако не се притесняваш от гдпр или нешо от сорта, ми прати адрес за доставка със Спиди 🥃 букнах 27.12-01.01. 1200 лева за 2 възрастни с 2 деца, като добавих и куфар 26 кг за обшо 200 лева - да, знам, че ще ми се смеете, че не съм си играл

с флекса, но ме достраша да не изпусна промоцията. Приемам предложения за хотели 🤣 визите за оае паднаха, нали? Но може би се попълва някоя онлайн форма? А там се чекираш на летището, доколкото четох?

Разшири  

Няма визи,  нищо не попълваш, направо летиш с паспорта си само виж валидността му 

• Харесвам 4
Публикувано:
  На 10.03.2025 г. в 12:00, Jorro каза:

Няма визи,  нищо не попълваш, направо летиш с паспорта си само виж валидността му 

Разшири  

Много благодаря 👍 а на уиз сайтът падна - сигурни много народ се е засилил да буква на тези цени 💸

• Смея се 2
Публикувано:

И аз се сдобих с билети за декември, но от преди месец, бяха по 304 двупосочно мисля. Предложете добър хотел в близост до плаж, моля.

Дани Магелани
Публикувано:
  На 10.03.2025 г. в 11:35, new one каза:

Значи, имаш почерпка от мен и ако не се притесняваш от гдпр или нешо от сорта, ми прати адрес за доставка със Спиди 🥃 букнах 27.12-01.01. 1200 лева за 2 възрастни с 2 деца, като добавих и куфар 26 кг за обшо 200 лева - да, знам, че ще ми се смеете, че не съм си играл

с флекса, но ме достраша да не изпусна промоцията. Приемам предложения за хотели 🤣 визите за оае паднаха, нали? Но може би се попълва някоя онлайн форма? А там се чекираш на летището, доколкото четох?

Разшири  

Няма визи. Чекираш се он лайн, но вземаш бордната карта на чек ин на летището. На 1.01.2026 ще дремем заедно в самолета.

• Харесвам 2
Публикувано:

За април месец също има хубави цени до Абу Даби от Варна по 140 лв на посока, незнам дали времето е удачно тогава 

Публикувано:

Wizz имат да ми връщат пари (по-точно повече точки отколкото пари) за отменен от тях полет. Пуснал съм заявка още преди две седмици и до момента нищо. Някаква идея защо се бавят?

Публикувано:
  На 11.03.2025 г. в 12:40, tougherty каза:

Wizz имат да ми връщат пари (по-точно повече точки отколкото пари) за отменен от тях полет. Пуснал съм заявка още преди две седмици и до момента нищо. Някаква идея защо се бавят?

Разшири  

Мисля, че вече връщат само ако билета е платен 100% кеш, а ако има кеш и кредит се връща само кредит. Това ако не бъркам го промениха заедно с промяна за 120% рефънд.

Публикувано:
  На 11.03.2025 г. в 12:54, Ivko каза:

Мисля, че вече връщат само ако билета е платен 100% кеш, а ако има кеш и кредит се връща само кредит. Това ако не бъркам го промениха заедно с промяна за 120% рефънд.

Разшири  

Ама те и кредит не ми връщат. Нормално ли е да се бавят толкова време?

Публикувано:
  На 7.03.2025 г. в 18:44, iMari каза:

Виена -Тирана 06.05. ,флекс 9,90 евро.

Братислава - Скопие, 31.08, флекс 9,90 евро. 

Бари - София, 30.04., флекс 9,90 евро.

Разшири  

На 11.03.2025 г. в 11:26, VladimirK каза:

Днес намирали ли сте евтин flex (desktop, mobile web, app)? 

Разшири  

На 11.03.2025 г. в 12:52, Argentique каза:

В петък хората писаха...

Разшири  

Благодаря @iMari!

Благодаря @Argentique!

Открих тези цени:

Виена -Тирана 06.05 полет:                9.90 EUR

20kg checked: 13.80 EUR (app)   

flex:                     9.90 EUR (mobile web, app), обаче 13.00 EUR (desktop)

• Харесвам 8
Публикувано:

Здравейте, чудя се дали ако платя за  онлайн чекиране, което е 50ч. преди полета е по-сигурно да не стане някой гаф при овербукинг, при условие, че не съм платила места? Или по-добре да платя места направо? Дестинацията е София-Абу Даби и после Абу Даби - Мале на следващата вечер.

Чудя се много и приемам съвети.

Благодаря предварително! 🙂

Публикувано:

Според мен няма смисъл да плащаш за това. Овърбукинг и да има ако се чекираш последна тогава само може да има проблем. Като отворят чекин-а 24ч. преди полета се чекираш и готово.

• Харесвам 1
Публикувано:

Повечето хора, платили си автоматично чекиране се чекират ръчно, защото нямат търпение да изчакат автоматичното. В смисъл, не работи баш така.

