Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

И аз нямам мейл за промяна до Болоня. Полетът в четвъртък е променен от 20.20 на 19.35 ч. За нас е о.к. ( даже по- добре :) )

Редактирано от bibi
  • Харесвам 1
Публикувано:

Моите полети също са за четвъртък - неделя за/от Болоня. Бих искала да променя дестинацията обаче, има ли ограничение като отдалеченост от първоначалната. Например мога ли да искам полети до Испания? 

Публикувано:
преди 34 минути , Цвете каза:

Моите полети също са за четвъртък - неделя за/от Болоня. Бих искала да променя дестинацията обаче, има ли ограничение като отдалеченост от първоначалната. Например мога ли да искам полети до Испания? 

Не можеш.

Можеш да анулираш и да си купиш за Испания.

• Харесвам 3
Публикувано:

Единственото, което може да се промени, е до близко летище като Бергамо, Верона или Тревизо. Или тръгването да не е от София, а от Букурещ, примерно. Но това е, ако има променен или отменен полет в разписанието, както е нашият вторнишки полет. При тези в четвъртък и в неделя няма промяна, така че билетите ви си важат. Ние нашето пътуване вместо вторник-четвъртък ще го сменим на четвъртък-неделя.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 3 часа, Цвете каза:

На мен единствено ми разреши да променя Болоня на Милано. И така от вместо 23-25.01 до Болоня за 11.98 лв си смених полета на 14-18.02 до Милано.

Обичам промените в разписанието!

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, cybersimo каза:

На мен единствено ми разреши да променя Болоня на Милано. И така от вместо 23-25.01 до Болоня за 11.98 лв си смених полета на 14-18.02 до Милано.

Обичам промените в разписанието!

Да, ако се запази София като начална точка, е така. Бергамо е само възможността за смяна. Но може да се смени и с Букурещ-Верона, примерно, не че някой би го направил. Те русенци и без това от София не летят.

преди 9 часа, AlexandraKo каза:

Аз имам билети за януари за Болоня, дето за 4 билета платих 20 и няколко лева.

@bibi 

Цитат

И аз нямам мейл за промяна до Болоня. Полетът в четвъртък е променен от 20.20 на 19.35 ч. За нас е о.к. 

@Цвете  

Цитат

Моите полети също са за четвъртък - неделя за/от Болоня.

Моите билети са за 25-28.01 , има ли някой друг на същите дати? :)

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
Публикувано:

и за Мемингем са променени полетите ... ние трима за 35 лв отиване и връщане за началото на март се преместихме за началото на април и сега мъжа ми ще празнува РД в Нойшвайнщайн :lol:

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 24 минути , Фичо каза:

@bibi 

@Цвете  

Ние летим тогава. Имаме и резервация за хотел 26-28.01 във Венеция, но още се колебаем дали това да е посоката. Предвид, че е посред зима, ще го мислим.  Били сме и на двете места, но не устоях на  ония билети по 6 лв. 

• Харесвам 2
преди 45 минути , Фичо каза:

@bibi 

@Цвете  

Нашите са на 23-25 януари, мислим да ги сменим за 25-28 януари. Помня, че беше писал за тия дати навремето, даже мислех да ти пиша ЛС, като сме сигурни :)

Нашата идея е за Равена, Модена, Парма и Мантуа.

Редактирано от master_of_germs
  • Харесвам 2

Така, така! Оформят се едни магелански полети :) 

Аз още не съм правил планове за програма. 

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 1
преди 19 минути , Фичо каза:

Така, така! Оформят се едни магелански полети :) 

Аз още не съм правил планове за програма. 

Аз си мисля за ден във Фиренце..., но още нищо не съм планирала.

Редактирано от Цвете
  • Харесвам 1
Публикувано:

Ние имаме полети от Болоня през януари и заради промяна в часовете ми позволява да сменя датите. Мисля да променя датите за февруарската ваканция.

Публикувано:
преди 22 часа, tch каза:

Ако си достатъчно разумен и в куфара имаш само дрехи, не виждам какъв е проблемът. В най-лошият случай, ще имаш строшен куфар, а парцалите вътре ще си ги получиш. За 5-6 двупосочни полета ще си си избил стойността на куфара, а вероятността да катастрофира камиона със сигурност е под 1 промил, така че няма как да си вътре от цялата ситуация. Но пък ще се разкарваш като гламав до Еконт.

Какво очакваш, стойността на услугата в повечето случай е под 5 евро и в тези пари да е включена и застраховка ли? 

За първото си прав. Изгубена/повредена пратка имам по-рядко от 1/1000.

За второто не съм съгласен. Отговорността опира до корпоративна култура, а не до цена. Дори и пощите носят отговорност около EUR 35-40 при използване на обикновена препоръка.

