Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Може през Лондон има от София към 13 часа и за Люксембург  около 20 часа.Може би ще стане връзка.Цените за по 7.99евро в посока.Датите са на 13.12B)Дано не те объркам тотално.Успех.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:

при няколко човека в една резервация, няма вариант да се купи priority само за един човек, така ли е? в мобилното приложение ми излиза само  цена за всички пътници.. 

Публикувано:
преди 5 часа, antea каза:

при няколко човека в една резервация, няма вариант да се купи priority само за един човек, така ли е? в мобилното приложение ми излиза само  цена за всички пътници.. 

Така е. Не може само за един.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 7 часа, antea каза:

Мисля, че някой беше писал назад в темата, че е възможно, но само след обаждане на кол центъра.

• Харесвам 2
Публикувано:
Преди 1 час, Уатея каза:

А от къде и в кой момент се купува приорити и каква е цената ?

Може да си купиш при резервацията, да добавиш на по- късен етап, по телефона или на летището. Обикновено е по 10 лв, но в сайта на wizzair я дават в интервала 10-20 лв. Ако си вземеш на летището е 50 лв. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 21 минути , Алекс каза:

Може да си купиш при резервацията, да добавиш на по- късен етап, по телефона или на летището. Обикновено е по 10 лв, но в сайта на wizzair я дават в интервала 10-20 лв. Ако си вземеш на летището е 50 лв. 

Да де ,ама като симулирах купуване на билет не видях къде го има.

Публикувано: (редактирано)

за Лондон ми го дава по 18 лв, и като се умножи автоматично по три, колкото сме в резервацията, то по-добре да си взема платен куфар, отколкото едната дамска чанта, за която мислех да платя :biggrin: мисълта да звъня по разни телефони съвсем ме отказа от идеята да съм толкова "приоритетна"  и минавам на яке с джобове

Редактирано от antea
  • Харесвам 3
Публикувано:
преди 22 минути , Уатея каза:

Да де ,ама като симулирах купуване на билет не видях къде го има.

При мобилното приложение още в началото се вижда. На компютъра по спомени излизаше накрая. След багажа, чекиране и застраховки. 

• Благодаря 1
Публикувано:

И исках да питам за приорити, пробвах само да симулирам покупка на билет и да видя колко ще ми струва в момента на закупуването, не се вижда никъде, а също и мястото колко ще струва. А преди не беше така, всичко се виждаше още в началото. Сега ми иска да попълня имейл и т.н. И как пробно да разбера колко ще ми струва приорити и място, за да реша дали сега да ги платя или на по-късен етап. Еми... преди си ми беше по-удобно

Публикувано:
преди 1 минута , stani.m каза:

И исках да питам за приорити, пробвах само да симулирам покупка на билет и да видя колко ще ми струва в момента на закупуването, не се вижда никъде

Най-долу на резервацията ти - бутон Добавяне на услуги.

Публикувано:

Но трябва да стигна на по-късен етап от резервацията , ето тук напр. няма как да видя цената.

image.png.a5b17bb43698d4d508c29947e7a65c5f.png

А аз не искам да попълвам имена и имейл, само искам да видя цените

• Харесвам 1
Публикувано:

Здравейте , предстоят ми 4 на брой полета с Уиз ер 2 в България и 2 в Италия . Пропуснала съм правописна грешка в името си при регистрацията в сайта или не знам как е станало. Та въпросът ми е : какво ще ми струва да премахна излишната буква в първото си име и на 4-те резервации , тъй като ми дава само 1 безплатна поправка в сайта .

Публикувано:

New Wizz Air route from Kutaisi to Rome, Paris, Barcelona and Prague! Tickets from just €30!

Travel dates:
May to October 2018                              Май ще са сезонни полетите.;)

w6.png.217730806739db3a126cdd196b834c65.png

По-добре беше от София да не се спираше,но ...

• Харесвам 4
Публикувано:
На 10/4/2017 в 12:59, Мимчето каза:

Здравейте , предстоят ми 4 на брой полета с Уиз ер 2 в България и 2 в Италия . Пропуснала съм правописна грешка в името си при регистрацията в сайта или не знам как е станало. Та въпросът ми е : какво ще ми струва да премахна излишната буква в първото си име и на 4-те резервации , тъй като ми дава само 1 безплатна поправка в сайта .

Привет, включвам се, защото тоя филм го играх вече. Вместо Georgi се вписах George....иии тъй като не знаех проблем ли е или не е...се свързах с кол центъра....казаха, че попринцип не е ок и би било проблем. Не се наемам да кажа дали си придадоха важности или не, но за мое спокойствие попитах каква е процедурата за корекция. Казаха ми, че до промяна на три букви в името няма проблем и още докато бях на линия ми коригираха грешката и това беше, веднага се отрази разбира се и в самата резервация. :) Дано  съм бил полезен :)

• Харесвам 7
Публикувано:
преди 2 часа, Иван Попов каза:

New Wizz Air route from Kutaisi to Rome, Paris, Barcelona and Prague! Tickets from just €30!

Travel dates:
May to October 2018                              Май ще са сезонни полетите.;)

w6.png.217730806739db3a126cdd196b834c65.png

По-добре беше от София да не се спираше,но ...

Става и с прекач. 

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 6 минути , Hollywood каза:

Става и с прекач. 

Честно казано за мен е по-добре през Солун.Оттам си имат wizzair и то на добри цени.:)

Но на повечето от форума не е удобен този полет,че си е и доста далечко,ако примерно си от София/Пловдив.

• Харесвам 1
Публикувано:

Искам да си отменя полета до Кипър за след 20 дни. Двама човека сме, но няма да имаме възможност да отидем. Билетите са на стойност 167 лв общо(закупих си и Уиз членство). Мога ли сега да си отменя полета и да ми въстановят част от сумата. Четох, че може ако си закупя допълнителна услуга Wizz Flex. Въобще има ли смисъл от подобни гимнастики в случая или да ги оставя да си изгорят? 

Публикувано:
преди 34 минути , Zelen Burgas каза:

Искам да си отменя полета до Кипър за след 20 дни. Двама човека сме, но няма да имаме възможност да отидем. Билетите са на стойност 167 лв общо(закупих си и Уиз членство). Мога ли сега да си отменя полета и да ми въстановят част от сумата. Четох, че може ако си закупя допълнителна услуга Wizz Flex. Въобще има ли смисъл от подобни гимнастики в случая или да ги оставя да си изгорят? 

Списък с таксите има на сайта на WizzAir. Там пише следното:

Такса за отмяна 
КОЛ ЦЕНТЪР
На полет, на пътник ‎60,00 € 

Не мисля че ще е особено изгодно. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.