Чекираш се рано, това е решението, че и безплатно.

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 12.03.2025 г. в 11:15, Ivko каза:

Според мен няма смисъл да плащаш за това. Овърбукинг и да има ако се чекираш последна тогава само може да има проблем. Като отворят чекин-а 24ч. преди полета се чекираш и готово.

Разшири  

Ръчното е 24ч. преди полета, автоматичното 50часа преди полета и понеже кацаме в Абу Даби в 00.55 на 17.03.(ако всичко е наред) и летим на другия ден пак в 00;55 на 18.03. - значи ако платя автоматично за 2рия полет бих могла да разпечатам още тук в събота бордните карти, нали?

Извинявам се за въпросите, ама там в Абу даби нещо ако няма достъп до интернет да не стане фал, та затова .

Публикувано:
  На 12.03.2025 г. в 11:29, natalito78 каза:

Ръчното е 24ч. преди полета, автоматичното 50часа преди полета и понеже кацаме в Абу Даби в 00.55 на 17.03.(ако всичко е наред) и летим на другия ден пак в 00;55 на 18.03. - значи ако платя автоматично за 2рия полет бих могла да разпечатам още тук в събота бордните карти, нали?

Разшири  

Теоретично да, на практика не вярвай на тия 50 часа, понякога са по-малко от 24 и хората се чекират сами.

Отделно за Абу Даби не дават бордни карти и трябва да ги вземете от гише (няма смисъл да печаташ нищо, така или иначе на гишето ги дават.

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 12.03.2025 г. в 11:13, natalito78 каза:

Здравейте, чудя се дали ако платя за  онлайн чекиране, което е 50ч. преди полета е по-сигурно да не стане някой гаф при овербукинг, при условие, че не съм платила места? Или по-добре да платя места направо? Дестинацията е София-Абу Даби и после Абу Даби - Мале на следващата вечер.

Чудя се много и приемам съвети.

Благодаря предварително! 🙂

Разшири  

Оувърбуукинг се случва веднъж на 1000 полета в годината, не си заслужава за толкова малък шанс, а и вече питат в приложението някой дали е съгласен и тогава продават повече билети.

• Харесвам 1
Публикувано:

От началото на годината имах 4 полета с овърбукинг един даже с раян над 10 пътници претоварен. 
Уви и на 4те ме качиха.

Ако искате със сигурност да пътувате възможно най-рано онлайн регистрация.

• Харесвам 10
  • Браво 1
Публикувано:

Здравейте, пак аз....

Да попитам, че се притесних, получих съобщение от Уиз за регистрация някаква, уж нищо не трябва за Абу Даби, а това какво е?

Трябва ли да правя нещо? Като чукна линка ме прехвърля на втората снимка да вкарам кога тръгвам, кога се връщам и дата на паспорт.

Нещо ново ли е?

Пак много благодаря, че ще се пукна от притеснение да не объркам нещо

image.png.0ffc34e4ab1b2f96d4fc015747b101d2.png

image.png.0fa225a722d761babb698f3dfe01afb5.png

Дани Магелани
Публикувано:

Нищо не се прави. Отиваш на чек ин и ти дават бордна карта. С Уиз пътуват всякакви хора. За някои е нужна виза за влизане. Това се контролира, според мен.

• Харесвам 4
Публикувано:

Регистрация = чек ин

Горе съм писал какво става в Абу Даби, защото предугадих, че ще има въпроси 😀

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 14.03.2025 г. в 8:48, natalito78 каза:

Здравейте, пак аз....

Да попитам, че се притесних, получих съобщение от Уиз за регистрация някаква, уж нищо не трябва за Абу Даби, а това какво е?

Трябва ли да правя нещо? Като чукна линка ме прехвърля на втората снимка да вкарам кога тръгвам, кога се връщам и дата на паспорт.

Нещо ново ли е?

Пак много благодаря, че ще се пукна от притеснение да не объркам нещо

image.png.0ffc34e4ab1b2f96d4fc015747b101d2.png

image.png.0fa225a722d761babb698f3dfe01afb5.png

Разшири  

За ОАЕ (в случая Абу Даби) има изискване паспорта да е с валидност поне 6 месеца. Та най-вероятно Wizz това проверяват, не е нещо ново.

• Харесвам 3
Публикувано:

Добро утро!

Дали ще има проблем ако вземем към безплатния багаж и възглавнички за път, но с цип и място за съхранение или да не рискувам? Досега не съм прибягвала към подобни "хитрости". Не намерих в инфото при Уиз дали може, но имам спомен, че някъде съм чела за одеало, възглавничка и книга че може.

Благодаря, че помагате !res_280372623c494c45b31d85ac15cab1e6.jpg?width=80&height=80&hash=8D0FF6060ED0E237098FFCFF162F7CCD

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Аzia
    • Георги
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.