Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)
преди 22 часа, Таньо каза:

Лоши новини от Уизеър:

"Online check-in

For bookings made on and after 15 August 2017, availability of online check-in is based on your seat selection:     

• If you have purchased a seat during your booking: 30 days before your flight                   
  • If you have no seat purchased: 48 hours before your outbound flight        
  • For return flights, if you have no seat purchased: after outbound check-in is open, up to 15 days before your inbound flight."

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/booking-information/check-in-and-boarding#accordion-4

Не, че не е очаквано.

Ако не разделят задължително пътуващите заедно пак е по добре от Ryanair. Ето текста и на български:

"За да намалим разходите и да поддържаме цените си ниски, предлагаме безплатни опции за онлайн чекиране.
Онлайн чекирането е налично от 30 дни до 3 часа преди планирания час на заминаване, ако сте направили резервация преди 15 август 2017 г. или сте закупили място по време на резервацията си на или след 15 август 2017 г.
Ако не сте закупили никакви места с резервацията си, направена след 15 август 2017 г., чекирането ще може да бъде извършено само 48 часа преди заминаването. За двупосочни полети, за които не са закупени места, чекирането за полета на връщане започва, след като започне чекирането за полета на отиване, до 15 дни преди излитането на полета."

https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/informatsiya-za-rezervatsiya/chekirane-i-kachvane-na-borda#/

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 4
Публикувано:
Преди 1 час, bad kid каза:

Моя са го превели без да пиша, ей сега проверих

Море, мараня, маракуя. Манго маа из махалата. Мюезинът маже мазно мустак. Матеев се мандахерца по материците с МейкМайТрип.

Мануела манипулира мануално мимоходом. Машалла, Мануела, машалла.

• Харесвам 18
  • Смея се 1
Публикувано:

Малкият салонен на Wizz има ли ограничение на килограмите или само на размера? Гледах и на сайта, гледах и на бордните карти, но не открих някъде да посочват допустимото тегло.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 18 минути , Zaro каза:

Море, мараня, маракуя. Манго маа из махалата. Мюезинът маже мазно мустак. Матеев се мандахерца по материците с МейкМайТрип.

Мануела манипулира мануално мимоходом. Машалла, Мануела, машалла.

И да допълня ,че майор Михов методично млати мафията,както и ,морен манаф мисли!!

преди 13 часа, chandni каза:

Малкият салонен на Wizz има ли ограничение на килограмите или само на размера? 

Не съм виждал никъде да се споменава ограничение за тегло, слагай смело кюлчетата злато. :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:
преди 1 минута , Фичо каза:

Не съм виждал никъде да се споменава ограничение за тегло, слагай смело кюлчетата злато. :biggrin:

сигурно за кокаина пита... ама спокойно, на тоя обем няма да минеш килограмите ;)

Публикувано:
преди 5 минути , Фичо каза:

слагай смело кюлчетата злато. :biggrin:

преди 2 минути , ferdi_mruvkata каза:

сигурно за кокаина пита...;)

Ей на какво я направихте @chandni :laugh:

По въпроса: последният път като летях с Wizz на бордната ми карта пишеше "до 10 кг ръчен багаж" (бях с малък), но сега не мога да открия същото в писаните им условия. Иначе за пътувания след 29 Октомври ограничението със сигурност е 10 кг. Логично е да се предположи, че и в момента това е максимума. Аз лично не бих рискувал с повече от 10 кг, макар че реално никога не съм виждал да измерват теглото на ръчен багаж.

• Харесвам 3
Публикувано:

Благодаря за мненията. :) И аз видях, че след 29-ти Октомври ръчният е ограничен на 10 кг. В момента не е написано за големия ръчен, а още по-малко за малкия. 

@Фичо, кюлчета няма да слагам, но заминаваме за 10 дни, съответно трябва да има достатъчно дрехи за всеки ден, без Priority сме, съответно нямаме допълнителен багаж, а ще носим и статив (2 кг) + DSLR, обективи, батерии, зарядни, таблети, таааа... може да се окаже, че с кюлчетата ще сме по-леки! :lol: 

Публикувано:
преди 57 минути , chandni каза:

Благодаря за мненията. :) И аз видях, че след 29-ти Октомври ръчният е ограничен на 10 кг. В момента не е написано за големия ръчен, а още по-малко за малкия. 

