Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

За съжаление е много трудно да се предвиди каквото и да било, защото никога не се знае колко скенера ще работят. В последно време става доста бързо, но винаги си имам едно наум-чакала съм както един час, така и за 15 минути съм минавала.

Публикувано:

На мен ми се е случвало няколко пъти да пътуваме по това време на денонощието от Терминал 1.

Обикновено скенерите работят бързо, но наистина опашките за чекиран багаж са значителни. Впрочем те работят според мен на принципа колкото по-рано отидеш, толкова по-малки са опашките. Което е нормално, защото на всеки му се спи и иска да отиде възможно най-късно.

Не разчитай, че ще те пуснат с малко дете. По това време има доста малки деца, особено в този период, когато гастарбайтерите се прибират по домовете си. Ако е едно дете на опашката, вероятно хората ще са толерантни, но ако са 5-6 или повече, едва ли.

Така че съвет трудно бих могла да ти дам, но аз бих отишла поне час и половина по-рано. Надали ще изпуснеш самолета, дори и да отидеш по-късно, но ядовете може да са големи.

Публикувано:
преди 5 минути , Gruntax каза:

София - Малага от 27 март 2018 г. :)

Някой по-рано го беше предсказал. Супер, директен полет до Андалусия! Лека полека всичките ни мечти почват да се изпълняват, сега чакаме и Канарските острови и Мароко :)

• Харесвам 9
  • Шок 1
  • Браво 1
Публикувано:
преди 2 минути , Георги каза:

Някой по-рано го беше предсказал. Супер, директен полет до Андалусия! Лека полека всичките ни мечти почват да се изпълняват, сега чакаме и Канарските острови и Мароко :)

Трябва ми един емотикон "амин" :lol:

Публикувано:
преди 42 минути , Георги каза:

Ама и едни цени са сложили - без коментар 

Публикувано: (редактирано)
преди 1 час, Gruntax каза:

София - Малага от 27 март 2018 г. :)

Уха, +20 полета дневно !:music: Oстана Палматa :)

Редактирано от Hollywood
Публикувано:
преди 3 часа, Георги каза:

Ами то и сега за двете дестинации, макар и с прикачане има полети на цени от 70 евро.Виждал съм и по-евтини,но и така е доста прилично.Ако не бях ходил, въобще нямаше да се замислям.

Публикувано:

Супер за Малага, но за момента сериозно са се оляли с цените. Усещам, че ще стане същото като с всяка нова линия - след първоначалната истерия цените ще бъдат коригирани надолу. Помня как Катания не падаше под 400 лв ретърн за лятото, а в крайна сметка после си взех за по 80 лв.

А аз продължавам да си мечтая за един директен Рейкявик... Канарските също не бих отказал :)

• Харесвам 9
Публикувано:
4 hours ago, Георги said:

Директна конкуренция с ФБ. Интересно е дали ще има отговор или просто ще ги избутат от този пазар... :) 

Публикувано:
преди 1 минута , akair каза:

Директна конкуренция с ФБ. Интересно е дали ще има отговор или просто ще ги избутат от този пазар... :) 

Мисля, че и тази линия ще е запълнена с пакети за тур агенциите, според мен те ще решат дилемата :)

• Харесвам 6
Публикувано:
4 minutes ago, Георги said:

Мисля, че и тази линия ще е запълнена с пакети за тур агенциите, според мен те ще решат дилемата :)

Не съм ги следил, но екскурзиите не са ли сезонни? Или и линията до Малага е сезонна за ФБ?

По разкази на очевидци, ФБ имат договори с тур агенции за полетите до Барселона (странно, но факт) и в началото на септ. в самолета е имало 50 човека група, още 30-40 пътуващи  и 1/2-та самолет е бил празен (А319).

Публикувано:
В момента, akair каза:

Не съм ги следил, но екскурзиите не са ли сезонни? Или и линията до Малага е сезонна за ФБ?

