Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 13 минути , bibi каза:

Някой може ли да ми помогне с мейл, на който да им пиша оплакване по повод непреведен кеш бек от букинг от м.юни. Писала съм им и преди, но не намирам мейла. Предварително благодаря !

callcentre.hu@wizzair.com

преди 2 минути , Цвете каза:

При неползване на билет /двупосочен/ имам ли шанс да получа някаква сума? Питам ей така, риторично и за всеки случай. Благодаря!

По всяка вероятност - не.

Освен, ако билета не е скъп.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 1 минута , Цвете каза:

При неползване на билет /двупосочен/ имам ли шанс да получа някаква сума? Питам ей така, риторично и за всеки случай. Благодаря!

Има такса за отмяна на полет,която е 91лв на посока и ти връщат пари мисля,което е безумно според мен.По-добрия вариант мисля е да го дадеш на някой да го ползва срещу 80 лв такса за смяна на име и ако е твърде скъп билета тогава да ти даде някакви пари при желание

• Харесвам 3
Публикувано:
В момента, Ivko каза:

Има такса за отмяна на полет,която е 91лв на посока и ти връщат пари мисля,което е безумно според мен.По-добрия вариант мисля е да го дадеш на някой да го ползва срещу 80 лв такса за смяна на име и ако е твърде скъп билета тогава да ти даде някакви пари при желание

Има смисъл само да го презавериш за други дати, но не във всички случаи е изгодно. 

Иначе си гори. Случва ми се понякога и на мен, но при ниските цени не е голяма драма.

Публикувано:
1 hour ago, bibi said:

Някой може ли да ми помогне с мейл, на който да им пиша оплакване по повод непреведен кеш бек от букинг от м.юни. Писала съм им и преди, но не намирам мейла. Предварително благодаря !

Спокойно, Букинг нещо са омазали и ги бавят. На мен миналата седмица ми се появи комисионната за една нощувка през май.

Публикувано:

Само за протокола да кажа, че писмото ми се върна поради несъществуващ акаунт. Сега ще пирбвам вместо callcetre, да сложа callcenter .^_^

Публикувано:

Имам дилема,
Кацам на Франкфурт на Майн в 13:25, от Панама. Единственият вариант е Уиз, който излита 14:40 пак оттам. Та възможно ли е да го хвана? Ако си купя Флекс, там имам възможност да отложа пътуването или да ми върнат парите. Ама това трябва да стане до 3 часа преди полета. Което си е гадно, защото ще съм в друг полет и няма да мога да реагирам ако закъснявам. 
Някой попадал ли е в такава ситуация и кое е правилното решение? 
Изобщо възможно ли прекачване в рамките на час? При това ако няма закъснение. Или направо да си търся следващ ден?

Публикувано:

Не съм напълно наясно, но като кацнеш във Франкфурт няма да попаднеш просто в транзитната зона, а ще си минеш паспортен контрол и от там в зала пристигащи? Ако е такъв филма, аз не бих рискувал. На Луфти и на БГ Еър са им твърде скъпи билетите в последниия момент, че не са вариант за теб?

Публикувано: (редактирано)
преди 16 минути , bay_kolio каза:

Имам дилема,
Кацам на Франкфурт на Майн в 13:25, от Панама. Единственият вариант е Уиз, който излита 14:40 пак оттам. Та възможно ли е да го хвана? Ако си купя Флекс, там имам възможност да отложа пътуването или да ми върнат парите. Ама това трябва да стане до 3 часа преди полета. Което си е гадно, защото ще съм в друг полет и няма да мога да реагирам ако закъснявам. 
Някой попадал ли е в такава ситуация и кое е правилното решение? 
Изобщо възможно ли прекачване в рамките на час? При това ако няма закъснение. Или направо да си търся следващ ден?

Родителите ми имах час и 40 минути на Франкфурт при въпросния полет до Ню Йорк. За пръв път летяха, а Франкфурт е голямо летище, но стигнаха на гейта навреме. Вие сте опитни пътешественици, но ако първият полет закъснее, нищо няма да ви помогне. Всичко зависи от него, иначе щом 1 час и 40 минути бяха достатъчно за 2- ма души, които не са летели, значи е постижимо. 

преди 2 минути , tch каза:

Не съм напълно наясно, но като кацнеш във Франкфурт няма да попаднеш просто в транзитната зона, а ще си минеш паспортен контрол и от там в зала пристигащи? Ако е такъв филма, аз не бих рискувал. На Луфти и на БГ Еър са им твърде скъпи билетите в последниия момент, че не са вариант за теб?

Винаги се минава паспортен контрол. Дори и на полета от София трябваше да минат паспортна и проверка за сигурност. 

Редактирано от chandni
  • Харесвам 1
Публикувано:

Може да е било лош късмет при мен, породен от факта, че кацнах около 21:30 вечерта във Франкфурт, но имах около 15 минути извозване с автобус до терминала. Тук самолета е голям и сиг. ще се обслужи с ръкав де. Обаче на паспортния контрол пак зверски опашки, нямаше никой, който да обслужва "автоматичното" преминаване с паспорт и там заминаха поне 15 минути, а след мен имаше още доста хора. 

