Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Мобилното им нещо пак се бъгна. Днес ми изчезнаха всички полети от него, а съм си логната. До вчера се виждаха. Утре ще видя как е.

Публикувано: (редактирано)
преди 18 минути , Тони каза:

Мобилното им нещо пак се бъгна. Днес ми изчезнаха всички полети от него, а съм си логната. До вчера се виждаха. Утре ще видя как е.

Не разчитай на каквито и да е приложения. Чек, шот и бег:lol:

Редактирано от Hollywood
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Тони каза:

И при мен стана така преди няколко дни... След изтриване на cache и data на приложението и логване отново, полетите и бордните карти се появиха отново.

• Харесвам 1
Публикувано:

Искам да купя едни билети, но като въведа данните на пътниците и всичко там за багаж, места и т.н.  бутона  ПРОДЪЛЖИ  не е активен и де факто не мога да продължа?

преди 9 минути , ruwenzogy каза:

Искам да купя едни билети, но като въведа данните на пътниците и всичко там за багаж, места и т.н.  бутона  ПРОДЪЛЖИ  не е активен и де факто не мога да продължа?

бъг в системата, постоянно ми се получава..

Редактирай или просто въведи наново данните си - лични или тези за фактурата.

Като си "поиграеш" така няколко пъти и ще се активира бутона.

Поне при 6-те ми от 7 покупки последните два/три месеца беше така

Редактирано от Tim
Публикувано:
преди 8 минути , ruwenzogy каза:

Значи имаш пропусната отметка някъде. Погледни за застраховката, трябва отбележиш, че не искаш.

Публикувано:
преди 1 минута , bad kid каза:

За София-Варна не важи ли Дискаунт членството, не ми излиза опция за намалена цена?

не и никога не е важало

Публикувано:

Засега проблема е като въведа детето. Когато са двама човека, ме пуска да продължа, като сложа и детето не . Дали не иска задължително да му купя място..

Публикувано:
преди 37 минути , bad kid каза:

За София-Варна не важи ли Дискаунт членството, не ми излиза опция за намалена цена?

Не важи за никакви вътрешни полети.

Публикувано:
преди 3 часа, bad kid каза:

Ама днес и тази отсечка е намалена по-принцип е 35лв на посока най-евтиния вариант,а сега гледам са по 31лв

Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Ама днес и тази отсечка е намалена по-принцип е 35лв на посока най-евтиния вариант,а сега гледам са по 31лв

Намалението е от 20% за всички дестинации, а не от Discount club.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 2 минути , Ivko каза:

Купувал съм двупосочен за 58 лева в топ сезон.

• Браво 1
Публикувано:
преди 2 минути , chandni каза:

Намалението е от 20% за всички дестинации, а не от Discount club.

Да това имах предвид,че софия-варна с уйз не важи дискаунта :) 

преди 2 минути , Таньо каза:

Купувал съм двупосочен за 58 лева в топ сезон.

Ами то и сега би трябвало да е толкова,че редовната цена е 35лв /поне по мой наблюдения по-ниска не съм виждал/ и днес с 20% си излиза 29лв ама е 31

Публикувано:
преди 1 минута , bad kid каза:

Аз до Париж взех по 49 лв двупосочни, тая цена не ми харесва :biggrin:

Ако има конкуренция цените ще паднат, със сигурност ще печелят всички и полетите ще са пълни. Нямам идея защо се конкурират по външни линии  за полети с времетраене 2- 3 часа и дават  цени от 40 лева, а за 40 минутен полет цените все още не са се оптимизирали. От където и да погледнеш - пазарна ниша е.  

• Харесвам 1
преди 35 минути , Таньо каза:

Ако има конкуренция цените ще паднат, със сигурност ще печелят всички и полетите ще са пълни. Нямам идея защо се конкурират по външни линии  за полети с времетраене 2- 3 часа и дават  цени от 40 лева, а за 40 минутен полет цените все още не са се оптимизирали. От където и да погледнеш - пазарна ниша е.  

Защото за 40 минути трудно ще ти пробутат нещо допълнително на борда, докато при 2-3-часов полет е много по-вероятно да пробутат парфюми, храна, напитки, томбола и ти.н.

Редактирано от chandni
  • Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 часа, Таньо каза:

Явно търсенето е голямо, за да държат цените на същите нива като тези за Париж. Аз пътувах с тях през делнични дни и полетите бяха фул.

преди 2 часа, Ivko каза:

Ами то и сега би трябвало да е толкова,че редовната цена е 35лв /поне по мой наблюдения по-ниска не съм виждал/ и днес с 20% си излиза 29лв ама е 31

Тия 20% (май) винаги са само на цената след приспаднатата такса от 16лв. Демек в твоя случай има остъпка от (35-16)*0,2 и идва точно 31лв.

преди 6 часа, Таньо каза:

За 40 лева праиш три града с нощувка и автобуси от софето до варната. Поне си обиколил, спал и т.н :biggrin:

Редактирано от Hollywood
Публикувано:

Някой знае ли колко време отнема отразяването на закупеното членство в профила? Беше ми изтекло членството и при закупуването на билети взех групово. Потвърждение имам на мейла и в профила излиза резервацията с отделните детайли. При задаване на опции за закупуване на други билети  не ми дава цена вече с дискаунт клуб , а отново ми предлага закупуване на групово членство. В профила също не излиза , че има действащ дискаунт клуб такова. Възможно ли е това  отражение да е след 24 часа или след издаването ма фактурата? Изобщо не съм обърнала внимание при предните как е било. 

И още един въпрос.... макар , че предполагам какъв ще е отговора.... , но все пак. Може ли да се иска издаване на фактура на всеки от пътуващите поотделно? В опцията  при покупката излиза само името на лицето , от чийто профил са закупени билетите или  ЮЛ. За ФЛ - пътуващите , поотделно няма. 

Публикувано:

@liliya Фактура няма как да издадат на всеки по отделно, а членството би трябвало да се отрази веднага. През мобилното приложение ли гледаш или през десктоп?

Публикувано:
преди 12 минути , Olia каза:

@liliya Фактура няма как да издадат на всеки по отделно, а членството би трябвало да се отрази веднага. През мобилното приложение ли гледаш или през десктоп?

И през двете версии членството не ми излиза.

Публикувано:
преди 40 минути , liliya каза:

И през двете версии членството не ми излиза.

Според мен ако не ти е спешно изчакай до утре и ако не се появи им звъни по телефона.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   4 магеланци

• Tim
    • Miladina
    • Victoria
    • Zornitsa
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.