Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
  На 20.03.2025 г. в 14:27, Ivko каза:

Не ти към иска прикчваш само бордната и никой не гледа нито те знае дали си летял или не

Разшири  

Хмм, не знам дали е така. Правят справка дали си се явявал на летището. Аз имах друг случай преди няколко години, след претърпяно ПТП, съответно и невъзможност да летя, ако може да имам рефънд поне частичен, звъннах на софийския телефон на Уизеър, казах номера на резервацията, те провериха... казаха "да, виждаме, че не сте се и явили на летището.  Изпратете сканирана епикризата  и ще получите обратно 50% от стойността на билета".  И точно така стана, до няколко дни ми върнаха половината парите, като Уиз кредити.  Но проверяват дали съм се явявал на летището.  Тоест за някакво обезщетение, имат тази опция и виждат всичко. Вече за отменен полет в последния момент, не знам дали това се налага. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Предлагам да не ровим излишно. Има директива, ясни правила и тълкувания. Частни случаи са изключения и не добавят информативна стойност на темата, както и винаги са лични решения предполагащи последствия. 

• Харесвам 2
Публикувано:

Братислава-Скопие-Братислава, двупосочен, 27.04.2025-19.06.2025, билет 9.99, флекс 9.90, приоритет 13.80 и в двете посоки. Случайно някой да е попадал на чекиран багаж 20 кг под 15 евро с клуба, разбира се? По моите обичайни направления са го вдигнали. Благодаря предварително (може и на лични, ако някой не желае да обявява публично).

• Харесвам 4
Публикувано:

Аз извън темата само да се похваля, че след година и осем месеца от подаване на иск ще получа обезщетение от Уиз 🥳💰💰

За съжаление моят случай бил попаднал при неработещ съдия.

Не знам кога ще получа кинтите де, но поне има разрешение на случая ми.

• Харесвам 17
  • Браво 4
Публикувано:
  На 9.02.2025 г. в 10:40, fxtrader каза:

Ами аз си пътувам два три пъти годишно до България обикновенно по тукашните празници и по Коледа, ама май ме отказахте. Билетите Абу Даби - Варна са евтини но с Етихад от Рияд до Абу Даби и обратно не са много евтини. Така, че не искам да си прекарвам отпуските в Абу Даби... 

Благодаря. 

Разшири  

На 9.02.2025 г. в 10:43, ДиянаВ каза:

Към средата на март ще има някаква яснота за тази линия и полетите й. На мен също ми е интересна от чисто любопитство, така че мога да те тагна за развитието й🙂

Разшири  

На 9.02.2025 г. в 10:47, fxtrader каза:

Ще съм благодарен отново, въпреки че не съм чест потребител на тоя форум. Ще хвърля едно око насам. И аз ще си сложа един google alert с такъв някакъв таг "wizzair varna-abu dhabi" дано попадна на някоя новина. 

Разшири  

@fxtrader, линията Варна - Абу Даби оцеля🙂

• Харесвам 5
Дани Магелани
Публикувано:
  На 25.03.2025 г. в 9:51, traveler каза:

От вчера ми се случва това:

image.png.ff89febccca004cba030a4f627ee1b39.png

И то веднага след като задам търсене. При вас така ли е?

Разшири  

А пък аз все съм бот за резервации. За моите полети съм ок. Да преинсталирам ли приложението?

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 25.03.2025 г. в 9:51, traveler каза:

И то веднага след като задам търсене. При вас така ли е?

Разшири  

При мен не зареждаха резултати от търсенето сутринта - пробвах в различни браузъри. Иначе на Fare Finder даваше цени.

Накрая купих билети през приложението - там всичко работеше.

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 25.03.2025 г. в 10:02, Дани Магелани каза:

А пък аз все съм бот за резервации. За моите полети съм ок. Да преинсталирам ли приложението?

Разшири  

+ триеш кукитата, нов IP адрес, всичко наведнъж

може и да смениш компютъра

ако нищо не помага - нов акаунт (да, знам...)

интересно как нещата са еднакви, хем уж не би трябвало да има връзка

приложението на Азул след многократно търсене започва да дава нелогичното "няма интернет връзка. пробвайте по-късно" и след изчакване се оправя

подобно даваше сайта на Бритиш след многократно търсене с Авиос...

или е нарочно, или вече работим по-бързо от резервационната система и не може на ни смогне

• Харесвам 3
  • Смея се 1
Публикувано:
  На 24.03.2025 г. в 11:46, ДиянаВ каза:

@fxtrader, линията Варна - Абу Даби оцеля🙂

Разшири  

А да ама си направихме проучването, нещата наистина не са много розови с тия, както казахте тук. Много оплаквания за отменени полети и прочие. Все още се чудим дали да пробваме. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Цените за началото на лятото за Краков се нормализираха

Screenshot.png.b3ed80883e1067034897594d989b894d.png

Screenshot(1).png.73b1b2a57a6eb9fb402ab6080f0d3819.png

И друго: прави ми впечатление, че като добавят полети в съществуващи вече разписания, често са на ниски цени

Screenshot(2).png.13d7ee429d9e891ab73c6a97b1ed0a2e.png

• Харесвам 17
  • Благодаря 1
Публикувано:

Опитвам се да купя билет за 19,99лв с WDC, в момента в който започвам резервацията цената става 30,99лв.