Драсни все пак дали всичко е минало благополучно и успех :)

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , tch каза:

Драсни все пак дали всичко е минало благополучно и успех :)

Благодаря на всички, ще докладвам, но е през октомври. Питах във връзка с това дали да плащам билетите до София на Уиз, ама то си е Божа работа. И съм наясно, че няма верен отговор. Може би ако от Луфти ни дадат да качим куфарчетата при нас ще е малко по-бързо. 

Публикувано:
преди 54 минути , bay_kolio каза:

E това потупване по рамото ми трябваше. Те и билетите на уиз са сума, която може да се прежали.

Ако позволиш и едно леко раздрусване?

Не си прави експерименти с това летище. Много пъти съм писал! Имам доста богат опит със свързващи полети на същото летище. Разстоянията са огромни, обикновено се ползва и монорелсов влак за придвижване, а това отнема допълнително време. Хубаво е, че със сигурност кацате на ръкав (щом пристигате от Панама) и ще спестите разходката с автобуси, която е присъща за шенгенските полеи. Задължително обаче минаваш секюрити чек (и то изключително щателен!), както и паспортен контрол (дори и ако идваш от Шенген). Никога не съм изпускал връзка, но винаги съм би нащрек когато трябва да прекачвам на FRA. На всичкото отгоре, гейтовете за София (и този на България Ер, и този на Луфти - нямам идея къде се намира гейта на Уиз без й) са в края на терминала и се върти сериозен километраж по коридотирте. Още веднъж обмисли добре рисковете...

• Харесвам 7
Публикувано:

Мисля, ама какво да измисля или го хващам или пропускам. Сигурният вариант е на следващия ден. От сега ли да се предам с една нощувка?

Публикувано:
преди 4 минути , bay_kolio каза:

Мисля, ама какво да измисля или го хващам или пропускам. Сигурният вариант е на следващия ден. От сега ли да се предам с една нощувка?

По мое мнение 90% ще изпуснеш връзката.

Вземи си някое евтино транзитно хотелче от ММТ и не го мисли повече.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 11 минути , Георги Матеев каза:

По мое мнение 90% ще изпуснеш връзката.

Вземи си някое евтино транзитно хотелче от ММТ и не го мисли повече.

И аз така мисля. Няколко пъти съм изпускал връзки на това летище (на един билет). Полетът от Панама каца на първи терминал, а този на Wizz е на втори и е обикновено на последните гейтове при чартърите. 

• Харесвам 3
Публикувано:

Имам въпрос:

Имам билети за определена дестинация през октомври. Вероятно е пътуването да не се осъществи. Възможно ли е някой друг да ги използва? Сега има имена, но те мисля, че можеха да се променят до преди чек-ин-а, или бъркам?

Публикувано:
преди 17 минути , Тони каза:

Срещу такса. Последно беше 80 лева в посока. 

Това не е ли след като се чекираш?

Публикувано:

За 2022-ра година зимното разписание предвиждам Уиз ер да пусне полети до Саудистска Арабия с А321 NEO, ако се изпълнят плановете на принц Мохамед бин Салман  цък ;)

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Topfly каза:

За 2022-ра година зимното разписание предвиждам Уиз ер да пусне полети до Саудистска Арабия с А321 NEO, ако се изпълнят плановете на принц Мохамед бин Салман  цък ;)

Много ми е чудно как ще развиват морски туризъм при такива ограничения спрямо вида и въобще правата на жените и то съвсем не само върху местните.Преди седмица на златни пясъци вниманието на плажа беше привлечено от къпеща се в морето влюбена двойка.Момчето си беше по бански шорти.Девойката обаче беше с традиционна абая,че и даже с покрита глава.Обаче изглеждаха толкова щастливи.

Скоро ми попадна статия в Нешанъл Джиографик точно за жените в СА.Старото поколение разказваше,че като млади е било нормално жените да ходят и с по-къси и цветни туники,не е било задължително покриването на лицата.Но след възникването на крайно религиозни сепаратистки групи,които са застрашавали устоите на властта,налагането на подобни стриктни мерки се е смятало за необходимо.

Явно сега икономическия фактор ще надделее.Все пак новината е доста интересна от много аспекти,най-вече от социален,може би.

Извинявам се,че пак се отклоних.:)

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 3 часа, Мари Николова каза:

Много ми е чудно как ще развиват морски туризъм при такива ограничения спрямо вида и въобще правата на жените и то съвсем не само върху местните.

Виж темата за Саудистска Арабия. Имат идея да строят курорт и да разрешат плажуването по бикини в туристическите зони. Ще дават и визи за туристи цък

Нека не размиваме темата, че ще ми се скарат модераторите ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте, 

Имам купени билети за SOF-FCO за 7-14 август за два пътника. Оказа се, че единият пътник няма да пътува въобще, а само вторият, който ще ползва само обратния полет FCO-SOF. Чекирах само единия пътник за връщането и нали няма да има проблем, че отиващият полет не е чекиран въобще, тъй като вторият пътник (аз) долетях с два дни по-рано с друга резервация? Така че реално ще ползвам само 14 август FCO-SOF от тази резервация. 

Искам да добавя priority, обаче директно ми го начислява в двете посоки - 20 лева. Това значи ли, че ще трябва да мине 7 август и да се изпълни полетът SOF-FCO, за да мога да си избера priority само за обратния полет и то само за един пътник? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• oli_mali
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.