Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 20 минути , crazyhorse каза:

Флекс за едно евро от Букурещ!

Избрани дестинации...

IMG_20250401_135938.jpg

И това ли е първоаприлска шега?😛

• Смея се 1
Публикувано:

По линията Братислава-Скопие виждам доста дати с 9.90 евро за флекс, но приорити под 13.80 евро не намирам, някой с по-голям успех или това е най-ниската цена?

• Харесвам 1
Георги Матеев
Публикувано:

Забелязан от приятел тестов екран на летището в Абу Даби. Все още няма такъв полет официално, но очаквам Уиз съвсем скоро да избухнат.

Messenger_creation_F7507B3C-4CCB-48E3-B8DD-635B8D6886B1.jpeg

Още по-интересно стана като гугълнах номера на полета - излезна Уиз полет Доха-Абу Даби отпреди няколко месеца 🙂 

• Харесвам 5
  • Смея се 1
Публикувано:

В началото на годината се споменаваше за полети Абу Даби - Мумбай, но последните седмици се говори доста за Будапеща - Мумбай. Има и разни статии в унгарски сайтове, че унгарският министър на външните работи го бил обявил официално. Та може би полетите ще са от Унгария до Индия... 

• Харесвам 3
Публикувано:

Малко вероятно , това е една от онези новини в които дадена авиокомпания получава от правителство правото да е превозвач между две държави.

• Харесвам 2
Георги Матеев
Публикувано:
преди 1 час, Alexander каза:

Ще трябва са купят други самолети, че дори най-новите 321 с удължен обсег са далеч от 10 часов полет 

Малпенса-Абу Даби (за момента може би най-дългият Уиз полет) е 2950 мили / 6:30-7:00 часа полетно време. Будапеща-Мумбай е 3600 мили / 8:00-8:30 часа полетно време и определено е в обсега на новите A321XLR (производителят дава, че могат да летят до 11 часа нон-стоп на разстояние 5400 мили).

Уиз съвсем скоро ще имат няколко 321XLR. Този модел самолет определено отваря много нови възможности.

• Харесвам 12
Публикувано:

От известно време ги дебна, ама какви са тези скандални цени София-Алгеро на Уиз, амичи миеи, пет стотака за директен, ще кажеш, че има детски кът с включен кетъринг аниматор на борда... и не падат кой знае как. Не е до летищни такси и островни фасони, щото гледам полети от/до това летище на под 20-25 евро в топ сезона.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 19 минути , Coo каза:

От известно време ги дебна, ама какви са тези скандални цени София-Алгеро на Уиз, амичи миеи, пет стотака за директен, ще кажеш, че има детски кът с включен кетъринг аниматор на борда... и не падат кой знае как. Не е до летищни такси и островни фасони, щото гледам полети от/до това летище на под 20-25 евро в топ сезона.

Силно ценово надценена дестинация, освен ако не разчитат основно на туристическите агенции. Ако не свалят цените около 100 евро двупосочно, новата линия ще е първата паднала. 

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 23 минути , Doctor Who каза:

Силно ценово надценена дестинация, освен ако не разчитат основно на туристическите агенции. Ако не свалят цените около 100 евро двупосочно, новата линия ще е първата паднала. 

Напълно! Сега гледам, че European Air Charter с Олбия въртят по програми агенциите, Уиз не знам на какво разчитат, че се държат така алчно с нас клетите пътуващи... 🤑

• Харесвам 1
Публикувано:

Личен опит с Иберия - пред 1 седмица пускат Ресифи - Мадрид. Виждам го същия ден, ама си викам да свърша всичко, и през нощта на спокойствие ще ги взема. Ми бяха свършили за моята дата и взех друга, която е под въпрос дали ще успеем. За няколко часа.

• Харесвам 1
Публикувано:

Не бих се изненадал , ако правят и презентации пред травъл агенции преди откриване на подобни чисто ваканционни дестинации.Със сигурност кучетата от агенциите са няколко стъпки пред нас за Wizz.

• Харесвам 4
Публикувано:

Когато пуснаха Сардиния имаше билети по 160 лв отиване и връщане за всякакви дати през септември и октомври. И аз така викам - ще купя довечера като се прибера. Прибрах се и всичко вече е 400-500 лв. 

Още един урок - видиш ли добра цена, купуваш и после мислиш 😀

• Харесвам 10
Публикувано:
преди 52 минути , Loverboy каза:

Когато пуснаха Сардиния имаше билети по 160 лв отиване и връщане за всякакви дати през септември и октомври. И аз така викам - ще купя довечера като се прибера. Прибрах се и всичко вече е 400-500 лв. 

Още един урок - видиш ли добра цена, купуваш и после мислиш 😀

От Букурещ Алгеро е сезонна дестинация от години и освен по ковида си държи висока цена, като при това стартира от април. Аз си мислех, че е основно заради работещите там румънци, а туристите са бонус, но може и да съм в грешка. Същото е и с Палма де Майорка, която вършеете за уикенди с другите🙂. Да си взема билети за места като Крит и Тенерифе може да се получи само поне година по-рано, като пуснат новото разписание.

• Харесвам 4
Публикувано:
On 4/3/2025 at 1:34 PM, Христиан said:

По линията Братислава-Скопие виждам доста дати с 9.90 евро за флекс, но приорити под 13.80 евро не намирам, някой с по-голям успех или това е най-ниската цена?

Здравейте, може ли с флекс след това да се смени мястото на излитане от Братислава на София?

Публикувано:

Някой може ли да ми припомни, ако има Уиз флекс и купен приорити/ръчен багаж, те също се прехвърлят при смяна на полета. Какво става ако имам купен чекиран багаж, за него също ли работи?

Питам, т.к. намерих определени случаи, в които чекирания багаж е по-евтин от приорити. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.