Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , georgievgi76 каза:

Този полет от Варна е Безумен.Кой ще пътува вечер и ще стигне по нощите.Вземам нощният влак ,спален вагон и си ти.

От хора пътували лятото с Уиз са ми казвали, че е било пълно до откат.

Публикувано:
преди 3 минути , georgievgi76 каза:

Този полет от Варна е Безумен.Кой ще пътува вечер и ще стигне по нощите.Вземам нощният влак ,спален вагон и си ти.

Как пък ти хрумна! Полета е много удобен даже-21ч си в София(ако е навреме, разбира се, но поне засега, не съм чувала да има чести проблеми), в 21,30-22ч съм си вкъщи и то с градски транспорт.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 минути , bobole4e каза:

Как пък ти хрумна! Полета е много удобен даже-21ч си в София(ако е навреме, разбира се, но поне засега, не съм чувала да има чести проблеми), в 21,30-22ч съм си вкъщи и то с градски транспорт.

Така е, но само половината дни излизата в 20:00, през останалта половина от седмицата е заложен за 21:55

• Харесвам 1
Публикувано:

Снощи полетът от софия до варна си беше без никакви закъснения. Явно трябва да си сипя една ракийка ;)

А полетите варна-софия имат различни часове в различните дни от седмицата. Аз се прибирам в сряда с този "ранния" ;) в 20 ч. Ама е имало случаи да се чудя дали ще успея да се прибера у дома с градски транспорт, ако акумулира малко закъснение.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 8 минути , georgievgi76 каза:

Всеки с предпочитанията си. Полетът като час (наред с този на БГ Ер, който е в 21:50) е страхотен. Цял ден си във Варна, появяваш се час (и по-малко дори) по-рано на летището, 40 мин във въздуха и до 30-40 мин след кацане си у вас в София. На сутринта качествено наспан и свеж си на работа.

Летя често по отсечката - пътници има и в полетите на Уиз, и в тези на БГ Ер, така че за доста хора часът е удобен.

А закъсненията няма как да се предвидят - чакал съм няколко часа влак, защото нямаше наличен локомотив. :lol:

• Харесвам 5
  • Браво 1
Публикувано:
преди 1 минута , tch каза:

Така е, но само половината дни излизата в 20:00, през останалта половина от седмицата е заложен за 21:55

Така е ,аз конкретно коментирам днешния, неделния, който трябваше да излети в 20ч.

• Харесвам 1
Публикувано:

Май ще се лети. Отвориха гейта и донесоха мерилката за багаж. Но още не ни пускат. То имах случай и колана да сложа в самолета и да ни свалят всички, и да ни върнат в зоната, та докато не се отлепи нищо не може да се каже. W6 4448

• Харесвам 3
Публикувано:

""180 пътници с редовен полет на WizzAir, които излетели от София в 14 часа в неделя, вместо в Катания, Сицилия, се озовали в Малта, съобщава "Труд". "Чудесата нямат край! Обяснението на командира на самолета беше, че това се дължи на внезапно усложнена метеорологична обстановка. Заради силен вятър в Катания било отложено разрешение за кацане там. Освен това пилотът каза, че самолетът е с малко гориво в резервоара. Возел с малко гориво за икономия от по-ниско тегло на машината с пътници и багаж", съобщили пред вестника възмутени българи, които се оказали на борда на машината. Около 17,30 часа българско време нашенци информирали, че са със 100 минути закъснение. "В момента зареждат самолета с гориво и се чака разрешение за излитане", допълнили гневни пътници, които изразили надежда скоро да пристигнат до желаната дестинация в Катания. TАГОВЕ: САМОЛЕТ ПЪТНИЦИ МАЛТА

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/ptuvane/180-ptnitsi-na-wizz-air-trgnakha-ot-sofiya-za-sitsiliya-no-se-ozovakha-na-svsem-razlichno-myasto_news541053.html

• Шок 2
Публикувано:

Явно има някаква медийна война, никога закъснения от по 2-3 часа не са били толкова агресивно публикувани навсякъде .

