Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , Stryper каза:

При мен са променени до Бирмингам през ноември и Милано през декември.

Тъпото е, че вече взех билети за влак, които няма как да използвам и са non refundable

Съжалявам. Много често променят зимното разписание и винаги трябва да се има едно на ум за всички съпътстващи покупки.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 7 минути , Цвете каза:

Можеш и дестинацията да смениш, ако искаш. 

изобщо не съм и предполагала даже за такива възможности, ми то така да букваме сега нещо неособено привлекателно и евтино от лятното разписание 2018-та, и после да сменяме за Лисабон :biggrin:

• Харесвам 5
Публикувано:

Може да се смени полетът с до 14 дни преди датата и 30 дни след нея, мисля, че беше.

Все пак има ограничения. Например, аз наскоро не успях да си сменя полета до Варна с няколко дни преди и след. Смениха часа, дадоха ми възможност за смяна, но все ми изписваше, че няма места на алтернативните дати, които си избрах. Места имаше бол, проверих после с фиктивна резервация, та навярно гледат тарифата, на която е закупен билета първоначално и дали има свободни места на същата тарифа. Моят билет струваше 6 лева.

Та имайте предвид, ако ще сменяте дати, да не чакате последния момент.

• Харесвам 7
Публикувано:
1 hour ago, dimitrov6 said:

Моите дати бяха 23-25 януари ,сега стават 21-25 и ги приех,защото имам купени билети по-рано за 24-25 до Палермо с Раянеър.

Благодаря, че сподели! Ние имахме двупосочни за 12 лв за същите дати. Само че тази резервация не съм я правил аз.

@mary_shery, мисли какво да правим с тия билети. Ако си поискаш кредит от УИЗ, ще изкяриш умопомрачителната сума от 7,20 лв ;)

• Харесвам 3
Публикувано:

Някой може ли да ми припомни, ако поискам да ми възстановят сумата по Уиз кредит имаше ли срок да я изразходвам?(като при  кешбека от Букинг). В момента билетите за връщане от Рим за моите дати са по-евтини с Райън и мисля да се възползвам :)

Публикувано:
В момента, bobole4e каза:

Някой може ли да ми припомни, ако поискам да ми възстановят сумата по Уиз кредит имаше ли срок да я изразходвам?(като при  кешбека от Букинг). В момента билетите за връщане от Рим за моите дати са по-евтини с Райън и мисля да се възползвам :)

Някой по-назад беше писал, че сумите, възстановени заради променени полети, са безсрочни и не е нужно да се изразходят в рамките на 6 месеца, но не говоря от личен опит.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 6 минути , chandni каза:

Някой по-назад беше писал, че сумите, възстановени заради променени полети, са безсрочни и не е нужно да се изразходят в рамките на 6 месеца, но не говоря от личен опит.

При последната ми отмяна(преди година) беше така.

• Харесвам 4
Публикувано: (редактирано)

Благодаря! Отказах полетите и за няма и 10 минути парите са в Уиз сметката ми-доста съм впечатлена :)

Потвърждавам-този вид Уиз кредит е безсрочен.

Редактирано от bobole4e
  • Харесвам 7
Публикувано:
преди 13 часа, Nivea каза:

Какъв е този Уиз бонус който коментирате?

Извинявам се ако е коментирано, успях да прочета само последните 2 страници.

Предполагам се има предвид бонуса при резервация на хотели от booking.com. Ако резервираш през уиз ти връщат част от сумата на резервацията като кредит за полети. 

• Харесвам 2
преди 13 часа, antea каза:

изобщо не съм и предполагала даже за такива възможности, ми то така да букваме сега нещо неособено привлекателно и евтино от лятното разписание 2018-та, и после да сменяме за Лисабон :biggrin:

Отнася се за близки/съизмерими дестинации.

П.П. Смених полет SOF-FCO-SOF със SOF-BLQ-SOF за по-късна дата.

Редактирано от Таньо
  • Харесвам 4
Публикувано:
преди 24 минути , Таньо каза:

Преди време направих същото от Малмьо за Копенхаген, но трябваше да им звъня по телефона, сега през сайта ли може да стане?

Публикувано:
преди 35 минути , Боби каза:

Преди време направих същото от Малмьо за Копенхаген, но трябваше да им звъня по телефона, сега през сайта ли може да стане?

Да, възможните промени са в падащо меню.

Публикувано:
Преди 1 час, Таньо каза:

възможно ли е да опишеш как точно минава процесът, по-специално ме интересува:

- може ли да се прави промяна само на единия полет /примерно само обратния/

- какво точно се случва, като се натисне бутона "Нова резервация" и това действие отменимо ли е?

