Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 17 часа, iMari каза:

Сега въпросът е какви вълнуващи изненади, свързани с висококачествените им услуги и поддържането на изключителните им стандарти са ни подготвили с актуализиране на условията на Уиз картата. Пак така от днес за днес.

Просто нямам търпение да разбера!

Не получи мейл , вдигат минималната цена от която се ползва намалението на от 19.99 на 29.99 Евро

Updated Ticket Discount Policy

Starting from 29 April 2025, the €10 ticket discount will now be applicable from €29.99 ticket prices instead of the previous €19.99. This adjustment allows us to continue providing high-quality services and maintain the exceptional standards you expect from us.

New Benefits and Offers

In addition to the updated discount policy, we are thrilled to introduce several new benefits designed to make your journey even more enjoyable:

• Exclusive Ticket Promotions: Access special ticket deals available only to members.
  • Personalized Offers: Receive tailored promotions based on special occasions (such as your birthday).
  • Enhanced Benefits from Our Partners: Enjoy exclusive offers and discounts from our trusted partners.
  • Priority Customer Care: Connect directly with a live agent to discuss or modify your bookings.
Публикувано:
Преди 1 час, Климент каза:

Не получи мейл

Преди 1 час, antony2001 каза:

Картата остава същата

Това, което цитирате е мейла, който вероятно всеки потребител с Уиз акаунт е получил, без значение дали има или няма членство или пък ползва ДСК Уиз карта. В него не се коментират условията по картата - такса, начисляване,отчитане и използване на точки. Все неща, които ни интересуват. 🙂

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 19 минути , Ilian359 каза:

Те да дават повече билети под 30 евро. Ще преживея, че са без отстъпка.

Често коментираме, че билетите им играят и си трябва следене. Скорошен пример - взех билет с флекс месец и половина преди полета за 30 евро(цена без флекс), като реших, че съм на страшна далавера, защото се пада около празници. Билетите за същия полет се покачваха, минаха 60 евро, докато 10 дни преди полета паднаха на 10 евро. Естествено, че се възползвах, да живее флекса. Билетите на Раян за същата дата играеха в още по-големи граници и пак в този период паднаха на 20 евро.

• Харесвам 5
Публикувано:
Преди 1 час, Климент каза:

вдигат минималната цена от която се ползва намалението на от 19.99 на 29.99 Евро

Това Ивко го публикува на предишната страница още вчера. Ще се преживее някак. Дано не пипат трупането на точките.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 10 минути , iMari каза:

Често коментираме, че билетите им играят и си трябва следене. Скорошен пример - взех билет с флекс месец и половина преди полета за 30 евро(цена без флекс), като реших, че съм на страшна далавера, защото се пада около празници. Билетите за същия полет се покачваха, минаха 60 евро, докато 10 дни преди полета паднаха на 10 евро. Естествено, че се възползвах, да живее флекса. Билетите на Раян за същата дата играеха в още по-големи граници и пак в този период паднаха на 20 евро.

В случая не губиш ли 20 евро, доколкото знам разликата не се връща ?

Публикувано:
преди 14 минути , nino каза:

В случая не губиш ли 20 евро, доколкото знам разликата не се връща ?

Не, просто местя по-скъпия билета за друга дестинация. И си купувам нов билет на ниската цена. Не виждам смисъл да се рифъндват билети с флекс, освен ако не са за някаква значителна сума.

• Харесвам 9
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 27 минути , iMari каза:

Това, което цитирате е мейла, който вероятно всеки потребител с Уиз акаунт е получил, без значение дали има или няма членство или пък ползва ДСК Уиз карта. В него не се коментират условита по картата - такса, начисляване,отчитане и използване на точки. Все неща, които ни интересуват. 🙂

По ред: 

1. За картата - условията за ползване остават същите. Няма промяна в таксата, начисляването, отчитането на точките. Единствената промяна е смяната на оператора - Мастъра пада, идва Виза. Подмяната с новия бранд ще става поетапно и трябва да приключи до края на 2026 г. И решението е за всички банки от ОТР - групата. (Подобно решение взе и Уникредит на централно ниво. Те занапред ще работят само с Мастър и няма да издават Виза!) Информацията ми е от представянето на картите с новата визия от Банка ДСК. 

2. За новостите във уиз дискаунт клуба - преди час рекламната агенция на уиз изпрати съобщение, просто цитирах частта с промените. 

Публикувано:

Кажете някакъв примерен полет за 9.99 евро за след лятото, независимо от дестинацията (да си преместя един флекс, плс).

Публикувано:
преди 11 минути , Hakkâri Spor каза:

Кажете някакъв примерен полет за 9.99 евро за след лятото, независимо от дестинацията (да си преместя един флекс, плс).

Не намирам нищо под 14.99.

• Харесвам 3
Публикувано:

Значи по принуда ще се наложи да си извадя DSK Wizz кредитна карта, единствено заради клуба.60€ е доста по-смислено да отидат за Opodo Prime.

