Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
Преди 1 час, Rainy каза:

Здравейте.

Полет София - Базел и обратно в сезон (м. юли) в петък и понеделник ли е, както сега?

Благодаря :)

Вторник и събота са - сутрешни полети.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 3 часа, Rainy каза:

Събота сутрин? Прелест! Благодаря :)

Ако за догодина питаш - няма сигурно, могат да ги разбъркат когато си решат.

Публикувано:
преди 1 час, Боби каза:

Ако за догодина питаш - няма сигурно, могат да ги разбъркат когато си решат.

За догодина - да. Сигурност няма наистина... 

Публикувано:

Досега в разписанията точно до Базел никога не са бърникали, след като веднъж са били обявени. Поне до Швейцария показват швейцарска точност, нищо че летището е във Франция. Но аз пък смятам да си накупя билети за там отрано, а ако нещо сменят, схемата с +20% уиз кредит евече е отработена на няколко пъти и не ме притеснява.

Публикувано:
преди 4 минути , Rainy каза:

E... Като няма сигурност, има 120% :)

• Харесвам 3
  • Смея се 4
Публикувано:
преди 30 минути , Rainy каза:

Подсказка - имам билет 12.05.18, ще купувам връщане на 15,05 или 16,05 от Баден - Баден ;)

• Харесвам 2
Публикувано:
На ‎22‎.‎08‎.‎2017 в 21:08, Olia каза:

@liliya ............................., а членството би трябвало да се отрази веднага. През мобилното приложение ли гледаш или през десктоп?

Членството се появи в профила 24 часа след плащането.

• Харесвам 3
Публикувано:

Здравейте, наложи се да купя сгъваем бастун. В понеделник ще летя от Фиумичино, та, дали ще имам проблем на летището? Трябва ли да ги декларирам някъде? С безплатен багаж съм. Може би на секюрити проверката трябва мине отделно?

Публикувано:
преди 10 минути , Zornitsa каза:

Здравейте, наложи се да купя сгъваем бастун. В понеделник ще летя от Фиумичино, та, дали ще имам проблем на летището? Трябва ли да ги декларирам някъде? С безплатен багаж съм. Може би на секюрити проверката трябва мине отделно?

Авиокомпаниите позволяват превоз на бастун, чадър и т.н. Не би трябвало да има никакъв проблем.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 29 минути , aleks1973 каза:

Здравейте

някой знае ли някакъв нормален телефон на wizz air или е само този импулсния по 96 ст. на минута. 

Само този е и даже не е 96ст не знам дали е от оператора,но вчера се обаждах на Теленор съм и ме предупреждават преди това,че се таксува 1.20 лв на минута.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 39 минути , aleks1973 каза:

Здравейте

някой знае ли някакъв нормален телефон на wizz air или е само този импулсния по 96 ст. на минута. 

024928367

• Харесвам 13
Публикувано:
преди 8 минути , tch каза:

http://www.dnevnik.bg/biznes/2017/08/29/3032811_uiz_er_ostavi_na_letishteto_putnici_s_bileti/

Уиз май не са наясно, че овърбукинг не се прави с над 10% от капацитета на самолета. 

23 х €250 = €5750 само от компенсациите... Хранаи напитки са отделно! Дали са изкарали толкова от overbooking-a? 

Публикувано:

23*400 е сметката в случая, защото полетът е от Лондон. Сигурно е имало някакъв бъг в системата им и за това са продали толкова много билети или са имали проблем със самолета и вместо А321 е дошъл А320. Със сигурност в случая са на голям минус и овърбукинг се прави с много по-малък на брой билети.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 3 минути , chandni каза:

23 х €250 = €5750 само от компенсациите... Хранаи напитки са отделно! Дали са изкарали толкова от overbooking-a? 

23 x €400... София-Лутън е над 1500 км.

Но все пак наистина е странно да са направили чак толкова голям овърбукинг.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 2 минути , chandni каза:

Крайно съмнително.

На мен ми звучи като да са пратили 320 да извозва пътници като за 321...

Публикувано:

"позволява известно надвишаване на броя резервирани места (overbooking) на най-популярните маршрути, за да предостави възможност на повече пътници да пътуват и да избегне наличието на празни места, ако пътник не се появи"

Аз не разбирам какви са тези глупости,който взел билет взел за даден полет.Чудят се как да печелят повече.Какво ги интересува колко ще летят или не нали са си платили билети?'

• Браво 1
Публикувано: (редактирано)

преди 2 часа, Ivko каза:

Аз не разбирам какви са тези глупости,който взел билет взел за даден полет.Чудят се как да печелят повече.Какво ги интересува колко ще летят или не нали са си платили билети?'

Защо има овърбукинг?

Редактирано от kiriku
  • Харесвам 2
Публикувано:

Нов ден, нов проблем с полета на Wizz Air за Лондон!

"За трети пореден ден пътници на авиокомпанията "Wizz Air" са блокирани на Летище "София", тъй като са продадени повече билети от местата в самолетите им.

Тази сутрин 40 души не са успели да се качат на самолета, за който имат билет. С предимство са настанени пътниците, които трябваше вчера да летят"

Публикувано: (редактирано)
Преди 1 час, Ivko каза:

Нов ден, нов проблем с полета на Wizz Air за Лондон!

"За трети пореден ден пътници на авиокомпанията "Wizz Air" са блокирани на Летище "София", тъй като са продадени повече билети от местата в самолетите им.

Тази сутрин 40 души не са успели да се качат на самолета, за който имат билет. С предимство са настанени пътниците, които трябваше вчера да летят"

Медийната война продължава :( Ако всеки овърбукинг ставаше новина, ежедневно по 10 статии трябваше да има в медиите. Доста е вероятно обаче в случая да става дума за комбинация от овърбукинг и технически проблем с А321, който принудително е замен с А320. 40 пътници за овърбукинг е изключително много. Уиз ер вероятно още да нямат резервен А321 за извънредни ситуации.

Редактирано от Topfly
  • Харесвам 3
  • Замислям се 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.