Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
18 minutes ago, ne_de_mo said:

Здравейте! Някой срещал ли е флекс под 13 евро? Опитвам се да купя билети с флекс и багаж, но не намерих от 10 евро.

Вечната класика , Скопие - Братислава.

Тази линия заради това съществува.

• Харесвам 1
  • Смея се 10
Публикувано:
преди 8 минути , stanimir каза:

Вечната класика , Скопие - Братислава.

Тази линия заради това съществува.

Проверих доста дати по тази линия и бяха все по 15 евро, а Бари-Тирана 13 Евро. Сега намерих Комизо-Тирана 12 Евро.

• Смея се 1
Публикувано:
преди 15 минути , Tani каза:

Италинските линии до Тирана, днес  гледах 9,90  Салерно -Тирана, билетът беше 13,50

Благодаря!

Публикувано:
преди 1 час, stanimir каза:

"Заявките за възстановяване ще се обработват чрез Контактните центрове на Wizz Air – по телефон или чат." 

С чат не става, казва ми само да направя резервация, а не ми се занимава да им звъня. На сайта пък няма нищо - пейразка история 

Публикувано:

Малдиви - спряха полетите през април, до Шри Ланка засега няма полети, до Казахстан и Оман има.

• Харесвам 6
Публикувано:
преди 22 часа, yordanov каза:

И аз чакам вече 4-ти ден. Утре ще ги тормозя в чата.

Писах им тая сутрин. Имало забавяне поради “технически причини”. Ръчно ми заредиха кредитите, които чаках.

Публикувано:
В момента, ZORI каза:

Чета, че Wizziar са пуснали нови дестинации, по това което чета е, че българите ще могат да ходят до Малдивите, Шри Ланка, Казакстан и Оман. През Абу Даби. Статията беше от 2-ри. Някой нещо знае ли? 

Ти се върза на статията на travelnews, там винаги откриват топлата вода с огромно закъснение.  Явно някой от тях си е ровил из сайта на уизеър и е чак сега е видял какви екзотични дестинации има от Абу Даби (а те са отпреди пандемията) и е направил връзката "София-Абу Даби" в главата си, в резултат... изпляскал е заглавие, което да грабне хората. И така...  

До Шри Ланка имаше доста за кратко преди повече от година. Иначе пуснаха и до Киргизстан, Узбекистан. Египет са ясни.

Публикувано:

Освен това, лятото от 14-ти Юни до началото на Септември няма полети София-Абу Даби (но пък има Варна - Абу Даби)...та не знам от кога ще летят за Малдивите, които пък ги спряха от Абу Даби на 10-ти април 🙂 

Публикувано:
12 hours ago, Hakkâri Spor said:

Ти се върза на статията на travelnews, там винаги откриват топлата вода с огромно закъснение.  Явно някой от тях си е ровил из сайта на уизеър и е чак сега е видял какви екзотични дестинации има от Абу Даби (а те са отпреди пандемията) и е направил връзката "София-Абу Даби" в главата си, в резултат... изпляскал е заглавие, което да грабне хората. И така...  

До Шри Ланка имаше доста за кратко преди повече от година. Иначе пуснаха и до Киргизстан, Узбекистан. Египет са ясни.

Имаше ли изобщо полети до Шри Ланка ? 

Тия списвачи по измислени сайтове дали изобщо имат образование по журналистика ... съмнявам се.При положение че Wizz не продават свързващи полети цялата статия е колкото да си запълнят страничката с нещо.Също толкова вярно ще е да напишат , че ще летим от София и Варна до Катманду или Манила.

Публикувано:

Имаше разписание Абу Даби - Шри Ланка поне половин година по време на пандемията, продаваха билети. Дали тръгна линията изобщо, не знам. Но махнаха Шри Ланка от сайта.

Иначе свързващи полети имаше доскоро, но не и от България. Бяха Азия-Азия или Египет-Азия през Абу Даби. (Примерно Оман-ОАЕ-Киргизстан, или Египет-ОАЕ-Казахстан, или Бахрейн-ОАЕ-Узбекистан, или Азербайджан-ОАЕ-Йордания...). В търсачката пишеше +1 на дестинацията, а времето за трансфери беше 7 часа+.  Очевидно не е било нещо рентабилно, щом и тази опция махнаха. 

Виждам, че са добавили полети до Ливан, но са махнали Бахрейн, Малдиви и Шри Ланка.