тревожа се да не стане, както нагоре беше написано, че заради ниската тарифа, по която са купени нашите билети, да излезе, че няма места за всички ни за друг полет за навръщане /въпреки че проверих, че има - в смисъл не излиза надпис "само 3 места остават" и тн/, и вече да не мога да се върна назад и да приема промените

иначе прочетох в техните указания, че дали приемаш промените, отказваш ги или сменяш полета - важи за всички в дадената резервация, и не може да се избира конкретно решение само за един от пътуващите

Публикувано:
преди 4 минути , antea каза:

възможно ли е да опишеш как точно минава процесът, по-специално ме интересува:

- може ли да се прави промяна само на единия полет /примерно само обратния/

- какво точно се случва, като се натисне бутона "Нова резервация" и това действие отменимо ли е?

тревожа се да не стане, както нагоре беше написано, че заради ниската тарифа, по която са купени нашите билети, да излезе, че няма места за всички ни за друг полет за навръщане /въпреки че проверих, че има - в смисъл не излиза надпис "само 3 места остават" и тн/, и вече да не мога да се върна назад и да приема промените

иначе прочетох в техните указания, че дали приемаш промените, отказваш ги или сменяш полета - важи за всички в дадената резервация, и не може да се избира конкретно решение само за един от пътуващите

Можеш да промениш датите само на отиването, само връщането, или и двата полета. Също така за полет от София до Рим - можеш да смениш с полет от София до Болоня, Бари или Неапол, или Скопие - Рим или  Букурещ до Бари, Неапол, Болоня, Пиза или Рим безплатно до 30 дни напред и 15 назад. Двупосочно не можеш да сменяш по различен начин крайната и началната точка, ако са на една резервация. Не може да смениш например в едната посока София - Рим, а в обратната Болоня - София например. За полетите от София до Бергамо ми дава да сменя само с Болоня. Спокойно можеш да натиснеш rebook. Докато не потвърдиш накрая няма да загубиш опциите и няма да ти приеме автоматично потвърждение.

• Харесвам 14
Публикувано:

Имам полет FCO-SOF за 10ти септември, дали е сменен и той? Не съм получавал нищо, но и не съм сигурен за колко беше по принцип.

Публикувано:

преди 18 минути , Божидар каза:

Може ли един не импулсен тел. на wizz

На 8/6/2017 в 23:44, Яничка каза:

Имам тези двата: 02 491 70 48 и 02 492 83 67

Дискутирано е по-напред в темата, ако набираш от мобилен, той трябва да има включени минути към стационарни телефони.

• Харесвам 3
Публикувано:

В момента има ли срок за превеждане кредита, спечелен от Букинг, миналата година беше до 10-число на месеца след нощувките ако не се лъжа

Публикувано:
преди 46 минути , bad kid каза:

В момента има ли срок за превеждане кредита, спечелен от Букинг, миналата година беше до 10-число на месеца след нощувките ако не се лъжа

Колежката Мануела била в отпуск и няма кой да нанася мануално точките... :lol:

На 8/9/2017 в 17:06, Георги Матеев каза:

От Уиз получих този имейл във връзка с липсващия кешбек:

Благодарим Ви за писмото, изпратено до Отдел Връзки с Клиенти нa Wizz Air. Бихме желали да Ви информираме, че балансите по Уиз акаунта се нанасят мануално, поради тази причина е необходимо да ни изпращате следната информация за направените резервации на booking.com през страницата на Wizz Air:

Номер на резервация booking.com

Дати на нощувки

Номер на Уиз номер 

Очаквайте сумата до края на месеца на Вашата Уиз сметка.

Откога пък всеки път изрично трябва да се изпраща информация за резервациите?

На 8/9/2017 в 17:49, домосед каза:

Означава, че с това се занимава колежката Мануела.

Ама сега е отпуска

• Харесвам 4
преди 49 минути , bad kid каза:

Страшна досада, от тук ли да им пиша? https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/pohvali-i-oplakvaniya/#/

аз им писах оттам, а ми отговориха от Customerrelations1@wizzair.com

Редактирано от 45#2
Публикувано:

И аз имам променен полет по зимното им разписание...

Та се чудя, има ли някакъв конкретен срок в който трябва да се съглася/променя/откажа полета или мога да си го влача известно време още, без да предприемам нищо?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   2 магеланци

• Hakkâri Spor
    • terli
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.