Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 2 минути , baiKolio каза:

И аз имам променен полет по зимното им разписание...

Та се чудя, има ли някакъв конкретен срок в който трябва да се съглася/променя/откажа полета или мога да си го влача известно време още, без да предприемам нищо?

Можеш да го влачиш до самото чекиране, но трябва да следиш и цените. Ако текущите цени са по-ниски, като вземеш 120% обратно по сметката си, ще си купиш нови билети на по-ниска цена и ще ти остане кредит за друг път. Колкото повече наближава полетът обаче и се изчерпват местата, толкова повече ще се вдигат цените. В един момент вече и да приемеш 120%, дори те няма да ти стигнат за нов билет, така че просто ще преглътнеш и ще се съгласиш на промяната, без да извлечеш полза от това :)

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 5 минути , chandni каза:

Можеш да го влачиш до самото чекиране, но трябва да следиш и цените. Ако текущите цени са по-ниски, като вземеш 120% обратно по сметката си, ще си купиш нови билети на по-ниска цена и ще ти остане кредит за друг път. Колкото повече наближава полетът обаче и се изчерпват местата, толкова повече ще се вдигат цените. В един момент вече и да приемеш 120%, дори те няма да ти стигнат за нов билет, така че просто ще преглътнеш и ще се съгласиш на промяната, без да извлечеш полза от това :)

А, не ми е това зора :)

Билетите са купени на минималната цена така че кяр няма и да ме рефъндват на 120%...

Просто чакам да не ме изненадат и Раян с някоя промяна. Макар че, да си призная честно, никак няма да се разсърдя ако намажа още ден-два удължаване ;)

Публикувано:
преди 52 минути , baiKolio каза:

А, не ми е това зора :)

Билетите са купени на минималната цена така че кяр няма и да ме рефъндват на 120%...

Просто чакам да не ме изненадат и Раян с някоя промяна. Макар че, да си призная честно, никак няма да се разсърдя ако намажа още ден-два удължаване ;)

Не чакай удължаване, просто планирай на максимум :biggrin:

Публикувано:
На 11.08.2017 г. в 18:47, Боби каза:

аз им писах оттам, а ми отговориха от Customerrelations1@wizzair.com

А в коя графа отправяте жалбата ?

Публикувано:

Понеже ми е за първи път да чакам кешбек от резервация в букинг чрез Уиз, може ли някой да ми обясни какво да очаквам и какво да правя?

Нощувките ни бяха в периода 05.07.2017 - 11.07.2017.

Вероятно още е рано, но все пак да попитам трябва ли да пиша нещо, кога да го направя, в профила ми в Уиз ще се появи известието? А после в 6-месечен срок ли трябва да изразходя сумата? И той започва да тече от датата на постъпване в профила ми, нали?

Публикувано:

Миналата година превеждаха кредита на 10 число, ако не се лъжа, месеца след като е минала резервацията. Валидността беше 6 месеца, от момента, в който се появи в профила, сега обаче не намирам условията ...

• Харесвам 1
Публикувано:
На 11.08.2017 г. в 10:52, Георги каза:

Предполагам се има предвид бонуса при резервация на хотели от booking.com. Ако резервираш през уиз ти връщат част от сумата на резервацията като кредит за полети. 

А как се резервира през Уиз хотел?

Публикувано:
Преди 1 час, Nivea каза:

А как се резервира през Уиз хотел?

От сайта на Уиз отиваш в сайта на Букинг.  Като започнеш да търсиш за твоята дестинация и дати, ти показва каква сума от конкретната резервация ще ти се върне по уиз сметката. Преди да завършиш резервацията има поле, в което си пишеш клиентския номер от Букинг.

• Харесвам 1
Публикувано:

Ето условията за резервация в Букинг 

• Моля, уверете се, че името и фамилията, използвани за резервация съвпадат с имената в Wizzair credits
  • Не е възможно да предявявате претенции за вече отминали резервации.
  • Таксуването на сметката ви от Wizz Air може да отнеме между 8-12 седмици
  • С въвеждането на вашата информация за лоялност, вие приемате условията за членство и информация за резервацията ви, която ще бъде споделена с Wizz Air
  • Приложими са всички правила и условия на Wizz Air
  • За да видите правилата и условията на Wizz Air, моля, посетете тяхната страница с правила и условия

А препратката е към тази страница,която както изглежда не е актуализирана .https://book.wizzair.com/bg-BG/travel_services/Terms_bookingcom

И за да е по темата на някои хотели предлагат кредит,който е дори малко повече от 10 %.За хотел в Милано с цена 89.92 Е изписваше уиз кредит 11Е.

• Харесвам 2
Публикувано: (редактирано)
На 10.08.2017 г. в 21:16, dimitrov6 каза:

И до Болоня са променени.За Рим приех промените,защото билета ми е 12 лева двупосочен,но за Болоня предлагат 4 дни престой вместо 2,както е в билета ми.

Тъпо, много тъпо, бях навързал едно пътуване, с кацане в Неапол и излитане от Болоня и влак между двете, което на този етап гърми. Не съм получил известие обаче.

За колко време постъпва сумата в размер на 120%? Сглобих една схема, поне да минимизирам с малко загубите.

Редактирано от Zaro
Публикувано:
Преди 1 час, Zaro каза:

Тъпо, много тъпо, бях навързал едно пътуване, с кацане в Неапол и излитане от Болоня и влак между двете, което на този етап гърми. Не съм получил известие обаче.