В приложението е същото, не мога да докарам цена 19,99лв 😞 , с друга дестинация пробвах -същото, винаги става  по-висока цената.

19_99.png.14fab88c92f633e817cec05d01398386.png

30_99.png.b23d32782bbee04a6888d70b66167a74.png

Публикувано:

Често се случва, цените са кеширани. Това, което ви показва при опит за резервация и реалната цена.

• Харесвам 2
Публикувано:
  На 27.03.2025 г. в 12:10, feel_the_rush каза:

Това, което ви показва при опит за резервация и реалната цена.

Разшири  

не съм доволна...ще чакам още 😞 И приоритито е скандално скъпо просто...

• Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:

мерси ти много, @Argentique :good: организирахме се с децата за един бърз юнски Краков, че се бях отказала като видях началните цени

• Харесвам 4
  • Браво 1
Публикувано:

Изглежда, че нашите приятели са поограничили още една от свободите на колегите във форума - флексологията за чекиран багаж. След проверка по доста (над 10) направления (някои - традиционни, другите - не чак толкова), се оказа, че последващото закупуване на чекиран багаж, с евтин флекс от преден полет, вече или не работи, или отстъпката е много по-малка - 1-2 евро, вместо стандартните 5. При Райън има подобно нещо, както всички знаем - последваща покупка на багаж е по-скъпа, отколкото по време на първоначалната резервация. Цената на чекирания багаж също е трайно качена, вероятно в духа на декларациите от началото на годината, че компанията ще се стреми да печели повече от допълнителни услуги, като багаж, например. Към момента, най-евтиният чекиран багаж с флексология ми излиза около 19 евро за 20 кг. Въртене на IP адреси, различни устройства, апликация / десктоп не помагат.

Публикувано:
  На 31.03.2025 г. в 12:34, BPK каза:

Към момента, най-евтиният чекиран багаж с флексология ми излиза около 19 евро за 20 кг. Въртене на IP адреси, различни устройства, апликация / десктоп не помагат.

Разшири  

Пробвай дата извън натоварения сезон, примерно тази 

Screenshot_20250331_154224_WizzAir.jpg.45e525fb6ad9035695362430dbe03e59.jpg

Screenshot_20250331_154212_WizzAir.jpg.ceb35192b40a87bb55be0c344dbdef9f.jpg

• Харесвам 5
  • Замислям се 1
Публикувано:

Здравейте, имам следния проблем - направих резервация на една колежка до Малага отиване с Ryanair, връщане с Wizzair.  Оказа се,че  по грешка съм изписал и майка й с нейната фамилия (по разбираеми причини са с различни фамилии). В моите очи това си е очевидна грешка, да, не е  само една буква, но първото име не се променя. Опитах се да го променя в сайта, където пише "If you just want to correct a typo, you can do that once for free." Но като написах коректната фамилия (Която пак е с Т т.е. поне нещо вярно има 🙂 )  ми поиска такса от 65 евро. Въпроса ми е дали ако мина през кол центъра, или някакъв клиентски чат може да се размине такса ? Другото важно е до коганай-късно може да се направи промяната, предполагам до три часа преди полет, но знам ли...  

edit.

Поговорих си с Амелия - техния чатбот и бях информиран, че до три часа преди полета може да се променя името. Обаче остана другия въпрос - до 3 символа е безплатно, над три с такса. А на мен ми трябват четири...  Как мислите ако го променя на Todorva, вместо Todorova , дали някой ще му обърне внимание още повече, че е Шенгенски полет?

Публикувано:

Аз 

На 1.04.2025 г. в 19:00, Спас. каза:

Как мислите ако го променя на Todorva, вместо Todorova , дали някой ще му обърне внимание още повече, че е Шенгенски полет?

Разшири  

Идеално е. Няма никакви проблеми. 

На едно чекиране жена ми се оказа Mr. Maria.... Ryanair казаха, че излишно се притеснявам. Но аз бях много настоятелен и (от тях да мине) го поправиха 🙂

• Харесвам 1
Публикувано:
  На 1.04.2025 г. в 19:00, Спас. каза:

Как мислите ако го променя на Todorva, вместо Todorova , дали някой ще му обърне внимание още повече, че е Шенгенски полет?

Разшири  

Както писа @Ilian359 идеално е.  Говорим за една пропусната буква. Никой няма да го забележи. Няма място за претеснение. 

• Харесвам 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   3 магеланци

• Яни
    • Брани
    • jorrro
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.