@Фичо, кюлчета няма да слагам, но заминаваме за 10 дни, съответно трябва да има достатъчно дрехи за всеки ден, без Priority сме, съответно нямаме допълнителен багаж, а ще носим и статив (2 кг) + DSLR, обективи, батерии, зарядни, таблети, таааа... може да се окаже, че с кюлчетата ще сме по-леки! :lol: 

Аз бих рискувал - едва през октомври биха сменили стойките с такива с кантарче, евентуално. Слагайте смело :)

Публикувано:

То, ако не го пише на бординг паса и в условията, ако ще медицински теглилки да сложат, нищо не могат да направят :)

И аз знам, че за малкия багаж няма ограничение и това от край време. Само трябва да можеш сама да си го носиш. 

• Харесвам 1
Публикувано:

Багаж са ни мерили на гейта в Шарлероа, преди 6 години на един огромен кантар, та не се знае... Но в момента май са ларж..

• Харесвам 1
Публикувано:

дойде ми имейл от Wizz за променените часове на полетите до и от Рим, какъв е срокът, в който трябва да се избере някоя от предложените опции? 

Публикувано:
преди 1 час, antea каза:

дойде ми имейл от Wizz за променените часове на полетите до и от Рим, какъв е срокът, в който трябва да се избере някоя от предложените опции? 

Докато затвори онлайн-чекирането

• Харесвам 1
  • Благодаря 1

Видях нова опция/за мен поне е нова/.

Нужно ви е още време, за да решите?

Ние можем да запазим тези цени за 48 часа!
Вие можете да потвърдите плановете си.

И опцията в моя случай струва 6 лв.

Редактирано от mamaivy
  • Харесвам 1
  • Шок 1
Публикувано:
На 16.08.2017 г. в 13:55, master_of_germs каза:

https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/fare-lock#/

УИЗ въвеждат fare lock  за 48 ч. за резервации, които се правят поне седмица преди датата на полета. Таксата за това блокиране на цената е 6 лв.

• Харесвам 1
Публикувано:

Нещо съвсем се загубих в новите правила за чекиране. 

Ситуацията е следната: 

Купил съм билети на 20.06. Полетите ми са на 06.10 и 09.10. Места не съм запазвал. Според правилата трябва да мога да се чекирам 30 дни преди полет - респективно 06.09 - 09.09. Но, на мобилното приложение се мъдри надпис, че чекирането може да е, не по рано от 04.10. На уеб версията пък е още по странно. Там ми излиза следния надпис:

36.png.a19169f8cacd91bdad5ba28c77c7070b.png

Това какво ще рече, че до 15 съответно 18 дни трябва да се чекирам? Или толкова дни ми остават до чекирането?

Ще съм благодарен на всички които ми помогнат да си изясня ситуацията.

Публикувано:
преди 2 минути , Костов каза:

Нещо съвсем се загубих в новите правила за чекиране. 

Ситуацията е следната: 

Купил съм билети на 20.06. Полетите ми са на 06.10 и 09.10. Места не съм запазвал. Според правилата трябва да мога да се чекирам 30 дни преди полет - респективно 06.09 - 09.09. Но, на мобилното приложение се мъдри надпис, че чекирането може да е, не по рано от 04.10. На уеб версията пък е още по странно. Там ми излиза следния надпис:

36.png.a19169f8cacd91bdad5ba28c77c7070b.png

Това какво ще рече, че до 15 съответно 18 дни трябва да се чекирам? Или толкова дни ми остават до чекирането?

Ще съм благодарен на всички които ми помогнат да си изясня ситуацията.

Толкова ти остават, докато почне да тече 30-дневният срок преди полетите ти, когато вече ще можеш да се чекираш. Кофти превод...

• Благодаря 1
преди 2 минути , Костов каза:

Благодаря ви.

Но защо на мобилното ми стои надписа:

Чекирането за този полет ще започне в 04.10. 2017 година?

Мобилното приложение явно работи според новите правила, което е доста смотано. Или е бъг, който уж не са забелязали. :)

Утре ми предстои онлайн чекин, така че ще ползвам сайта, че и при мен не става от приложението.

Редактирано от yordanov
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 1 минута , yordanov каза:

Мобилното приложение явно работи според новите правила, което е доста смотано. Или е бъг, който уж не са забелязали. :)

Утре ми предстои онлайн чекин, така че ще ползвам сайта, че и при мен не мога от приложението.

Благодаря @yordanov като стане време и аз ще чекирам през сайта.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• Niceday
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.