По разкази на очевидци, ФБ имат договори с тур агенции за полетите до Барселона (странно, но факт) и в началото на септ. в самолета е имало 50 човека група, още 30-40 пътуващи  и 1/2-та самолет е бил празен (А319).

Мисля, че са сезонни, да. Макар че в Испания като цяло има много български работници и не съм сигурен дали и те не са таргет за потенциална целогодишна линия. Просто наистина по-рано в темата някой спомена, че българските агенции вече продават пакети с полети на Уиз до Малага. 

• Харесвам 1

В съботните полети до Малага на Уиз до края на юни и от началото на септември до началото на октомври със сигурност туроператори имат блокирани места. Те и цените за съботните полети са по-високи вероятно по тази причина.

преди 17 минути , akair каза:

Не знам дали е странно, поне за мен не е. Все пак извън високия сезон през юли-август бих казал, че основно български туроператори пълнят полетите на ФБ не само до Барселона, но и PMI, ALC, AGP, както и LIS. Тези огранизирани почивки са извън високия сезон - през пролетта до края на юни и след това от началото на септември до началото на октомври. В момента AGP e целогодишна линия, от ваканционните дестинации сезонни са само ALC и LIS. Сега като има конкуренция за AGP, ще видим как ще се отрази това на националния превозвач.

Редактирано от zzxxcc
Публикувано:

Странно е, защото много градове в Европа имат целогодишни полети до Барселона и те си се пълнят - микс от лоукост и традиционни компании.

преди 1 час, Георги каза:

Мисля, че са сезонни, да. Макар че в Испания като цяло има много български работници и не съм сигурен дали и те не са таргет за потенциална целогодишна линия. Просто наистина по-рано в темата някой спомена, че българските агенции вече продават пакети с полети на Уиз до Малага. 

Да така е аз бях споменал за тази дестинация след като приятел ми каза,че са пуснали пакети вече за лятото до там именно заради тази линия на Уиз и даже вече са накупили седалки  

Редактирано от Ivko
Публикувано:

Бърз въпрос. Бургас-Лутън-Бургас на цена 100 евро (без членство) през февруари 2018. Това добра цена ли е или да чакам да пада?

Публикувано:
преди 3 минути , vorbis каза:

Бърз въпрос. Бургас-Лутън-Бургас на цена 100 евро (без членство) през февруари 2018. Това добра цена ли е или да чакам да пада?

Специално от Бургас цената е доста конкурента. Ако ставаше въпрос за София можеше да се чака и да се дебнат някакви промоции за ниския сезон, но за Бургас се съмнявам, че ще падат повече цените.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 23 часа, Георги Матеев каза:

Супер за Малага, но за момента сериозно са се оляли с цените. :)

Наистина доста сериозно. Цена в посока 290 лв., 340 лв.:O Днес намерих двете посоки за 46 евро, пред Дортмунд отиване, връщане през Лондон, обаче пък друга греда, три от полетите са с Райън, и не ми се рискува, защото са през ноември, не се знае дали ще се оправят дотогава. Тежки времена настанаха:resent:

• Харесвам 4
  • Смея се 2
Публикувано:
Преди 1 час, Емика каза:

Наистина доста сериозно. Цена в посока 290 лв., 340 лв.:O Днес намерих двете посоки за 46 евро, пред Дортмунд отиване, връщане през Лондон, обаче пък друга греда, три от полетите са с Райън, и не ми се рискува, защото са през ноември, не се знае дали ще се оправят дотогава. Тежки времена настанаха:resent:

Щом е директен полет вероятността да е по-скъп е много висока. Иначе тези цени няма да се задържат дълго. Уиз като пуснаха за продажба билетите от Варна, в началото искаха по 200 евро на посока в разгара на лятото, след това паднаха цените над 2 пъти.

• Харесвам 1
Публикувано:
Преди 1 час, Емика каза:

Вчера гледах връщане в края на август ок. 35лв. Отиването беше скъпо. 

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.