Публикувано:

бих  предложил да побързате с ДСК картата, че не се знае докога ще е на същата цена

• Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

бих  предложил да побързате с ДСК картата, че не се знае докога ще е на същата цена

Лошото е, че ако вдигнат годишната такса, това касае и заварените случаи. 

преди 3 часа, iMari каза:

Ако падне цената в едната посока, обикновено другата се вдига. Голям непукист трябва да си, за да стоиш в разкрачено положение - с един закупен билет в изчакване да падне цената на втория. Да, може и с флекс да се играе, но ако нямаш приорити или багаж, се обезмисли купуването му с тези цени. Общо взето все Уиз са отгоре😛 Нормално е да се противим на последната им “оферта”, но като сравним сегашните цени на нощувки, сухоземен транспорт, заведения за хранене и т.н., не е толкова изненадващо. Освен това забелязвам, че в темата за уикенд забежките отдавна няма предложения с 2х10€ билети и цена около 100-120 лв. двупосочно идва приемлива, включително за мен. А и с точките, които трупаме, цената на билета изглежда различно🙂. Ето, преди малко изхарчих 40лв. за здравословна и диетична вечеря и хич не ми стана приятно на касата, но от друга страна натрупах 0.80 лв. за бъдещите си приятни преживявания с розовите😄

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 минути , ДиянаВ каза:

Лошото е, че ако вдигнат годишната такса, това касае и заварените случаи. 

Който изпревари вдигането си е осигурил 1 година на старата цена. 

Който е стар клиент, вече се е хванал на въдицата. Тук ме зарибяват с условия по кредитна карта, ама трябва да нямам карта от същата банка поне година назад...

Публикувано:
преди 1 час, ДиянаВ каза:

Ето, преди малко изхарчих 40лв. за здравословна и диетична вечеря и хич не ми стана приятно на касата, но от друга страна натрупах 0.80 лв. за бъдещите си приятни преживявания с розовите😄

Да ги беше дала вчера (ден вторник :wink:) за (не)здравословна вечеря в някоя кръчма, щеше да натрупаш 4лв. за бъдещите си приятни преживявания и с розовите и с жълто-сините и въобще с когото си пожелаеш. :grin:

• Харесвам 5
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 25 минути , Фил каза:

Да ги беше дала вчера (ден вторник :wink:) за (не)здравословна вечеря в някоя кръчма, щеше да натрупаш 4лв. за бъдещите си приятни преживявания и с розовите и с жълто-сините и въобще с когото си пожелаеш. :grin:

Вчера бяхме на Хепи по повод рожден ден на милата свекърва. Открехнах я на промоцията и й въведох картата в прайслес😆

П.п. Лошото е, че всеки ден трябва да се яде😉

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 2 часа, neuromancer каза:

Който изпревари вдигането си е осигурил 1 година на старата цена. 

Който е стар клиент, вече се е хванал на въдицата. Тук ме зарибяват с условия по кредитна карта, ама трябва да нямам карта от същата банка поне година назад...

ДСК взимат таксата за обслужване на КК в края на годината. Ако има увеличение на таксата междувременно, не ти взимат пропорционално старата за дните преди увеличението и пропорционално новата такса за дните след увеличението. Директно взимат новата такса. Или поне така беше преди няколко години като вдигнаха таксата от 45 на 49.80.

• Харесвам 1
Публикувано:

Назад се писа, че връщат пари/кредити след 3 дни, дори когато билета е вече променен или анулиран от тяхна страна. Преди това беше, ако се откаже от нас с флекс.

Вече трето ден няма кредит, няма мейл, чакам…

Всеки ден все по-тегаво е всичко с тях.

Публикувано:
преди 47 минути , Alexander каза:

Вече трето ден няма кредит, няма мейл, чакам…

И аз чакам вече 4-ти ден. Утре ще ги тормозя в чата.

Публикувано:

Въпрос - някой пробва ли да си прекрати уиз дискаунт клуба? И как? Изобщо нишо не намирам на сайта им, а искам да го прекратя за спорта, само щото ме дразнят

Публикувано:
30 minutes ago, new one said:

Въпрос - някой пробва ли да си прекрати уиз дискаунт клуба? И как? Изобщо нишо не намирам на сайта им, а искам да го прекратя за спорта, само щото ме дразнят

"Заявките за възстановяване ще се обработват чрез Контактните центрове на Wizz Air – по телефон или чат." 

Публикувано:

Чета, че Wizziar са пуснали нови дестинации, по това което чета е, че българите ще могат да ходят до Малдивите, Шри Ланка, Казакстан и Оман. През Абу Даби. Статията беше от 2-ри. Някой нещо знае ли? 

Публикувано:

Здравейте! Някой срещал ли е флекс под 13 евро? Опитвам се да купя билети с флекс и багаж, но не намерих от 10 евро.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.