Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Имам проблем и реших да питам първо тук, преди да се набутам с обаждане до Уиз. 

От вчера се опитвам да букна билети LCA-SOF за Октомври и не се получава. Правих цялата резервация поне 20 пъти и всеки път, бутонът за плащане не ми се активира. Попълнил съм всичко, съгласил съм се с условията и проклетият бутон си седи сив, безмълвен и неактивен! 

Опитах през мобилното приложение и ме пусна, но пък там не прие плащането. 

Най-странното е, че при първия опит трябваше да си подновя членството и го добавих към резервацията. Днес членството ми е активно, а плащане така и не е имало... :unsure:

Някакви идеи?

• Харесвам 1
Публикувано: (редактирано)
преди 23 минути , S.Petrov каза:

Имам проблем и реших да питам първо тук, преди да се набутам с обаждане до Уиз. 

От вчера се опитвам да букна билети LCA-SOF за Октомври и не се получава. Правих цялата резервация поне 20 пъти и всеки път, бутонът за плащане не ми се активира. Попълнил съм всичко, съгласил съм се с условията и проклетият бутон си седи сив, безмълвен и неактивен! 

Опитах през мобилното приложение и ме пусна, но пък там не прие плащането. 

Най-странното е, че при първия опит трябваше да си подновя членството и го добавих към резервацията. Днес членството ми е активно, а плащане така и не е имало... :unsure:

Някакви идеи?

Честито за безплатното членство :biggrin:

Сайтът на уиз се бъгва постоянно, опитай пак по-късно днес, ще те пусне в някакъв момент да я финализираш.

Редактирано от 45#2
Публикувано:

А аз си направих плащането, дойде потвърждение и след още 5 минути ме поканиха писмено да си довърша резервацията :lol:

• Харесвам 2
Публикувано:

На мен ми се е случвало при две резервации. Пробвай да смениш няколко пъти плащането от картово на банково и обратно и може и да стане. При мен се получи.

• Харесвам 2
Публикувано:

Реши се проблемът. Оказа се, че не ми дава да платя, защото на данни за фактуриране съм отметнал Компания (каквото ми трябваше), а не Лично.

Резултатът е, че фактура няма да взема, но съм 90 Евро напред :):) (60 за членството и 3х10 за билетите).

Благодаря за съветите!

• Харесвам 8
Публикувано:
5 minutes ago, Romana said:

В разписанието за март 2018 виждам полети София - Ница в понеделник и петък. Има и цени :lol:

Полетите бяха обявени отдавна, не виждам нищо ново :)

Публикувано:
On 20.07.2017 г. at 9:01 PM, Таньо said:

Конкретен въпрос - пътуват майка и дете на 5 и половина години от София до Варна. Освен лична карта на майката, акт за раждане на детето и двата разпечатани билета друго необходимо ли е.

П.П. Има копия от акта за раждане.

Изисква се и пълномощно от бащата, че е съгласен детето да бъде изведено от страната.

преди 8 минути , eloena каза:

Изисква се и пълномощно от бащата, че е съгласен детето да бъде изведено от страната.

Пълномощното и за вътрешен полет ли е необходимо?

Редактирано от Георги
7 hours ago, mamaivy said:

Пълномощното и за вътрешен полет ли е необходимо?

Оо, не. Извинявам се, проспала съм, че полетът е до Варна!

Редактирано от eloena
  • Харесвам 1
Публикувано:
17 minutes ago, obsession said:

А как стои въпросът с купуване на билет и пътуване със самолет самостоятелно, без родители, на дете на 12 години? 

Ами ето така стои:

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za-rezervatsiya/detsa-i-bebeta#/

Демек, за съжаление не се получава да пътува без родител при тази авиокомпания точно.

Публикувано:
преди 26 минути , obsession каза:

:( Явно съм в заблуда, че могат да пътуват, придружени от стюардеса или нещо подобно....Благодаря за инфото!

Може срещу заплащане, но при стандартните АК.

• Харесвам 2
Публикувано:

Имам чекиран 23кг багаж,но не знам дали ще ми стигне и реших да вида колко струва да си го наградя до 32 и ми дава тази цена възможно ли е?

IMG_7135.PNG

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 1 минута , bibi каза:

Ivko, това не е ли само разликата за надграждането ? Ако е това, възможно е да е тази цена. Купувай ! :)

Да купух и ми взе 12 лв общо хахх а сега пак проверих и ми иска 71 лв не знам какво става аз днес летя иначе :lol:

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 12 минути , Ivko каза:

Да купух и ми взе 12 лв общо хахх а сега пак проверих и ми иска 71 лв не знам какво става аз днес летя иначе :lol:

6 е за надграждане, 71 е за допълнителен куфар, чети внимателно какво пише.

Публикувано:

Някой може ли да ми помогне с мейл, на който да им пиша оплакване по повод непреведен кеш бек от букинг от м.юни. Писала съм им и преди, но не намирам мейла. Предварително благодаря !

Публикувано:

При неползване на билет /двупосочен/ имам ли шанс да получа някаква сума? Питам ей така, риторично и за всеки случай. Благодаря!

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.