• Харесвам 13
  • Замислям се 1
Публикувано:

Аз кацнах от Варна, и както винаги след полет, веднага влизам в любимото ми място:ok:

Въпрос с уточнение: дали не ми се полага някое уиз кредитче, затова, че със смс ме уведомиха в 17.15 ч. за закъснението на полета, който трябваше да е в  20.00 ч.? Този смс беше, че полета ще е в 21.35 ч. Вторият смс в 18.05 ч. беше, че полета ще е в 22.05 ч. В 18.07 ч. смс гласеше, че "се очаква полетът да се забави с поне 2 часа, изпратихме ви информация за вашите права по мейл".  Реално самолета излетя в 22.30 ч. В мейла си нямам информация, разполагам само със смс-и. И един кроасан с бутилка вода:).

Извън контекста на горното, едно видео, за което авторите му казват, че много кратко и ясно ще обясни понятието ovebooking и причините за неговото прилагане:

https://www.travelsmart.bg/overbooking-2/

Публикувано:
преди 1 час, Георги каза:

Явно има някаква медийна война, никога закъснения от по 2-3 часа не са били толкова агресивно публикувани навсякъде .

Май, да. То и едно пътуване с влак от София до Пловдив беше 7 часа, но никъде не го отразиха:no2: Глад за новини...... е, имат си някакви причини явно уиз, но се преекспонират грандиозно в медиите. Аз лично съм готова 10 ч. да стоя на летището, но да си дойда за 40 мин. от Варна. Никога не ми е тежало чакането по летищата, толкова е интересно:) Днес например сред пътниците имаше едно семейство с дете, които тръгнали с кола и катастрофирали. Явно е трябвало да я оставят там и варианта за прибиране в София е бил самолет. България еър, които имаха 2 полета в 21.30 ч. не искали да продадат билет за детето, защото нямало паспорт. А Уиз му продали само с ЕГН. И хората се прибраха. С две думи, добри са си Уиз, ще мине и това напрежение.

• Харесвам 1
Публикувано:

имаше в един момент отразяване и забавянето на влаковете, не помня точно по коя линия, но просто в момента тази новина явно е по-интересна

Публикувано: (редактирано)
преди 19 часа, Емика каза:

Аз кацнах от Варна, и както винаги след полет, веднага влизам в любимото ми място:ok:

Въпрос с уточнение: дали не ми се полага някое уиз кредитче, затова, че със смс ме уведомиха в 17.15 ч. за закъснението на полета, който трябваше да е в  20.00 ч.? Този смс беше, че полета ще е в 21.35 ч. Вторият смс в 18.05 ч. беше, че полета ще е в 22.05 ч. В 18.07 ч. смс гласеше, че "се очаква полетът да се забави с поне 2 часа, изпратихме ви информация за вашите права по мейл".  Реално самолета излетя в 22.30 ч. В мейла си нямам информация, разполагам само със смс-и. И един кроасан с бутилка вода:).

При повече от 2 ч закъснение ти се полага компенсация 250 евро. 

Редактирано от Nikolay Ivanov
Грешка при цитиране.
  • Харесвам 1
Публикувано:

Забелязвам някои промени при чек-ин, които може би не са от толкова скоро ... Вече трябва един по един да чекинвам всички хора, отделно не ми показва разпределеното място . Искам да попитам, изборът на местата последователен ли е или нарочно "разхвърля" хората из самолета в стил Раян еър ?

Публикувано:
преди 22 часа, Edem каза:

Уизз обявиха Будапеща-Берлин. 

Да се готвят и обичайните след Будапеща :D

Запълват дупките след очакваното спиране на операциите на Air Berlin.

Публикувано:
преди 18 часа, IPBurov каза:

Искам да попитам, изборът на местата последователен ли е или нарочно "разхвърля" хората из самолета в стил Раян еър ?

Уиз не разхвърлят местата из самолета като Ryan. За сега поне.... ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Едно питане имам - двама пътници, единия с членство, добавено приорити, излиза на двете бордни карти. Това една допълнителна чанта ли е, или за всеки пътник по една???

Публикувано:
преди 2 минути , Jane* каза:

Едно питане имам - двама пътници, единия с членство, добавено приорити, излиза на двете бордни карти. Това една допълнителна чанта ли е, или за всеки пътник по една???

Приорити е за всеки поотделно

Публикувано:

Т.е. отиваме с 4 ранички? 

Като правих добавяне на услуги само на моето име добавих приорити, да смятам че съм платила и за мъжа ми без да разбера :)

Публикувано:

Ако двата билета са на една резервация , приорити се купува и за двата едновременно (няма възможност за избор или разделяне). Втория багаж е една идея по-малък от раница.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.