Иначе от травелнюз не знам дали имат журналистическо образование, ами и елементарни правила не спазват при една публикация... например заглавието и първото изречение от статията се повтаря едно към едно. Същото го слагат и в публикацията във ФБ и реално четеш едно изречение 3 пъти.

• Харесвам 2
Публикувано:
На 4.05.2025 г. в 19:33, new one каза:

Въпрос - някой пробва ли да си прекрати уиз дискаунт клуба? И как? Изобщо нишо не намирам на сайта им, а искам да го прекратя за спорта, само щото ме дразнят

Да, прекратих го, защото ме дразнят. Половин час рових из сайта. Линкът, който ми пратиха в имейла с променените условия не води доникъде. Инструкциите, които получих на неимпулсния телефон, даваха грешка 404. Накрая писах общо оплакване на тема нещо за личните данни, защото ми дава да избирам само от предварително фиксирани опции за графа "относно". Отговориха ми почти веднага и вече ми върнаха парите.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 57 минути , achieva каза:

Да, прекратих го, защото ме дразнят. Половин час рових из сайта. Линкът, който ми пратиха в имейла с променените условия не води доникъде. Инструкциите, които получих на неимпулсния телефон, даваха грешка 404. Накрая писах общо оплакване на тема нещо за личните данни, защото ми дава да избирам само от предварително фиксирани опции за графа "относно". Отговориха ми почти веднага и вече ми върнаха парите.

Може ли мейл или линк на който да пиша. Мерси

Публикувано:
преди 16 минути , new one каза:

Аз писах чрез сайта им все едно завеждам иск. Сега съм на телефона и няма как да проверя. Отговориха ми от този адрес. Ако искаш, пиши директно. customerrelations12@customerservices.wizzair.com

• Харесвам 1
Публикувано:

6-ти ден чакам кредит от анулиран билет.

Сега се пробвах за втори път да чатя, ама неуспешно. Имаше 19 човка на опашката в 22:40. В 23:00 станаха 11 и така замръзнаха. Чакай до 23:20 и не се промени нищо. Вече 1-2 часа загубих от живота си за една скапан билет в безсмислено чатене и пак няма файда.

Публикувано:
преди 9 минути , Alexander каза:

6-ти ден чакам кредит от анулиран билет.

Преди няколко дни бях в същата ситуация, звъннах на безплатния телефон и оправиха нещата за няколко минути.

Публикувано:
преди 10 часа, new one каза:

Request on data portability - завела съм иска под това заглавие. Няма нищо общо, но е единственото, което не ми поиска номер на резервация.

• Харесвам 1
Публикувано:

Местят римските полети от Чампино на Фиумичино за септември (не съм проверявал за другите месеци от лятното разписание), сега получих мейл за моя полет. Изтръпнах, понеже мислех, че са променили часовете, но в случая...е летището.

• Харесвам 5
Публикувано:
преди 1 час, Hakkâri Spor каза:

Местят римските полети от Чампино на Фиумичино за септември (не съм проверявал за другите месеци от лятното разписание), сега получих мейл за моя полет. Изтръпнах, понеже мислех, че са променили часовете, но в случая...е летището.

От юли вече летят до Фиумичино. Моите полети през ноември са с променени часове от сутрешни на вечерни, което хич не ме устройва.

Публикувано:

Смених два полета през кол центъра, които имаха промени и съответно изчезнаха трите възможности, но само за единия имах два имейла съответно две промени, а за другия само един и ми казаха за него поради не действие от моя страна са изчезнали трите опции, но пак го промениха. През чата за този втория полет ми казаха,че не виждат промяна и не могат да го сменят безплатно...нещо съпорта им само тъпири май.

Публикувано:
преди 20 часа, Marisha каза:

От юли вече летят до Фиумичино. Моите полети през ноември са с променени часове от сутрешни на вечерни, което хич не ме устройва.

Интересно защо туко ги местят.

Предполгам, че слотовете на Фиумичино са доста по-скъпи от тези на Чампино. 

Това местене не е за първи път. Единсвено което се сещам, че на Чампино има ограничение в часовете в които работи и бях свидетел как полет на Раян за Дъблин, който закъсняваше бе пренасочен за Фиомичино, а тези които трябваше да пътуват от Чампино за Дъблин им направиха бординг в .... автобуси, бе голям купон.

• Смея се 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.