Публикувано:
преди 16 часа, chandni каза:

Коя куриерска фирма визираш? 

Спиди. 

При Еконт е:

53. Обезщетението по рекламации за загуба, унищожение или кражба на куриерска пратка без Обявена стойност се определя от Куриера и е в размер до десет пъти стойността на куриерската услуга.

http://bgfactorcy.net/километрични-опашки-на-летищата-в-кип/ "В отговор на препоръките и инструкциите, изпратени от Брюксел до всички държави членки на ЕС за евентуални терористични заплахи, в летищата в Ларнака и Пафос са въведени драконовски мерки за контрол. Всички и всичко се проверява. Втори ден се извиват огромни опашки, но хората търпеливо си чакат реда в залата за пътнически контрол."За тези,които ще летят тези дни от Кипър.Мерките били свързани с годишнината от 11-ти септември.За момента това е единственият ми източник на информация.Не знам дали коректно я публикувам тук,но ако не е така,нека да бъде преместена.                 

Редактирано от Georgie
Публикувано:
На 10.9.2017 в 8:34, mamaivy каза:

Оставиха полетите само в четвъртък и неделя.Нашите бяха във вторник.Сменихме ги с Милано. 

Благодаря ти!Нашите и двата са в четвъртък, само часът май е изтеглен малко по-рано, което е добре.

Ама, това много не ме бърка, ние и без това, след тоя полет, винаги спим в Болоня и на другия ден отхвърчаваме натам.:)))

На 10.9.2017 в 17:38, Фичо каза:

@bibi 

@Цвете  

Фичо, нашите са 18-25,ама, ще се разминем на летището.:)))

Тюх,тююююх! :((((

Публикувано:

Един въпрос. Чекирам един полет и въвеждам коректно данните на пътуващите. Разпечатвам и забелязвам, че там където са личните данни (номер на л.к. и дата на изтичане) нещо се е бъгнало и за единия пътник е написано изтичане на 31.12.8889 г. :lol: Не ми се струва като голям проблем, понеже номерът на л.к. е верен, ама все пак да питам да се занимавам ли с кол-центъра или да си действам директно към гейта?

Публикувано:
преди 13 минути , ACM каза:

Един въпрос. Чекирам един полет и въвеждам коректно данните на пътуващите. Разпечатвам и забелязвам, че там където са личните данни (номер на л.к. и дата на изтичане) нещо се е бъгнало и за единия пътник е написано изтичане на 31.12.8889 г. :lol: Не ми се струва като голям проблем, понеже номерът на л.к. е верен, ама все пак да питам да се занимавам ли с кол-центъра или да си действам директно към гейта?

Към гейта! :) 

Предполагам, че самата система дори не позволява да въведеш подобна дата, ако няма бъг.

• Харесвам 2
На 9/4/2017 в 1:15, Емика каза:

В мейла си нямам информация, разполагам само със смс-и. И един кроасан с бутилка вода:).

а най-важното е, че кроасанът е с палмово масълце. Особено, ако е 7 days, това е сигурно.  За компенсация авиокомпанията ти дава вредна и опасна за здравето храна. Това е то W!ZzSh!t

На 9/5/2017 в 13:50, Edem каза:

Уизз обявиха Будапеща-Берлин. 

Да се готвят и обичайните след Будапеща :D

не е баш така. Има много дестинации, които са САМО от Будапеща и не пуснаха от други държави. Например до Астана, Баку, Сараево, Тирана, Прищина, Санкт Петербург.. са само от Будапеща. До Москва са от Будапеща и Дебрецен. А до Канарските острови и Рейкявик имат от Будапеща и още 2-3 града. Подобно е и с Дубай.  Така че "да се готвят и обичайните" може и да не вáжи

Редактирано от montepinar
  • Харесвам 2
Публикувано:

Май скоро ще пускат полети София-Малага. Виждам, че един от големите български туроператори вече е пуснал почивка в Коста дел Сол за 2018 с полет на Wizz.

• Харесвам 6
  • Шок 1
Публикувано:
преди 10 часа, montepinar каза:

не е баш така. Има много дестинации, които са САМО от Будапеща и не пуснаха от други държави. Например до Астана, Баку, Сараево, Тирана, Прищина, Санкт Петербург.. са само от Будапеща. До Москва са от Будапеща и Дебрецен. А до Канарските острови и Рейкявик имат от Будапеща и още 2-3 града. Подобно е и с Дубай.  Така че "да се готвят и обичайните" може и да не вáжи

Примерите ти не са съвсем удачни, защото част по част от тях Уиз ер лети като национален превозвач на Унгария, а при други линии оперирането е субсидирано от правителството. Берлин не е нито един от двата случая. Тази линия е реакция на фалита на Air Berlin и на закриването на диртната влакова линия от Будапеща до Берлин.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• iMari
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.