За колко време постъпва сумата в размер на 120%? Сглобих една схема, поне да минимизирам с малко загубите.

На мен първият път ми върнaхa пaрите след 10 минути но последният път ми ги възстановиха след точно три дена 

Публикувано:
В момента, Божидар каза:

На мен първият път ми върнaхa пaрите след 10 минути но последният път ми ги възстановиха след точно три дена 

Благодаря, моите вече дойдоха.

Публикувано:

Здравейте, при чекиране посочих за вид на документ  - паспорт, а въведох данните от личната карта.  Ще имам ли проблем на летището?

Публикувано:
преди 27 минути , Zornitsa каза:

Здравейте, при чекиране посочих за вид на документ  - паспорт, а въведох данните от личната карта.  Ще имам ли проблем на летището?

99,9% - не. :) 

• Харесвам 1
Публикувано:

Нещо много ми се забавиха с добавянето на Уиз кредита. Някой друг има ли подобен проблем? Помня, че Матеев беше казал нещо по въпроса преди няколко дни, ама не помня в коя тема беше.

Публикувано:
преди 1 минута , ACM каза:

Нещо много ми се забавиха с добавянето на Уиз кредита. Някой друг има ли подобен проблем? Помня, че Матеев беше казал нещо по въпроса преди няколко дни, ама не помня в коя тема беше.

Ето го мнението на Георги Матеев:

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз също имам неполучен кредит от букинг.

Не съм много сигурен обаче как точно да се свържа с Уизз.

Опитвам от тази форма https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/compliments-and-complaints/#/

но нито един от въпросите не се доближава до проблема с кешбека.

Също така на всеки въпрос искат номер на резервация, а да кажем че аз само хотел съм резервирал, без полет.

Някакви насоки, от къде и какво да има пиша на Уиз

Благодаря

Ха, това е нещо ново?

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/booking-information/check-in-and-boarding#/

Цитат

In case you have not purchased any seats with your booking made after 15 August 2017, check-in will become availableonly 48 hours before departure. For return flights with no seats purchased check-in for the return leg will open after the outbound check-in is open up to 15 days before flight departure.

Чекин ще е възможен само два дни преди полета, ако нямаме закупено място, ала Раян... Изглежда поне, ако полетът на връщане е в същата резервация, то чекинът за него ще отвори заедно с полета на отиване (до 15 дни преди връщане).

Това пише, че важи за полети, закупени след 15.08...

Редактирано от yordanov
  • Харесвам 8
Публикувано:

Аз не мога да разбера, как само тези хора сменят поголовно разписанията зимни, летни и пр. Това е постоянна практика от години и няма оправяне и точно за това са ми много противни.  Разбирам да се смени на 2-3-5 полета, ама това наред е абсурдно.

Не 1 и 2 пъти са ми сменяли датите, което поне с мен не се е случвало с други АК.

За сега януарския полет от Мадрид не ми е сменен, ама има време...

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 42 минути , Alexander каза:

Аз не мога да разбера, как само тези хора сменят поголовно разписанията зимни, летни и пр. Това е постоянна практика от години и няма оправяне и точно за това са ми много противни.  Разбирам да се смени на 2-3-5 полета, ама това наред е абсурдно.

Не 1 и 2 пъти са ми сменяли датите, което поне с мен не се е случвало с други АК.

Аз пък се надявам да сменят един януарски, щото няма да се осъществи, засега си траят, ама да видим.

Иначе ми промениха един от Болоня, като просто го премахнаха. Лошото е, че го бях навързал с пътуване с влак от Неапол, което сега приключва на място и ден, откъдето и когато няма полет :)

Още се чудя какво да правя.

Публикувано:
На 8/14/2017 в 21:25, ACM каза:

преди 18 часа, ferdi_mruvkata каза:

Аз също имам неполучен кредит от букинг.

Не съм много сигурен обаче как точно да се свържа с Уизз.

Опитвам от тази форма https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/compliments-and-complaints/#/

но нито един от въпросите не се доближава до проблема с кешбека.

Също така на всеки въпрос искат номер на резервация, а да кажем че аз само хотел съм резервирал, без полет.

Някакви насоки, от къде и какво да има пиша на Уиз

Благодаря

След като изпратих на Customerrelations1@wizzair.com точни данни (номер на резервация, дати на настаняване, номер на Уиз сметка) и за юлските си резервации, от които също липсва кешбека, получих следния отговор:

Благодаря за изпратените данни, сумите ще бъдат заредени като баланс на профила Ви в срок от 1 месец. Моля и в бъдеще да ни изпращате информация в посочения формат.

Оставам с впечатление, че кешбекът вече няма да се начислява автоматично както преди и винаги ще трябва да се пращат данните по имейла... А Мануела ръчно ще зарежда парички по сметката после :)

• Харесвам 7
Преди 1 час, Alexander каза:

Имаш алтернатива.

преди 22 минути , Zaro каза:

Аз пък се надявам да сменят един януарски, щото няма да се осъществи, засега си траят, ама да видим.

Иначе ми промениха един от Болоня, като просто го премахнаха. Лошото е, че го бях навързал с пътуване с влак от Неапол, което сега приключва на място и ден, откъдето и когато няма полет :)

Още се чудя какво да правя.

много варианти за прибиране - бари, пиза, рим, милано и тн.

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
В момента, Hollywood каза:

Имаш много варианти за прибиране - бари, пиза, рим, милано и тн.

Реално е само Милано, според часовете и полетите :) Иска обаче допълнителна нощувка и билети за допълнителната отсечка на Фречаросата.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.